RuneScape
  • Androidus
    Újan lehet kapni addy body-t? Hol? Várjál, te nem a fizetősről beszélsz? A cuccokból ítélve az a gyanúm. Én a free szekcióban nem találtam olyan boltot, ami árulna addy body-t és kite-ot.

Mágiát nagyon is szeretnék tápolni, de pont azt élvezem benne, hogy véres verítékkel összekaparni azt a pár rúnát, amivel egyik-másik spellt lehet sütögetni. Tök jó :) Úgyhogy gyűjtögetem ezerrel, az egyszerűbbekből már több száz darab van, de ahogy néztem, ezeket zabálják a spellek, úgyhogy nem adok el egyet se, csak gyűjtöm.

Megint támadtak kérdéseim :)

- Lehetséges, hogy nem csak hallucinálok, és tényleg jobban működik az "égetés skill" :) a Karamja mólóján, mint a szárazföldön? Elég durva különbséget tapasztalok, kábé duplája ég el a szigeten.
    - Most komolyan van olyan csóka, aki azért bumlizik be a szigetre, és fogja ki a nagyon sokadik szintű skilljével a kardhalat, hogy azután azt az árusnál 67 aranyért eladja? Ott ácsorogtam az árusnál, és néztem, hogy termelődik-e a készlet, mint a csalinál, de nem úgy tűnt. Valaki azt ott eladta. Én meg megvettem, és 2 rongyért lett belőle 5k értékű cert. Elég gyors pénzkereset.
    - A rune cuccoknak mennyi a szintkövetelménye? Van most 35 lobby certem (egyébként mindenki 2.2k-ért árulta reggel), és nagyon fenem a fogam egy rune fegyverre.
    - A ranglista milyen időközönként aktualizál? A 47-es bányászatommal már benne kéne, hogy legyek a 100 ezerben :) de nem vagyok. Vagy ez csak a fizetősöket listázza?