34579
RuneScape
-
#2192 Ah koszonom de hol van a kaloldal?? -
#2189 Szeretnek en is csatlakozni a klanotokhoz ha lehetseges! Habar nem hiszem hogy bevsztek mert meg nagyon kezdo vagyok es penzem sincs sok (170gp) ugyhogy nem tudok adni neketek mindennap 1000gp-t :(((((( orulok ha egy nap osszegyulik 30 gp :(( Ha megis felvennetek pls szoljatok mert en is szeretnek a magyarok klanjahoz tartozni! De ha nem azt is megertem. -
#2181 >>>Amorce
Koszi, asz'em leugrok arra ;-) -
Atomy #2180 HALÁL RÁJUK! MEG MINDENKIRE! Vagy nem? És pont most kell újrainstallálnom ezt a kibaszott windózt, mikor végre eksön van! -
#2177 Heh, ezt nem hiszem el. Sétálok csak úgy, és mikor benézek az inventoryba, ott figyel egy aranytömb! Na ehhez szóljatok! Lenne több ilyen bug... -
#2176 Na erre lett volna jo egy fejvadasz klan. Egyebkent, ha pk a tag es tovabb pofatlankodik, akkor ajanlani tudom a http://aresangelsofwar.homestead.com/Bounties.html linket.
Bocs en nem figyeltem a link beszuras oran. ;-) -
#2175 Azért "néhány" játék elindul:))) -
#2173 Igazsagtalansag, hogy nincs olyan hely ahol nyilvesszo termelodik.
Persze a szakbolton kivul... ;-)))) -
#2172 Szó sem lehet névváltoztatásról!!! Ez a MI klánunk és nem fogunk úgy pattogni, ahogy egy beképzelt köcsög amcsi vagy mittudom én mi fütyül. Azért nekünk is van méltóságunk. Mostantól éllandó készültség van érvényben, hogy le tudjunk csapni a nevünkre! -
#2171 Szavazzuk meg mi legyen ezekkel. Ha nem sértett volna meg minket, akkor én benne lennék a névváltoztatásban. De mivel ezt tette, ellenzem, amíg nem lesz vmi jobb megoldás. -
#2170 FELHÍVÁS!
VALAKI ÁLLANDÓAN LEGYEN FENT A RUNÁN ÉS, HA BEJÖN A KLÁN-RENDSZER MINDEN KLÁNTAG FEL VAN JOGOSÍTVA, HOGY MEGALAPÍTSA KLÁNT HIVATALOSAN IS, NEM KELL A VEZETŐKRE VÁRNI! NAGYON FONTOS, MERT ELLOPHATJÁK A NEVÜNK!!! -
#2169 Baj van! Ez a levél ma jött:We are the true dark angels and we were founded b4 u. So we wish u to change
your clan name nicely or action will b taken. OK!
If you wanna argue with me and my clan u hungarian pig then feel free my
user name is stresso3k and i am the leader of the true dark angel clan
-
#2166 >>>>>Klántagok
Én benne vagyok a pénzgyűjtés dologban, akár napi 1000 gp-vel is. De nem kéne ezt ahhoz kötni, hogy aki nem ad bele, az repül. -
#2165 Tényleg, most jutott eszembe, hogy mi lesz ha készen lesz a Runescape. Mert most, ha jól tudom, alfában van. Remélem, nem lesz fizetős, mikor kész lesz... -
#2164 Nekem meg rohadt Windows NT-m van, így ezek a jatik nem igazán indulnak el. -
#2163 Ha valakinek van rúnája, és nem kell, vevő vagyok rá! -
#2162 >>> Rince.
Félre ne érts, én is nagyon ritkán veszek Gameszart, és nekem is elő van fizetve a Guru, mer' az a legjobb. Na mind1, ha nem, hát nem. Kár, hogy nem megy a CS. Egyszer felraktam, de nem ment semmi, úgyhogy le is vágtam a HL-t is a gépről. Azóta nem próbálkozom. -
Atomy #2161 >>>Amorce
Sajnos szoktam néha dolgozni is, és tanulni is. Aludni pedig imádok. Egyébként pont ma mondtam fel a munkahelyemen. MÚÚÚÚÚÚHAHAHAHAHAAAAA SZABAD VAGYOK!!!!
