34579
RuneScape
  • Pretorian
    >>>>>Bith
    Örök hálám, thx a lot.
  • Rincewind
    Nekem sose működött, szerencsés vagy!
  • Atomy
    Néha kapok ilyen hibaüzeneteket:

De 10-ből 7-szer működik.
  • Atomy
    Igy szoktam trade-elni sajat magammal :-)
    Tényleg műxik!
  • Atomy
  • Atomy
  • Atomy
  • Bith
    Persze érdekes állatfajta lehet, aki mithril cucccot dob el.......
  • Bith
    Az nem biztos ám, hogy random (mondjuk bányák mellett valóban szokott nyomni ércet rnd), hanem valaki ledobta mondjuk, és ugyebár Te csak 1 perccel azután láthatod ezt...
  • Bith
    Más:
    nemtom miért nem tudtok linket nyomni, ugyanúgy kell, mint ahogy eddig is, semmi nem változott
    sima html kóddal...nem vagyok supergamezes (még...LOL)
    nyahh mára ennyi :)))
  • Bith
    Pretorian!
    Bökj ide jobb lentre. Elméletileg ahhoz a hozzászólásomhoz jutsz, ahol leírtam a goblinos quest-et. De röviden újra (mivel nekem 2x kellet emgcsinálnom a bug miatt, így már nagyon tapasztalt vagyok ebben):
    - ami kell: 3 goblin armour....egyik narancssárga, másik kék, harmadik a default, ami kiesik a goblinokból (gy.k. a sima goblinokból pottyan ki a goblin armor)
    - a quest a Port Salim (nagyon dél) beli kocsmáros által kezdődik (tehát nem(!!!) a goblin faluban)
    - festéket Aggie gyárt, ahogy már másik quest-bek is, ahol ez kellett (a sárga kellett a herceg kiszabadításánál)
    - a sárga és a piros festék együtt narancsot ad...

Spy quest:
    - Faladorban kapod...kastély bejárattól balra (kelet) az első torony....fel a létrán...van ott egy faszi aki a fehér lovagok főnöke...ő adja
    - markolj fel a monostorban egy kápooszát (térkép ajánlott, mint mindíg)
    - szükség lesz egy bronz medium helmet-re, meg egy iron chain mail-re, hogy bejuss
    - a főbejárat zárva, a fekete lovagok kastélyának "üzemi" bejáratán keresztül lehet bejutni (a kastély keleti oldalán leledz)
    - ha bementél a szoba északi falán át lehet menni....fel a létrán
    - listen grill...aztán vissza le...vissza az ál falon
    - ajtó nyit....őr ugat, hogy nem kéne, de sebaj...bent megtámad egy black knigth...elfut...balra (dél) van egy ajtó...kinyit....fekete lovag támad...na emiatt kell az, hogy le legyenek foglalva (erre 2 lehetőség van: 1. viszel haverokat, akik lefoglalják mindet...2. mákod van, és valaki(k) pont irtják őket (nálam ez volt))
    - ha sikerált bejutni az ajtón, akkor nyertügyed van...fel még 1 emeletet
    - használni kell a káposztát a lyukon, hogy elcseszd a speckó főzetet (lyukat tesék megkeresni, nem nagy ügy)
    - miután el van cseszve a főzet, vissza a fehér lovaghoz Faladorba
  • Pretorian
    Nem enged fel ez a szemét.
  • Pretorian
    Hogyan tudok uncut sapphire-t csiszolni? Egyáltalán hogy tudok csiszolni?
  • Pretorian
    >>>>>Mindenki
    Emberek! Le tudná írni valaki vázlatszerűen a Spy Quest-et, és azt az új goblinos questet? Nagyon megköszönném.
  • Rincewind
    Margaret Weis-ről és Tracy Hickman-ről már nem is beszélve!
  • Rincewind
    Erre most hirtelen nem is tudok mit mondani...
    Én ugyan nem nagyon olvastam tőle, de tidom mit éreznék, ha mondjuk Salvatore vagy Pratchett halna meg :( Sajnálom!
  • Rincewind
    Ja, igen. És nem tudom, ti is észrevettétek-e, de random meg szoktak jelenni tárgyak a földön. Mész a földön nincs semmi, a köv. percben, meg már egy mithril chainmail fekszik ott. Nekem esküszöm ez volt :) Sőt, egyszer mikor bányásztam, 15-20 másodpercenként megjelent a földön egy coal. A szokásos 9-10 perc helyett, most 5 perc alatt összejött a 18. Ennél jobb bugot... :D

