34579
RuneScape
  • Lacc
    Nuki, drágaköveket 1-es miningtól is lehet találni. Csak szerencse kérdése.
  • Nuki
    Mi az a saphire?
    mert:
    Bányásztam 7-es miningel és hirtelen kiírta:
    You find saphire!
  • Nuki
    Én ott meg is haltam.
  • Hangianix
    Emberek, miert nincs meg fent senki? Unalmamban elkezdtem varazsolgatni...
    Mar az eddig elerhetetlennek hitt 12-es erteknel tartok ;-)))
  • Lacc
    Lol, én nem mondtam, hogy emeld el. =))
  • Rincewind
    B.meg Lacc! Megpróbáltam és majdnem megmurdéltam! Hajszálon múlott az életem! Kovács vagyok, nem harcos, többet ilyet nem játszok! :))
  • Lacc
    Amúgy valaki már el tudta emelni azt a bort a káosztemplomban? Biztos lesz a későbbiekben valami quest ezzel a templommal, meg ezzel a borral kapcsolatban.
  • Lacc
  • Lacc
    Huh, most látom, ezért az egész cuccért Andrew évi 50,000-et perkál! Nemtudom, mennyi jut neki, de nem hiszem, hogy túl sok. Rendes manus ez, hogy ezt szinte ingyen csinálja nekünk.
  • Lacc
    Én valszeg fizetnék érte, ha ti is megmaradtok mellette. Ha grafikai tuning lenne, akkor szerintem már nem Java-ban lenne az egész, hanem 1 rendes C-ben, vagy ilyesmiben +írt progy, ami plusz költségeket vetne fel, így nem hiszem hogy valaha is lesz ilyen, amíg Andrew így gondolkodik.
  • Lacc
    Itt van
  • Rincewind
    Huhh! Biztos segít, de nem írnád le Magyarul is? :)

Más, én nem azt mondtam, hogy a Runa szar! Ha így lenne nem töltenék el vele annyi időt (rengeteget [!!!]). Viszont azt be kell látnod, hogy ez nem egy olyan project amiért bárki is egy fillért fizetne. Mert, ha már fizetni kell érte, akkor az ember azt más jati fogja áldozni. A Runescape addig él amíg ingyenes. És én nagyon szeretem és a kedvenc játékom!
  • Bith
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓Рунэскэп▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  • Bith

► ◄
  • Rincewind
    PEdig a Runa mindíg is ingyenes lesz! Mert, ha nem akkor megszűnik! Andrew alapból azért csinálta, mert ingyenes RPG-t akart indítani. Meg valljuk be, ezért pénzt nem hiszem, hogy sokan fizetnének!!! Nem egy olyan nagy játék ez :(
    A lopással, meg lehet, hogy neked van igazad, de azért elég feltűnő volt!
  • Bith
    Rince!
    Azért ne ítélj hirtelen szerintem!
    1. Valljuk be, hogy Andrew is lopkodott ;)
    2. Nem tudjuk, hogy UO2-ék fizettek-e érte (nem lepne meg)

Sajna én attól tartok, hogy a mostani formájában nem lehet sokig ingyenes a RS :(. A mostani foram alatt azt értem, hogy bannerek vannak, amikre senki nem kattintgat :( (én igen, és tegyétek Ti is (már aki eddig nem)). Emiatt is sejtem a 2. pontban írtakat, mert az tuti, hogy, ha megkeresik Andrew-t, hogy: Figyuzz, itt van X dolcsi, mert láttunk 1-2 jó 5letet, eladod? Erre Andrew: Naná! Így is kivan a seggem a gatyából, köszi, hogy megkerestetek.

Na, ezt csak azért írtam, hogy kerek legyen :).
  • Rincewind
    Pofátlanság!

Engem eléggé érdekel az online szerepjátékok világa, úgyhogy néha utána szoktam olvasgatni! Itt is elsősorban az Everquest, de általában elmondható, hogy nyitott vagyok minden újra! Épp ezen ok miatt a PCGuru Online-on olvasgattam az Ultima Onlin 2 leírását. És, hát elég érdekes párhuzamokat fedeztem fel az a jati és a Runescape között. Mondhatnám, szinte teljes egészében lekoppintották a Runa képzettségrendszerét. Ott is ugyanezek vannak: Kovácsolás, bányászat, sütés, stb. És ők ebből rendesen profitálnak is persze. Ez egy akkora pofátlanság, hogy majd szétdurrantam, mikor elolvastam!!! Persze mondhatnátok, hogy honnan veszem, hogy ők koppintották a rúnát és nem fordítva! Nos a rúna Január óta létezik, az UO2 képzettségrendszerét meg csak most írják! Eddig csak a grafikus motort csiszolgatták. Szóval nagyon kényelmes egy másik ember bevált ötletét ellopni, és abból profitálni... Egyszerűen hánynom kell tőlük! És az a szörnyű, hogy szerintem Andrew nem is tudja, hogy ellopták a munkáját :(

