RuneScape
  • Rincewind
    >>>Steve és Mindenki

Te hallotál már arról a nagyon híres mondásról, hogy "Az erőszak erőszakot szül"??? Mert nagyon is igaz! Saját káromon tapasztaltam!!! És arról hallottál már, hogy "Okos enged!"??? Óvodás mondás, de igaz! Hogy lenéznének minket és loser-ek leszünk? Miért ki tud még erről, meg szerinted érdekel ez egyáltalán valakit??? Mert szerintem mindenki nagyívben szarik ránk! De, ha itt most elkezdünk lopkodni, meg gyilkolászni, akkor: egyrészt nem leszünk más csak néhány rohadt szemétláda, másrészt akkor bizony háború lesz, még, ha nem is a szó szoros értelmében, de akkor majd mindenki igyekszik ott keresztbetenni a másiknak, ahogy csak bír! Én nem akarok úgy játszani, hogy állandóan zaklatnak (akkor inkább átadom valaki értelmesebbnek a klánt és kilépek [szeretek nyugiba játszani])! Valamint, ha belegondolsz akkor konkrétan mit tettek ők ellenünk az a levél kivételével??? Szerintem semmit, de javits ki, ha tévednék. Szóval töröljem az alapelveket??? Mond és megcsinálom!

>>>Lacc
    Jó poén lett volna? Senki nem mondta, hogy ne csináld meg. Ki vagyok én, hogy lebeszéljelek róla. Senki! Itt két dolog téríthet el tőle. A saját etikai érzeted és a gondolat, hogy akkor most hova tarozol! Vagy te tényleg csak úgy becsatlakoztál egy magyar klánba, mert éppen volt egy ilyen???

Rince

u.i.: Kissé cinikus és rosszmájúnak tűnhetnek a beszólásaim, de hát engem meg ti basztatok fel agyilag! :) Viszont most es mindenkor leszögezem, hogy én aztán nem haragszom senkire! Mindenki ugyanúgy cimbi marad, semmi sem változik!!!!!!!