RuneScape
-
Pretorian!
Bökj ide jobb lentre. Elméletileg ahhoz a hozzászólásomhoz jutsz, ahol leírtam a goblinos quest-et. De röviden újra (mivel nekem 2x kellet emgcsinálnom a bug miatt, így már nagyon tapasztalt vagyok ebben):
- ami kell: 3 goblin armour....egyik narancssárga, másik kék, harmadik a default, ami kiesik a goblinokból (gy.k. a sima goblinokból pottyan ki a goblin armor)
- a quest a Port Salim (nagyon dél) beli kocsmáros által kezdődik (tehát nem(!!!) a goblin faluban)
- festéket Aggie gyárt, ahogy már másik quest-bek is, ahol ez kellett (a sárga kellett a herceg kiszabadításánál)
- a sárga és a piros festék együtt narancsot ad...
Spy quest:
- Faladorban kapod...kastély bejárattól balra (kelet) az első torony....fel a létrán...van ott egy faszi aki a fehér lovagok főnöke...ő adja
- markolj fel a monostorban egy kápooszát (térkép ajánlott, mint mindíg)
- szükség lesz egy bronz medium helmet-re, meg egy iron chain mail-re, hogy bejuss
- a főbejárat zárva, a fekete lovagok kastélyának "üzemi" bejáratán keresztül lehet bejutni (a kastély keleti oldalán leledz)
- ha bementél a szoba északi falán át lehet menni....fel a létrán
- listen grill...aztán vissza le...vissza az ál falon
- ajtó nyit....őr ugat, hogy nem kéne, de sebaj...bent megtámad egy black knigth...elfut...balra (dél) van egy ajtó...kinyit....fekete lovag támad...na emiatt kell az, hogy le legyenek foglalva (erre 2 lehetőség van: 1. viszel haverokat, akik lefoglalják mindet...2. mákod van, és valaki(k) pont irtják őket (nálam ez volt))
- ha sikerált bejutni az ajtón, akkor nyertügyed van...fel még 1 emeletet
- használni kell a káposztát a lyukon, hogy elcseszd a speckó főzetet (lyukat tesék megkeresni, nem nagy ügy)
- miután el van cseszve a főzet, vissza a fehér lovaghoz Faladorba