>>>Mindenki
Ha tud valaki egy jó állást egy harmadéves informatikusnak Budapesten szóljon!(Mindenhez értek: programozás, hálózatok, 2D-3D grafika, design, Web, irodai-ügyviteli programok) Köszi.
>>>RinceWind
Engem érdekelne a CT, meg a Q3
-
#2160 De, ha counter strike-ozni akarsz vagy Quake 3 Arenázni, akkor ezekre mindíg kapható vagyok!!! Imádom ezt a két jatit multiba. -
#2159 Ugye atomy kiszámította. De 6-700 játékosnál nem több mint 10-15 másodperc, amig újratermelődik!!!!!!!!!!!!
Én sajna a Pc-Gurut veszem (van előfizetve), és, ha fegyverrel kényszerítenének sem vennék GameStart :)
Ez van... -
Atomy #2157 Lemértem: 343 player a serveren: pont 30 másodpercenként 3db -
#2156 És milyen időközönként termelődik ez a fire rúna?
Ja, és (ez elég offtopic lesz...) megvan vkinek a State of War? Most adták a Gamestar-hoz. Nem rossz, lehetne vele nyomulni multiba. -
#2155 Egyébként nem értem, hogy aki varázsol, az miért költene rúnára??? Én is nagyon sokáig varázsolgattam, de rúnát egyet sem vettem pénzért. Szépen megkerestem a helyeket ahol termelődnek és elkezdtem szedni. A sivatagban például egyszerre 3 fire rune termelődik. Fél óráig szedtem, és 3-400 rúnával távoztam. Szóval nem értem minek köleti rá??? Ez nekem magas... -
#2154 >>>Steve
Szinte bármilyen jatit meg tudok szerezni! Majd utána kérdezek az általad említett játékoknak, de hogyan tudom eljuttatni hozzád? Vagy majd, ha jöttök Krisz-el? -
Atomy #2152 A tagdíj dolgot nem tartom jó ötletnek!
Aki akar úgyis fog adni, aki nem akar ki fog találni valamit hogy ne kelljen. (Bár én még nem hallottam senkiről aki ne akarna) Egyébként mindenki mást csinál a játékban: én ha bányászok könnyen összeszedek 5-10k-t, de aki pl. sokat varázsol egész szép összegeket el tud költeni rune-ra. Inkább gyúrjon magic-re, én befizetem helyette is a lóvét. Egy jólfejlett varázsló mindíg jól jön :-) Mindenki csinálja csak azt amit szeret. Ezt hívják munkamegosztásnak. Én szívesen odaadom az összes pénzem a házra, de NE LEGYEN KÖTELEZŐ MERT AZT UTÁLOM!!! -
#2151 Amint most összekotrok 1000 gp-t, beteszem Leltáe-nak, a közös manusnak, a házra. Lehet, hogy valaki a klánból el fogja lopni, dehát egészségére, de én hiszek abban, hogy nem fogja senki. Ha lesz még ezenkívül pénz, amit nélkülözni tudok, beteszem megint Leltárnak. Pont. Szerintem most nincsen tökéletes megoldás erre a ház+pénz dologra. -
#2150 No, hát én még nem mondtam ki, hogy jól van. Ez csak egy tipp volt! -
#2149 Egy történet (Talán a régi motorosok még emlékeznek rá): Annó pár hónappal ezelőtt lementem a csatornába a bankból frissen kiszedett pénzemmel és megöltek. Rengeteget vesztettem, ma már persze piti összeg, de akkor az volt a minden. Épp Adamantit Legs-et indultam venni, mikor meghaltam. Le voltam törve, de mikor Disno megtudta, rögtön felajánlotta, hogy vesz nekem Adamantit Legs-et (ugye emlékszel rá :). Igaz nem fogadtam el, hanem inkább megdolgoztam érte (újra), de mindenesetre jól esett ez a segítőkészség! És akkor tudatosult: "Igen, sikerült! Olyan lett a klán amilyennek megálmodtam."
