34579
RuneScape
  • Hangianix
    Hmuda! nalam vannak a gold barok, de a kovetkezo fel oraban Count Strahd neven jatszok
  • Nuki
    oops : http://www.runescape.com/client1-s513418.html
  • Nuki
    Itt is behozhatjatok a szerver 1-et
  • Nuki
    ja és halálom előtt találkoztam egy palival aki aszonja: Adamtit battle axe for 3k. Hallom 2perc múlva hogy egy pali lollal távozott (sejtettem hogy 3000-t kér de kockáztattam. És háromezret kért érte :(
    Asszem rince neked mondtam ilyen marhaságokat priviben kész átverés só szerüen... visszakaptam :(
  • Nuki
    Én benne vagyok abban hogy fizessunk, (igaz nem vagyok klántag de remélyem az én pénzem is elfogadjátok) de van egy bökkenő:
    1 és ugye 21/22/20/23-mal talán befogadnak a haladókhoz és nekem nagy pénz az a 700 ami az inventorimban VOLT!!!
    Legyűrt egy ***** pirosruhás monk (a chaos templemnel). Most azt mondhatjátok magatoknak hogy juj de gyenge ez a nuki... pedig nem! És ráadásul szenyóztak is velem mert mikor 11hp-m volt akkor megint elvettem volna a bort mert egy munkot legyőztem, de erre egy másik macese munk letamadott..ez nem is volt gond mert 5nél elmenekültem. ÉS ITT A GOND HOGY CSUKVA VOLT AZ AJTÓ MERT VALAMELYIK SZEMÉT BECSUKTA AZ AJTÓT ÉS MIRE KINYITOM AZ AGRESSZÍV POFÁJÁVAL MEGINT MEGTÁMAD.de nem értem az ajtóig és még ki sem nyílt. úgyhogy pénzem csak 1-2 gp-m van.
  • Atomy
    >>>Rince
    Látom nem értettél meg :-( Nem azt mondtam hogy lopni csalni tisztességes, hanem azt hogy hazudni nem az. Tehát ne papolj "tisztességről" ha te magad sem tartod magad ezekhez az elvekhez! Arról pedig hogy a cél szentesíti az eszközt az a véleményem hogy csak nézz vissza a világtörténelmünkre, és meglátod mennyire hibás meglátás. Továbbá igenis megsértettek minket, és engem ez bosszant. A minimum hogy visszaírunk a kis köcsögnek hogy kérjen bocsánatot, és vegyen vissza az arcából. Ha megteszi részemről rendben, megbocsátok neki, de ha nem... olyan vérfürdő lesz amilyen még nem volt. UFF
    De még mielőtt nagyon felizgatnád magad, megjegyzem hogy annyira nem gondoltam komolyan :-)
  • Hangianix
    En nem akarom az indulatokat gerjeszteni, es nem is vagyok klantag, de azert nem lehet elfelejteni az elso level stilusat. "u hungarian pig" stb...
    Azt nem tudjatok, hogy PK-e az illeto, mert akkor a sajat szakallamra es szorakozasomra kinyiratom. ;-)
  • Rincewind
    Szerinted egy kis hazugság, amivel valószínűleg (remélem), megszüntettem ezt az egészet az egy fajsúlyú azzal, ha ellopjuk minden vagyonukat??? És, ha lopással csalással kezdünk az tisztességes??? Vagy, hogy gondoltad?
  • Rincewind
    Ok! De mi volt itt a tisztességes és rendes???
  • Hangianix
    En meg utalok mindenkit aki fogja azt a nyomorult viasat-ot. Ki akartam irni az osszes Rem rendest cd-re... :-(((((((((
  • Atomy
    >>>Rincewind
    Lopni, csalni, gyilkolni nem szabad, de hazudni azt igen??? Most akkor hogy is van ez? Részemről a tisztességes, becsületbeli harcnak semmi akadálya :-)
  • Hangianix
    >>>Redberry
    Ez nalam 51 kikovacsolas es 54 olvasztas volt

A poen az, hogy 39-re hamarabb ugrottam, tehat szerintem megiscsak szamit a keszitett
    cucc szintje. (Nem medium, hanem great helmeteket csinaltam)
  • I.C.ram
    Ok!
  • Rincewind
    Mondjuk a rábaszás elkerülése végett tényleg írhatnánk egy levelet Andrewnak!
    Csak azt kell elmondani, hogy már régóta játszunk és most jött pár új gyerek és el akarják követelni a nevünket, pedig már a kezdetek óta játszunk a Runescape-el!
  • Rincewind
    Ma megint kaptam egy levelet tőle!!! Egyáltalán nem volt bunkó a gyerek!!! Viszont megpróbálva lezárni a dolgot, mikor visszaírtam azt hazudtam, hogy írtunk Andrew-nak és ő biztosított minket, hogy a nevet lefoglalja nekünk, mikor jön a klán rendszer!!! Ha szerencsénk van nem fog érdeklődni többet és szépen csendben elslattyog! Reméljük a legjobbakat... Csak nehogy ő meg tényleg írjon!!!

