34580
RuneScape
-
van benne valami!!!!! -
Lehet egy indiszkrét kérdésem?
Miért pont itt üzensz neki? -
Dennis kérte : http://members.madasafish.com/~kefka/
Na, ott vannak a ROM-ok.Szerintem tetszeni fog a lista :-). -
jah, eltunnád mondani a wc3-omnak a cdkeyét?
mer próbálom az osztályban elterjeszteni a játékokat, mert ezeke a faszok azt sem tugyák mi az a cdkey :-/ -
hi -
Hello mindenki -
Hi! -
Hi! -
Köszi a segítséget. Régen játszottam oszt' mindent elfelejtettem. :( -
Magic longbow. Fekete.
A crafting item a bronze wire, a shilo village questhez kell. -
STENOIS: te hittérítő vagy??? -
jah 7.-es! de eggyáltalán nem szép hogy mögötte beszélünk róla!!! nyelvtanból?! neem! de azért azt hogy osztályunkba még le kell tudnom rendesen írni!!!! -
Nem, 32 quest point freen is elérhető. -
Mwhahaha ma vettem egy magic longot és egy dragon ammyt. -
Áhh, még mindig kalap szar, az a sötét hely sosem fog megtisztulni. -
Már javítottál nyelvtanból? Hányas lettél félévkor? -
Csak nehogy mégis hátbadöfjön :) -
Hát ja, hetedikes, nem? -
Haegemóniázzál, az nem döf hátba -)
és a nevedhez is illik -) -
egy kalap szar még mindig, deh kezd kitisztulni, a bukások segítségével 
egyébként jobb hogyy nem az A-ba kerültél/tem/tünk, mert ott csak a móri gépezett normálisan, a többiek nem is gépeztek
-
oppá bocs...osztályunkba!!! -
már nem a mi osztájunkba jár!!! -
Az Inuyasha egy marhajó Anime.Mindenkinek ajánlom, főleg a filmet.Relatív új, van benne vér és rengeteg poén is... -
Nemsokára rúna kiárúsítás lesz nálam ^_^.
Elvlieg KB 120 Earth rúna, ...na szóval majd összeszámolom.A símákért fejenként 10 GP, a Mind és Body Rúna csak 8 GP per darab, a Death Rúna (He-he) 500 GP, a Law az 250, a Cosmic meg 450 GP darabja :-).A nature az 350. -
Androidus #22701 Már megvettem egy kardot, azért mert hülye vagyok, és türelmetlen. 18 lobby certet kért érte, szerintem drága volt, de mindegy, már az enyém.
Viszont nagyon lassan halad a tápolás, nem értem, hogy miért. Eddig valahogy jobban ment, pedig nem volt full addy. Egy örökkévalóságnak tűnik, mire fel fogom tudni tornászni 36-ról 40-re az értékeimet.
Nem tudom, mikor vagyok biztosan fent egyébként. Fölvettelek a listára, rögtön kurjantok rád, ha majd meglátlak :) -
Igen Sushi Ulla néven vagyok fent. Szerintem mondjuk az armor rating nem teljesen mindegy, de abban igazad van, hogy ha a szintedhez képest jóval nagyobb szörnyeket ölsz akkor azok úgy is eltalálnak, ha full rune-ban vagy. Fizetni ha lehet, akkor némi szénnel vagy vassal tudnál, de ha éppen semmi nincs kéznél, akkor egy sima köszönöm is elég lesz
. Írd fel ide a fórumra, hogy mikor vagy BIZTOSAN fent vasárnap és akkor feljövök (mert valószínű hogy egyébként nem lesz idő játszani).
-
Szerintem véletlen, vagy egy bug, de az elég morbid lenne :) -
Ezekszerint félévkor bukott? És lehet, hogy év végén is meg fog bukni? -
Kirrály :)
Fejlődgetel :-P
Sushi Ulla néven van fent. -
Androidus #22695 A kard érdekel, pajzsot már vettem. Meg egyébként is azt vettem észre, hogy a 3x-es szörnyeket öldösve tökmindegy, hogy 100 vagy 150 a páncélom, van egy minimális beütési százalék, amit már nem csökkent. Viszont ha a kardom nagyobbat sebezne, az királyos lenne :)
A rúnakard mekkora javulást jelent az addy fejszéhez képest? És mennyiért adod? Fizethetek homárjeggyel?