Mégvalami. Gondolom már mindenki tudja, de azért megírom. Mostmár mindenkinek van esélye arra, hogy találjon GEM-et!!! Ugyanis mégsem az aréna rendszerrel lehet, majd nyerni, hanem minden rock alapból tartalmazza az összes fajta gem-et, legyen az síma tin, vagy éppen adamantit rock. És mindíg mikor bányászol belőle, lesz egy bizonyos esélye, hogy érc helyett drágakövet találsz! Ugyan az esélyek eléggé kicsik (rohadt kicsik, állítólag ahhoz, hogy diamond-ot találj, 1 a 600-hoz az esély! Persze Hmudának sikerült >;o ), de legalább bárkinek esélye lehet gem-et találni.

Rince
  • Zsooo
    Hali

Bocs gyerekek, tudom hogy nem ide tartozik, de ha már a hangulatoknál tartunk, régen voltam ennyire magam alatt. Az ok: meghalt Douglas Adams. 49 éves volt. :(((((((
  • Rincewind
    A Runescape-ről és egyáltalán az online szerepjátékokról!

Már tudjatok a szomorú hírt, hogy Gladiator végleg itthagyja a Runescape-et, és ezáltal a Dark Angels klánt is. Kár érte, hisz már a kezdetektől fogva velünk volt! Sajnálom, hogy elmegy. Holnaptól, már nem találjátok meg őt a tagok közt :( Mindenesetre ez a dolog rákényszerít arra, hogy megosszam veletek néhány gondolatomat és tapasztalatomat:

Bizony volt már olyan, hogy én is beleuntam a játékba! Ez mindenkivel előfordul. Ilyenkor elvan valamilyen single player játékkal és ez jó. Én például a Runescape mellett Black & White-ozom, meg persze ott van még a Baldurs Gate II. Ám előbb utóbb úgy is visszatér ide. Ha más nem a kíváncsisága által, hogy na ugyan mit frissítettek mióte nem voltam fent? Viszont a Runescape pont az a játék, amit elvileg az ember sohasem tud megunni! Több okból is:
    1. A legfontosabb, hogy állandóan frissítik, ezáltal mindíg van valami újdonság a játékban! Ha belegondoltok, akkor szerintem beismeritek, hogy előttetek is lebeg legalább 5-6 olyan dolog, amit már alig vártok. (nálam az első helyen Karamja áll aztán a Player Houses, Papi varázslatok és a Runafegyverek).
    2. Az, hogy ez online, ad a játéknak egy olyan légkört, amit egy single player játék vagy akár egy lanon játszott multi, sohasem fog nekem megadni. Például egy sgl jatiban nem tudom megcsinálni azt, hogy kiállok a tér közepére és elkezdem hangosan árulni a portékámat, mint egy igazi kufár. És tudom, hogy aki odajön az nem egy gép által irányított bot, hanem egy másik ember. Mikor alkudozom akkor azt úgy csinálom, mint a való életben, csak mondjuk nem 2 kiló répára, hanem egy runite plate mailre csinálom! Sok tekintetben nagyon életszerű ez az egész! És emiatt olyan élvezetes!
    3. A klán. Nincs mégegy játék ahol ennyire érezném azt, hogy vannak barátaim, akikre minden tekintetben számíthatok. A klán olyan mint egy nagy család! Mindenki ismer mindenkit, mindenki cimbi mindenkivel. Én még, ha le is állnának a Runescape fejlesztésével (ami persze nem fog bekövetkezni, hisz amíg fejlesztik, addig van pénzük), tudom magamról, hogy akkor sem szívesen hagynám ott a társaim, akik annyi bajban és mókában voltak mellettem! Persze ezek nem csak a klántársakra igazak!!!
    Mindenkivel megeshet, hogy beleun valamibe. Én is beleuntam már többször is a Runescape-be, de aztán mindíg jött valami új, valami érdekes és azon vettem észre magam, már hajnal 3 van, de én még mindíg csak játszok. Erre nekem a Baldur's Gate-en kívül még egy játék sem volt képes. Csakhogy egyszer annak is vége szakad. A Runescape-nek viszont...