• Rincewind
    >>>Steve és Mindenki

Te hallotál már arról a nagyon híres mondásról, hogy "Az erőszak erőszakot szül"??? Mert nagyon is igaz! Saját káromon tapasztaltam!!! És arról hallottál már, hogy "Okos enged!"??? Óvodás mondás, de igaz! Hogy lenéznének minket és loser-ek leszünk? Miért ki tud még erről, meg szerinted érdekel ez egyáltalán valakit??? Mert szerintem mindenki nagyívben szarik ránk! De, ha itt most elkezdünk lopkodni, meg gyilkolászni, akkor: egyrészt nem leszünk más csak néhány rohadt szemétláda, másrészt akkor bizony háború lesz, még, ha nem is a szó szoros értelmében, de akkor majd mindenki igyekszik ott keresztbetenni a másiknak, ahogy csak bír! Én nem akarok úgy játszani, hogy állandóan zaklatnak (akkor inkább átadom valaki értelmesebbnek a klánt és kilépek [szeretek nyugiba játszani])! Valamint, ha belegondolsz akkor konkrétan mit tettek ők ellenünk az a levél kivételével??? Szerintem semmit, de javits ki, ha tévednék. Szóval töröljem az alapelveket??? Mond és megcsinálom!

>>>Lacc
    Jó poén lett volna? Senki nem mondta, hogy ne csináld meg. Ki vagyok én, hogy lebeszéljelek róla. Senki! Itt két dolog téríthet el tőle. A saját etikai érzeted és a gondolat, hogy akkor most hova tarozol! Vagy te tényleg csak úgy becsatlakoztál egy magyar klánba, mert éppen volt egy ilyen???

Rince

u.i.: Kissé cinikus és rosszmájúnak tűnhetnek a beszólásaim, de hát engem meg ti basztatok fel agyilag! :) Viszont most es mindenkor leszögezem, hogy én aztán nem haragszom senkire! Mindenki ugyanúgy cimbi marad, semmi sem változik!!!!!!!
  • Lacc
    Lol, pedig nagy poén lett volna =)
  • Rincewind
    Mi a faszt törődtök vele??? Küldött egy levelet ééééééés??? Mi van akkor? Szarjátok már le! Viszont ezek szerint mindenki kurvára szarik a klán alapelveire és senkit nem is érdekelt soha, egyszerűen csak csatlakozni akart valahova, de lehetőleg magyar klánba! Szóljatok és törlöm a picsába az alapelveket, mert ezek szerint totál elméleti az egész!!! :((((((((((((

Rince

u.i.: Tényleg szóljatok és átírom az alapelveket!!! Mondjuk így:
    1. Aki csatlakozok az lophat, csalhat, itt nincsenek gátlások! Na, milyen?
  • Rincewind
    Te Lacc! Olvastad már a Dark Angels klán alapelveit? Mert, ha nem akkor ajánlom figyelmedbe a klánoldalakat! :) Pont attól vagyunk mi különbek mint ők, hogy nem csinálunk ilyeneket! Nem? Amúgy jó ötlet lett volna...
  • Lacc
    Most hazafele a buszon eszembe jutott egy 5let. Elsőre jónak láccott, de most belegondolva nem 100%, hogy menne. Nagy poénm eg pofáraesés lenne ennek a másik klánnak, ha belépnék kémnek, összehaverkodnék a kulcsemberekkel, és megérdeklődném, hogy gyűjtik-e valamilyen módon egy helyen a pénzt a házra. Ha nem, akkor annyi a tervnek, de ha igen, akkor +próbálnám valahogy megszerezni a pénzgyűjtő-csávó nevét és kódját, majd szépen átutalnám az ezreket... =) No, azért nem kell rólam semmi rosszat gondolni, nem vagyok és lopós fajta, csak eszembe jutott.
  • Rincewind
    >>>Krisz

Csak egyszer gyere le! Kaszánk nincsen, de majd megbaszogatlak én is téged, a fűnyíróval.

