RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repatarurgyán
Tök jó ez a RS, majd minden nap rábukkanok egy új klánra.
Tulajdonképpen hány magyar klán van? Van valahol egy olyan oldal, ahol fel van sorolva mind??
Már tényleg nem tudom hová csatlakozzam.
Jó lenne már némi összefoglaló, hogy ki melyik klánba van, és mennyi magyar karakter van. Például rólad kedves Sushi még nem is hallottam.
Én "gyurcsan" néven játszom.
Eddig én a következõ klánokról tudok:
Enerla
Dark Angels
Rune lord clan (RLC)
HUNger
Van még?
Ezért elnézést.........
Repatarurgyán
>>>Rob45: A tied is kész van, de hova küldjem?
Besorolas: Nehéz (mert nagyon hosszadalmas)
Lady Keli fogvatartja Al Kharid hercegét Ali-t. Ha kiakarod szabadítani, a következõket kell tenned:
- Menj el Al Kharid-ba és beszélj a királlyal, aki a palotában van (lent délen). Õ elküld az egyik emberéhez Osman-hoz. Beszélj Osman-al (a palota körül járkál, néha bemegy a házakba) aki elmondja, hogy a herceget elrabolták és neked kell kiszabadítani. A küldetés végrehajtásához a következõkre lesz szükséged:
- KÖTÉL: vagy vegyél egyet Ned-tõl (Draynor Village) vagy vigyél neki 4 fonalgombolyagot és csinál neked egyet ingyen
- PARÓKA: ezt szintén Ned-tõl szerezheted be, ha viszel neki hozzá fonalgombolyagot
- SÁRGA FESTÉK: ehez két hagyma és 5gp kell (Aggie a boszorkány készíti el, aki Draynor Village-ben lakik)
- REDBERRY: redberry-t a Varrock-tól DK-re fekvõ erdõben találsz
- VÍZ: szerezz egy edényt és töltsd meg egy szökõkútról (a vödröt a rendes kútból is fel lehet tölteni)
- LISZT: l.d.: Cook's Assistant
- HAMU: gyújts tüzet és várd meg amíg leég, vagy a draynori kúri legfelsõ emeletén is van pár kupac
- RÓZSASZÍN SZOKNYA: vagy vegyél, vagy a varrocki mellékutca egyik házában (a runa bolt mellett) találhatsz egyet
- 3 SÖR: majd késõbb megtudod mire kell ;
- AGYAG: vizezd is be, mert majd így lesz rá szükség
- BRONZ TÖMB: ez is majd késõbb kell
Miután minden megvan menj el Draynor Village-be. A falu NY-i részén sétálgat egy nõ Leela. Õ Osmar lánya és kém, tehát beszélj vele, hogy megtudd mi a haditerve. Elõször is Aggie-vel készíttesd el a SÁRGA FESTÉKET és kérj tõle sminket is (makeup, ehez kell a redberry, a víz, a liszt és a hamu). Ezután menj be a börtönbe és beszélj Lady Keli-vel. Kérd el tõle a kulcsot (ekkor a vizse agyaggal automatikusan mintát veszel róla). Menj vissza Al Kharidba és add oda a kulcslenyomatot és a bronz tömböt Osmannak. Mostmár visszamehetzs Leela-hoz, aki oda is adja neked a kulcsot. Ezután beszélj Joe-val a börtönõrrel és kérdezd meg, hogy mit szokott csinálni a szabadidejében (természetesen piál, mint az állat 😊 ). Kérdezd meg Leela-t, hogy mi a terve az õrrel. Õ elmondja, hogy le kellene itatni, úgyhogy munkára fel, azzal a 3 sörrel. Ha Joe már teljesen részeg használd a kötelet Lady Keli-n majd menj be a zárkába és add oda az álruhát a hercegnek (sárga paróka (yellowdye+wig), szoknya, smink). Most úgy néz ki, mint Lady Keli, így már kisétálhat bántatlanul. A jutalmat Al Kharid uralkodójától veheted át!
Jutalom: 700gp, 3 quest point és mostmár ingyen használhatod az Al Kharid-Lumbridge átjárót
Repatarurgyán
Nalam van a:
bronz kulcs
3 beer
kotel
paroka (sarga)
rozsaszin szoknya
liszt
hamu
De nem tudom oda adni annak a szerencsetlen oornek a sort! MEEER??
Elore is kosz Lazarus
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

»»»Sir Ams:
A buzeráns az te vagy, rohadt fetisista
erre okot
ez kissé felba*****
tölsd le az ingyenes verziót (nem sok), várd meg amíg updateli magát, csinálj egy karit és go
akkor kérdezd + miért! mert nekem nem mondott ok-ot! ha azt monja egoista barom kérdezd + hogy ezt mibõl állapította +! ok?
én:ok😊
x:akkor gyere faladorba
elmentem
trade
x mutat 1 húsvéti tojást
én:ó nagyon köszi
x:nem,nem... 100k
azta... vissza trainelni...
x privát:lenne 1 kérésem
én:mi?
x:adjuk + egymásnak a pass-t!
ha nektek ez a barátság akkor el vagytok tájolva...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.