RuneScape
  • Rincewind
    Pofátlanság!

Engem eléggé érdekel az online szerepjátékok világa, úgyhogy néha utána szoktam olvasgatni! Itt is elsősorban az Everquest, de általában elmondható, hogy nyitott vagyok minden újra! Épp ezen ok miatt a PCGuru Online-on olvasgattam az Ultima Onlin 2 leírását. És, hát elég érdekes párhuzamokat fedeztem fel az a jati és a Runescape között. Mondhatnám, szinte teljes egészében lekoppintották a Runa képzettségrendszerét. Ott is ugyanezek vannak: Kovácsolás, bányászat, sütés, stb. És ők ebből rendesen profitálnak is persze. Ez egy akkora pofátlanság, hogy majd szétdurrantam, mikor elolvastam!!! Persze mondhatnátok, hogy honnan veszem, hogy ők koppintották a rúnát és nem fordítva! Nos a rúna Január óta létezik, az UO2 képzettségrendszerét meg csak most írják! Eddig csak a grafikus motort csiszolgatták. Szóval nagyon kényelmes egy másik ember bevált ötletét ellopni, és abból profitálni... Egyszerűen hánynom kell tőlük! És az a szörnyű, hogy szerintem Andrew nem is tudja, hogy ellopták a munkáját :(

Rince