>>>I.C.ram

Jelentkezésed megkaptam , de lenne egy tanácsom: Igazából nincs akadály, hogy már most is csatlakozz, de gyakorlatilag ilyen kicsi stat-ok mellett, te még léptem-nyomon meghalsz! Küldetést nem tudunk adni még neked. Szóval, az ajánlatom a következő: Csináltam egy teljes garnitúra kalandozó felszerelést Ironból meg Steel-ből. Teljes vértezet, fegyverek pajzs, minden. Én ezt odaadom neked ingyen és bérmentve, de te cserébe elmész és elkezdesz fejleszteni! Aztán, majd, ha olyan 25 körül járnak a harci értékeid (ez nem több 3-4 napnál), visszajössz és lehet felvételizni! Na, áll az alku? Ha igen akkor ma odaadom valamikor a cuccot. Igaz, hogy ma Borfesztivál van itt nálunk, úgyhogy én megyek ki sörözni, de mondjuk a rémrendes család után felugrok egy 10 percre és odaadom! Ok?
  • Zsooo
    Sziasztok

Szerintem felesleges a nevunk miatt ennyit idegeskedni, ugyse lehet igazsagosan eldonteni, kik, mikor, mennyi, milyen jatekkal, miota stb tartanak eletben egy klant. Ha a racsapasos rendszer lesz, akkor ugyis a szerencsesebbe lesz a nev, ha nem, akkor majd probalhatunk magyarazkodni, hogy miert nekunk jar. Ha tartjuk magunkat a mostani klanszellemhez, akkor siman megkapjuk mi, szerintem.

A penzt jobb lenne ha mindenki inkabb a sajat bankszamlajan gyujtogetne, ugy nem veszhet el az OSSZES EGYSZERRE. Nem lenne tul franko dolog. Es nem is lehetne senkit okolni erte. Ettol meg mindenki probalhatja a heti 1000-t osszeszedni.

udv
  • Rincewind
    Kész annyi.
    Már a Runescape is megnyitogat ilyen reklámoldalakat. Nem volt elég a kis reklám felül, nekik több kellett. :((((((((((
  • Rincewind
    Tényleg, mi van a klánjukkal???
  • Atomy
    Csak annyit hogy pár héttel ezelőtt beszéltem Ungarisheork-al: azt mondta hogy kirabolták, meg egy haverját is. Pedig nem mondta el a jelszót senkinek, nem nyílvános helyen játszik hanem otthonról. Nem tudom ez mi lehetett, bug, vagy hackerek feltörték?, de én azóta kicsit aggódom.
  • Rincewind
    Senki nem fogja ellopni, erről kezeskedem legalábbis klántag nem az tuti!
  • Rincewind
    Aurri felvetette, hogy lehetne írni egy levelet Andrewnak (de szerintem szarik ránk, mint általában mindenkire), és megemlíteni benne nagyon udvariasan, hogy vannak ezek és fenyegetőznek. Meg, hogyan lehetnének ezek az igazi dark Angels klán ha a vezetőjük egy kezdő ilyen statisztikákkkal, meg, hogy mi békések vagyunk nem ártunk senkinek, meg, hogy már a kezdetektől fogva játszunk (ez látszon a statjainkon, úgyhogy mindenki küldjön frissítést), meg, hogy bárki azt mond a klánalapítás dátumáról, amit akar, meg a taglétszámot fel lehet tölteni fantomkarakterekkel(persze nem tudom mennyien vannak, mert nem láttam az oldaluk), bla bla bla. Lényeg, hogy jó színben tűnjünk fel Andrew előtt! Lacc! Tudsz egy ilyen levelet írni! Csak add meg benne majd a linket is az oldalakra. De ne holnap csináld, mert akkor felújítom az angol oldalakat is. Legyen holnap után. Már ha benne vagy. Vagy, ha másnem akkor a Discussion Board.ra.... Visszaolvasra de zagyva a szövegem, na mind1.
  • Rincewind
    Melyik jati kell, elsőre?
    Nem azt mondtam, hogy nincs igaza, csak azt írtam amiben nincs. És miért kell neki belekötni mindenkibe??? Mindegy, nem igazán érdekel...
    A kis köcsögről annyit, hogy ne lépjen be senki szerintem, hagyjátok a francba.
    Mondjuk zárójelben megjegyzem, hogy lehetne egy olyat csinálni, hogy Lacc be akar lépni, és még mielőtt belépne, kijelenti, hogy mégse akar belépni, mert az nem az igazi ŰDark Angels Klán. Ő megtalálta a Tips-en az igazit, és oda akar belépni! Ez mekkora pofáraesés lesz a gyereknek :)
    Ne a leltárkariba rakjuk a pénzt, hanem csináljunk egy külön karit házpénzre! A leltárkari már túl köztudott, és még talán a kódja is!
  • Pretorian
    >>>>>Rincewind
    Kösz a segítséget, de az RPG.HU-n a letöltésnél semmi sincs a modulról. Valahol máshol keressem?
  • Atomy
    >>>KKrisz
    Nem az a probémám hogy nem tudok adni.Általában van bajom a KÖTELEZŐ dolgokkal. (Talán mert mostanában túl sok számlát kéne befizetnem :-))Mondtam hogy szívesen adok, de nem legyen muszáj.
    Abban viszont igazad van hogy meg kell oldani a pénz azonnali rendelkezésre állását ha itt az ideje. Az egy helyen gyűjtés szerintem nem az igazi, bár jobb még nem jutott eszembe.(lehet hogy üldözési mániás, paranoiás állat vagyok, de én még magamban sem bízom) Nem mintha attól félnék hogy valamelyikőnk ellopja, de akármi megtörténhet!
  • Rincewind
    Nekem megvan!
    Gépen. Jpg file-okban. Kb. 100 mega. De itt letöltheted:

