RuneScape
-
Ebben igazad van, a magyar csajjal lealacsonyította magaát, az egy akkora nyálas szám lett. PFFFFF, ki nem állhatom!
Fújj, rosszabb, mint Kozsó! :-D
Én a Blink 182-től csak 9-10 számot hallottam, de úgy részletesen csak a The Rock Show-t vizsgáltam, elemeztem, de nem tetszett. :)
A Limp Bizkittől nem mionden szám tetszik, de ami tetzsik az tetszik még mindig :)
A Linkin Parkot nagyon bírtam, de 3-4 nap hallgatás után, már az esküdt ellenségem lett!
A füleim gyilkosa! :)
DJ Bobo-tól nekem a Play című szám a kedvencem, és megvan CD-n a World In Motion album, az nagyon jól sikerült szerintem, de van néhány rossz szám, ami félresikerült, szerintem DJ Bobo jó éneked, meg minden de nincs ízlése, sok számot elront.
De kedvencem DJ Bobotól az I Want To Brake Free, mert ott végülis Freddie Mercury énekel, DJ Bobo csak reppel, és azért tetszik nekem az, mert DJ Bobo-t amúgyis szeretem Freddie Mercury meg az egyik kedvencem :-)
Egyébként a kledvenc zeném a régi Rock, mondjuk a Europe, Survivor, Queen, Bikini, aztán nem rossz DEmjén Rózsi néhány rokkosabb száma :), elmegy Cher, Irigy Hónaljmirigy, VArga Miklós, Krisz Rudi, de az utóbbiakból csak néhány szám tetszik, elég sajátos az izlésem, mert pl. Krisz Rudi teljesen elkülöníthető a rokkktól és az ígényes zenétől, de pl. a Szállj című száma sztem jó, meg a legújabb is, na tehát vanak jó számai.
Meg tetszik a Fly is, ami Krisz Rudiban Szállj, de nekem az angol verziója tetszik, amit Krisz Rudi dolgozott fel.
--
Zámbó Jimmyről ne is beszéljünk :)