Hát ennyi lenne, remélem nem volt nagyon unalmas, viszont eléggé tanúlságos!

Rincewind
  • Lacc
    Én maradok a saját emberemnél! =)
  • Nuki
    >>>Disno:
    Egyeztessünk. (a vas fejlesztésekért)
  • Gladiator
    Na, erzekeny búcsút veszek tőletek, ugyanis vegleg kiszaltam a játékból, és még egyszer utoljára jól rábasztam, ugyanis rossz embernek adtam a cuccaimat, így a klán össz-vissz 1037 aranyat kapott csak tőlem:-(
    Akinek kell az emberem (30/30/31/30) az írjon a [email protected]
  • Nuki
    >>>Bosses
    ma ráérek 8-11 között felvételizni
  • Rincewind
    Kösz!!!
    Nem t'om, mondtamhogy nekem sem működik! Ezt csak Bith tudja!
  • Atomy
    >>>Hangianix
    NetCaptor-t.Egyébként néha nekem sem működik.
  • Pretorian
    >>>>>Rincewind
    Igazad volt, inkább visszaállok a Pretorian-ra.
    Sokat kell szarakodni az új karakterrel.
  • Lacc
    Persze, lefordítom.
    De hogy kell linkelni??
  • Rincewind
    >>>Lacc

Le tudnád fordítani a Bestiáriumban a szörnyek előtt lévő bevezetőt és aztán elküldeni e-mailben?
  • Hangianix
    >>> Atomy
    Nekem ez nem mukodik. Milyen bongeszot hasznalsz?
  • Atomy
    >>>Pretorian
    Én úgy szoktam csinalni ezt hogy az egyik karakteremmel a winklienssel lepek be, a masikkal pedig a böngészöből. Kicsit lassú, de működik.
  • Pretorian
    >>>>>Mindenki
    Tudna valaki segíteni? A Pretorian nevű karakterem stuffjait szeretném átpasszolni a Trollgrinder nevűnek, ezért kéne valaki, akinek átadom a cuccokat, belépek Trollgrinder-rel, és akinek átadtam, az átpasszolja nekem. Ha valaki tud segíteni, akkor beszéljük meg, hogy melyik szerveren, hol és mikor találkozzunk.
    THX a lot.
  • Pretorian
    >>>>>Rincewind
    Az is zónaváltás, ha a létrán jársz fel-le, ugye?
  • Lacc
    Hát esse. Na mind1. Áruljátok már el, hogy hogy kell!!
  • Lacc
  • Lacc
    Valami itt nem yo.
  • Lacc
  • Lacc
  • Lacc
    Na, én meg rákérdezek. Hogy kell 1általán linket beszúrni??? Gondolkoztam már rajta, csak még sehol sem mertem kipróbálni. Most +próbálom, de ne röhögjetek ki, ok? =)
  • Rincewind
    Te Bith!
    Hogy a ****ba tudod beszúrni a linket a fórumra! Nekem az írja ki, hogy le van tiltva ez a kód. Valami fejes vagy itt a Supergamezen, vagy mi? :)
  • Bith
    Istenem! De értetlen barmok vannak!
    Olvassátok el Darkness 2k értelmes válaszait a bug fórumra általam írt buggal kapcsolatban. (tuti amerikai a gyerek...)
    Ide klikkelj!