Rince
  • Lacc
    Krisz, súgd már meg, hogy hol az életbe tudsz te ennyi rúnakövet szerezni. Csak nem veszed?
  • Hmuda
    mért mi van ott?
  • Rincewind
    Kérdezd meg az OLD GAME HÍVEK nevű fórumon!
  • Rincewind
    Wow, ezt ird be a Runescape Tips-be!
  • Nuki
    >>>>Mindenki:
    Valaki tudna adni egy címet ahonnan le lehetne tölteni a Skynet teljes verzióját?
  • Nuki
    Fiuk.. Most jöttünk a Sir Lancelotbol úgyhogy pár óráig nem mozdulok a géptöl. BÖFF! Bocsi csak nagyon finom volt a kaja. :)
  • Pretorian
    Bocs, az előző véletlen volt, csak gyakoroltam.
  • Pretorian
    Link a Runescapere
  • Bith
    Ez szép :))
  • Rincewind
    Ez nem lehet! Biztos azt hiszitek, hogy csak kitalálom ezeket, de esküszöm mind egy szálig igaz! Ugyanis megint jótékonykodtak velem!
    Éppen csak odaérek a Barbarian Village-i coal sziklákhoz, mikor máris látom, hogy valaki tradelni akar velem! Gondoltam megnézem mit akar, szenet biztos nem, mert látta, hogy most jöttem! Erre berak 8 db. szenet és rögtön accept-eli is! Szóval hozzámvágtak 8 ingyen szenet. Megkérdeztem, hogy miért kaptam, erre ő:
    - Welcome
    És ez is kilépett.
    Nem értem, őrangyalokkal vagyok körülvéve vagy mi?????
    Szoktam én is jótékonykodni (nem is keveset), de a sok általam mondott szólás közül a "jó tett helyében jót várj"-t még soha nem láttam beigazolódni! Talán most... :)
  • Rincewind
    Van, de az ember alavetően lusta. Én meg aztán főleg!
  • Rincewind
    ahha

Mikor?
  • Lacc
    Annyi, hogy lesznek olyan új varázslatok, mint pl.: a teleport. Ehhez kell néhány sima rúna, meg néhány speckó, új fajta. Ezek drágák lesznek, viszont csak 1-2 kell belőlük.
  • Atomy
    >>>Rince
    Nincs szótárad, vagy mi?
  • Rincewind
    Figyeljetek!!!
    Valaki foglalja már össze a lenti magic-os szöveg nagyját, mert nem mindent értettem. A varázslatok okésak, de ezeket az új rúnák mire lesznek jók??? Stb...
  • Rincewind
    Atyám, milyen házibulin voltam...
    Mindenki merev-részegen fetrengett és közben 20 utcával lejjebb tisztán lehetett hallani a zenét! Én is eléggé kész voltam, de a gépig már nem juttottam el... :D
  • Nuki
    én meg egy impet :)
  • Lacc
    HUHU, lesz summon, meg teleport, meg invisiblity!!! Még jó, hogy gyúrtam medzsikre (most éppen 45. vigyázz Krisz, mer' utolérlek). Majd megidézek magam mellé egy Ice Giantot, lol.
  • Lacc
    Lol, nekem is feltűnhetne egy ilyen jótündér, és adhatna mondjuk párezer rúnát! =)))
  • Rincewind
    Képzeljétek állok a scorpion pitben és éppen aranyat bányászok! Ekkor connectel mellém egy faszi, és ezt mondja:
    -free gold nuggets
    Mindenhonnan lol-ok tűnnek fel, mire én:
    -Let's see - és tradelek
    Erre a faszi ingyen és bérmentve hozzámvág 11 darab aranytömböt!!!
    Kérdeztem miért, eere ő:
    - I never lie - és kilépett
    Én meg csak néztem mint a barom és nem tudtam felfogni, hogy vannak ilyenek. Én is szoktam jótékonykodni, de ez már durva!
    :)))))))))))
  • Rincewind
    Szívesen beszállnék, csak hát én az kis réteg vagyok, aki a smithinget növeli! :))))
  • Atomy
    >>>Na figyu mindenki!
    Lenne egy ajánlatom: Mivelhogy egy klán vagyunk, mi lenne ha megosztanánk egymás között a munkát? így sokkal jobban járna mindenki... arra gondoltam hogy vennék tőletek szenet, kovacsolnék belőle valamit, és amennyiért eladom, az a tiétek.(minimum 60gp) Ez lehet akár 100-150gp is!!!(jelenleg kb.80gp (smithing lvl:46))
    Hogy miért is jo ez?
    1. Lenne sok pénzetek -> vehetünk házat
    2. A klánnak lenne egy jól képzett kovácsa nem pedig több kevésbé képzett, több pénzünk lenne és jobb felszerelésünk.
    Minél nagyobb szintet érek el, annál többet tudok fizetni, és így tovább...
    Aki szintén a smithinget növeli azt lehet hogy ez nem érinti, de fontoljátok meg, szerintem megéri!
  • Hangianix
    Emberek, ha valaki valamilyen belso indittatasbol felvette volna a Rem rendes... elso 5 reszet az szoljon! Nagyon megkoszonnem...