RuneScape
  • Bith
    #199
    Prince quest:
    A hozzávalókat már írtam ugye. Tehát:
    1. A küldetést Al Kharid-ban kapjuk (dél-keleten van a sivatag alján). Beszélni kell a királyjal először, utána Osman-nel (vagy mi a neve). Faggasuk ki.
    2. Leela-t ott találjuk meg, ahol a vámpíros küldetést kaptuk. Egy kicsi nevenincs falu Draynor-tól délre egy útkereszteződésben.
    3. Mivel ugye megvannak a hozzávalóink így itt már csak dumálgatni kell Leela-val. Ned csinálja a kötelet (rope) és a parókát (wig) a gyapjú gombolyagokból (kötelet vehetünk 15 aranyért is töle).
    4. Aggie a boszorkány kotyvaszt nekünk bőr krémet (skin paste), sárga festéket (yellow dye) és piros festéket (red dye). A piros egyelőre semmire nem kell :). Mindenesetre én csináltattam vele.
    5. Használjuk a sárga festéket a parókán. Ettől szőke lesz. Mostmár megvan majdnem minden, ami kell (szoknya, paróka, krém, kötél).
    6. Menjünk a börtönbe ( a kis falutól keletre van, közel), és dumáljunk a csajjal, hogy mutassa meg a kulcsot nekünk. Itt jön be a felvizezett clay, mert amint egy pillanatra odaadja a kulcsot, mi automatikusan mintát veszünk róla.
    7. Egyet mégis sétálnunk kell :). De muszály, mert először beszélni kell Leela-val, hogy az apja Osman megcsinálja nekünk a börtönkulcsot. Tehát menjünk vissza Osmanhoz. Ő a lenymatból, és a bronze bar-ból megcsinálja a kulcsot (de nem adja át, majd Leela). Beszéljünk a királlyal is, aki ad nekünk 80 aranyat. A végső jutalmunk ezzel együtt lesz majd 700 arany.
    8. Menjünk vissza Leela-hoz, megkapjuk tőle a kulcsot. Mostmár valóban megvan minden.
    9. Mehetünk a börtönbe. Itt beszéljünk az őrök főnökével addig, amíg bevedeli a nálunk lévő söröket (azért kellett 3, mert csak ennyitől rúg be :). Miután berúgott használjuk a kötelet a csajon. A kulccsal bemehetünk a hercegért. Tadaaaa, megszabadult! :)
    10. A jutalmunkért menjünk vissza Al Kharid-ba a királyhoz. 620 aranyat ad még és 2 influence pontot.

    Na kb. ennyi, remélem mindent leírtam :).