RuneScape
-
KLÁNDÍJ MEG HASONLÓK!!!
Mikor annak idején megalapítottam a klánt, akkor egy olyan klán lebegett a szemem előtt, amely inkább hasonlít egy baráti társaságra, mintsem kifejezetten klánra. És ez eddig be is jött. Én úgy érzem, hogy bárkire számíthatok a klánon belül és ez fordítva is igaz. Ha bármelyikőtök odajön, hogy csináljak neki ezt azt, biztos lehet benne, hogy segítek. Bárkinek (klánon kívülinek is) csinálok bármit Ironból és most már elég sok mindent Steel-ből ingyen és bérmentve. Örülök, ha segíthetek!!! Sőt én még néha szoktam kis kiruccanásokat tenni, mikor iron platet osztogatok ingyen a kezdőknek. Mert jó érzés mikor hálálkodnak ( :) ), meg egy ilyen klánba tartozom. Igaz vannak olyanok, akiket nem annyira ismerek. Főleg az újak közt, de ott is Zsooo és Atomy már olyan, mintha hónapok óta játszanék velük. Én egy olyan klánt hoztam létre, ahol mindenki a társainak él, és ezt el is várom, hogy betartsák! Aki ezt nem érzi magának az nem közénk való!! Éppen ezért nem tudom elhinni, hogy, ha arra kerülne a sor, hogy fizetni kell, akkor mindenki félrenézne fütyürészve és azt mondaná nincs pénze, oldja meg más. Biztos vagyok benne, hogy, ha majd eljön ez a klánház dolog, akkor mindenki azt adja amit nélkülözni tud, ki többet, ki kevesebbet, én mindennek örülök majd! De, ha bevezetjük ezt a klándíj dolgot, az megöli ezt a baráti jelleget: FIZESS VAGY KIDOBLAK!!! Nem ez nem a Dark Angels klán. Ez a BKV. Én ellen vagyok ennek a díjszedésnek! De persze, ha ti ketten már megszavaztátok, akkor nincs mit mondanom, ugyanannyi szavatok van, mint nekem. Mindenesetre szerintem nem kéne, de, ha úgy gondoljátok...
Uff, én beszéltem