• Pretorian
    >>>>>Mindenki
    Bocs, hogy olyan témában szólok, ami nem ide tartozik, de tudom, hogy van itt egy-két szerepjátékos is. Az érdekelne, hogy megvan-e valakinek a Call of Cthulhu-hoz a Horror on Orient Express című modul? Ha magyarul megvan, az a legjobb, ha angolul, az sem baj. A neten nem találtam meg, csak konverziókat az 1990-es évekre, meg hasonló dolgokat. Az eredetit beszerezni lehetetlen, ha mégis van valahol, akkor annak igen "borsos" 60 USD körüli ára van.
    Ezért kérem hogy ha valaki tud, segítsen.

THX A LOT.
  • Rincewind
    Ezt a dolgot már régen leszavaztuk és rajtad kívül nem is problémázik rajta senki! De azért újra leírom HÁTHA megérted te is, hát majd meglátjuk:
    1. Én nem azt mondtam, hogy én alakítom a klánt, hanem azt, hogy úgy alakult ahogy az elején megálmodtam. Ez két homlokegyenest különböző dolog. Úgyhogy mielőtt lefikázod a másikat, előtte legalább olvasd el rendesen, hogy mit írok!
    2.Bizony rohadtul nagy összeg a heti 1000 arany. Ha alább olvasol akkor láthatod, hogy valaki heti 30-at (!!!) szed össze.
    3. Senki nem mondta, hogy ha be kell fizetni heti x összeget akkor megszűnik a barátság. Egyszerűen annyi, hogy itt nincsenek kötelező dolgok! Mint mondtam ez egy baráti társaság és mindenki azt adja amit jónak ítél!
    4. Senki nem mondta, hogy pénzszerzésről szól. Ismét csak azt tudom mondani, hogy tájékozódj mielőtt baromságokat írkálsz.
    5. Fürdőskurva... Egy hülye bukó vagy! Már meg ne haragudj, de tényleg egy hülye bukó vagy!!!
  • I.C.ram
    azt se tudom mi a gaz ugyhogy honnan a francbol lenne oltetem?
  • I.C.ram
    OKE!! OKE!!! akkor menjel SEGAZNI :)))
  • I.C.ram
    NEEEEEM
  • Lacc
    Most SteveH-el beszéltünk ezzel a stresso3k csávóval. Nem nagy show, a skilljei 17/17/17, még én is kinyírnám 1 bottal. Nemtudom, mennyire kellene ezeket komolyan venni. Ezt úgy tudtam meg, hogy azt mondtam, be szeretnék lépni a klánba. Úgy láccik, nekem hisz. Tehát be tudnék lépni kémnek. Döntsétek el, hogy éljünk-e ezzel a lehetőséggel. Nekem mind1. Biztos lennének előnyei.
  • toMpEr
    Klánoldal
  • toMpEr
    http://www.tiszanet.hu/halozat/
  • I.C.ram
    VALAKI MONDJA MEG PLS HOGY HOL A KLANOLDAL!!!