Ne rontsuk el srácok! -
#2148 KLÁNDÍJ MEG HASONLÓK!!!
Mikor annak idején megalapítottam a klánt, akkor egy olyan klán lebegett a szemem előtt, amely inkább hasonlít egy baráti társaságra, mintsem kifejezetten klánra. És ez eddig be is jött. Én úgy érzem, hogy bárkire számíthatok a klánon belül és ez fordítva is igaz. Ha bármelyikőtök odajön, hogy csináljak neki ezt azt, biztos lehet benne, hogy segítek. Bárkinek (klánon kívülinek is) csinálok bármit Ironból és most már elég sok mindent Steel-ből ingyen és bérmentve. Örülök, ha segíthetek!!! Sőt én még néha szoktam kis kiruccanásokat tenni, mikor iron platet osztogatok ingyen a kezdőknek. Mert jó érzés mikor hálálkodnak ( :) ), meg egy ilyen klánba tartozom. Igaz vannak olyanok, akiket nem annyira ismerek. Főleg az újak közt, de ott is Zsooo és Atomy már olyan, mintha hónapok óta játszanék velük. Én egy olyan klánt hoztam létre, ahol mindenki a társainak él, és ezt el is várom, hogy betartsák! Aki ezt nem érzi magának az nem közénk való!! Éppen ezért nem tudom elhinni, hogy, ha arra kerülne a sor, hogy fizetni kell, akkor mindenki félrenézne fütyürészve és azt mondaná nincs pénze, oldja meg más. Biztos vagyok benne, hogy, ha majd eljön ez a klánház dolog, akkor mindenki azt adja amit nélkülözni tud, ki többet, ki kevesebbet, én mindennek örülök majd! De, ha bevezetjük ezt a klándíj dolgot, az megöli ezt a baráti jelleget: FIZESS VAGY KIDOBLAK!!! Nem ez nem a Dark Angels klán. Ez a BKV. Én ellen vagyok ennek a díjszedésnek! De persze, ha ti ketten már megszavaztátok, akkor nincs mit mondanom, ugyanannyi szavatok van, mint nekem. Mindenesetre szerintem nem kéne, de, ha úgy gondoljátok...
Uff, én beszéltem -
#2145 Erre semmi pénz nem lenne elég!!! Mindenki abban jár amire megkeresi a pénzt! Szomorú, de ez így igazságos. Gondolj bele: veszünk egy kezdő klántagnak platet (adamantit), kipróbálja milyen a PK-s élet és fúlyhatjuk, stb. -
#2144 Nem rossz ötlet, de ennyi pénzel kitörölhetjük a *****!
Én egy kör bányászattal keresek annyit, mint a belépési díj!!! Szóval adok bele. Viszont nem titkolt szándékom, hogy én bizony akarok sajátot is (persze csak, ha már a klánnak megvan!!!). A Bundi Bélának már írtam levelet korábban, akkor azt mondta, hogy még játszik, az más kérdés, hogy mi sosem láttuk. Majd írok neki még, de valszeg ki kell dobni... -
#2141 Mire nem figyelek??? -
#2139 Ja nem, Fundin fia Balin, ha jól emlékszem.(Jól elbeszélgetek saját magamal). -
Nuki #2131 ó te szegéény =) -
#2126 Muhahahaha!
Love and marriage....love and marriage...
:))))) -
#2122 A rohadt életbe! Rámakadt egy Sir Dwalin nevű fickó (biztos a Gyűrűk Urá-ból való a neve), és állandóan lelövögeti a goblinokat, akiket támadok.
Megpróbáltam finoman lerázni, de nem száll le. Csak azt kérdezi folyton, hogy "Why?". Elküldtem már a jó édes anyjába, meg mindenhova, de benyomta a követést, és azóta követ. Remélem nem várja meg, amíg újra bejelentkezek. -
Nuki #2121 inkább így :) -
Nuki #2120 http://www.geocities.com/andromeda_black/al/M2.html -
Nuki #2119 affene! nem megy
Harry Potter -
Nuki #2118 "www.geocities.com/andromeda_black/al/M2.html">IDE