Nálam egyébként inkább azt kell kérdezni, hogy mikor nem játszom :)))
Ezzel a névvel vagy fent, hogy sushi ulla? -
Androidus #22694 A 32 quest pontot nem csak a fizetősök tudják elérni? Vagy egy küldetéssel több pontot is lehet szerezni?
Az kajaégetés skill nálam úgy működik, hogy ha megveszem a homárt az árusnál, és a boltja mögötti erdőben megpirítom, akkor 44-es skillel olyan 20%-ot tudok erlszenesíteni. Kint a mólón pedig folyamatosan 40% körül van ez az érték, minden alkalommal. Mindenesetre gyanús ez a nagy különbség :)
Hihi, már az overall-ban is benne vagyok, kemény 96 ezredik :))))) -
mAradt ugyan olyan! -
Éppen van nálam eladó rune long és egy adam kite, ha még minidg érdekel. Dobj meg egy e-maillel: [email protected], hogy holnap mikor játszol. -
Hát igen, az engem arra emlékeztet, hogy közvetlen közelünkban van egy élelmiszerbolt, aminek az a neve, hogy Simon és Simon Kft.
És amellett van egy autószerelő, aminek az a neve, hogy K & K Kft.
Nagyon összejötek nekik a k betűk :) -
Hát asszem igen :)
De látom ma már sokkal nyugodtabb vagy, és ez jó. -
16 ezerért lehet venni Addy body-t a champions guildban, a belééshez 32 quest pont kell, de szerintem ha valakit megkérsz innen a fórumról, megveszi neked. -
Igen, lehet rendelni akadály nélkül, mindjárt bemegyek az RS-be, remélem még ma tudunk dumálni, és akkor megbeszéljük. -
Addy bodyt lehet kapni a champion's gilldba (mapon nézd meg hol van, varrock alatt)oda asszem 32 quest pont kell hogy bemenj, de én megveszem neked ha akarod.
Addy kite-ot playertől vehetsz, azt nem árulják shopba.
Az égetés szvsz nem nagyobb sehol de nem tudom :)
A rune weaponok és armourok 40 szinttől hordhatók, Long swordot kapsz a champion's guildban 32k-ért de ne vegyél mert a varrock piacon (world 1 palace mellett) player 20kért is árulják...
A hiscores fog frissülni, és igen a 47-es miningoddal benne vagy a 100k-ban.
-
Androidus #22686 Újan lehet kapni addy body-t? Hol? Várjál, te nem a fizetősről beszélsz? A cuccokból ítélve az a gyanúm. Én a free szekcióban nem találtam olyan boltot, ami árulna addy body-t és kite-ot.
Mágiát nagyon is szeretnék tápolni, de pont azt élvezem benne, hogy véres verítékkel összekaparni azt a pár rúnát, amivel egyik-másik spellt lehet sütögetni. Tök jó :) Úgyhogy gyűjtögetem ezerrel, az egyszerűbbekből már több száz darab van, de ahogy néztem, ezeket zabálják a spellek, úgyhogy nem adok el egyet se, csak gyűjtöm.
Megint támadtak kérdéseim :)
- Lehetséges, hogy nem csak hallucinálok, és tényleg jobban működik az "égetés skill" :) a Karamja mólóján, mint a szárazföldön? Elég durva különbséget tapasztalok, kábé duplája ég el a szigeten.
- Most komolyan van olyan csóka, aki azért bumlizik be a szigetre, és fogja ki a nagyon sokadik szintű skilljével a kardhalat, hogy azután azt az árusnál 67 aranyért eladja? Ott ácsorogtam az árusnál, és néztem, hogy termelődik-e a készlet, mint a csalinál, de nem úgy tűnt. Valaki azt ott eladta. Én meg megvettem, és 2 rongyért lett belőle 5k értékű cert. Elég gyors pénzkereset.
- A rune cuccoknak mennyi a szintkövetelménye? Van most 35 lobby certem (egyébként mindenki 2.2k-ért árulta reggel), és nagyon fenem a fogam egy rune fegyverre.
- A ranglista milyen időközönként aktualizál? A 47-es bányászatommal már benne kéne, hogy legyek a 100 ezerben :) de nem vagyok. Vagy ez csak a fizetősöket listázza? -
Rendkívüli szezonvégi kiárusítás a Taranov & Taranov & társa és családtagja, közeli és távoli rokonai, barátjai és Taranov Kft.-nél :)
Na ez viszont teccik XD