34580
RuneScape
  • Disno
    :-D

Hallgasd meg a Blink182 től a Damnit-et, a First Datet és a whats my age again és all the smallest thingset. ezek a legjobbak [uccsó 3at gondolom hallottad]
    Ez volt nálam is a Linkin Parkkal :-D de én csak a 4 klippes számot hallgattam.
    Limp Bizkit mostanit gondolom te sem hallgatsz :-D Sztem a Rollintól [Rollinnal együtt] már szar lett...
    DJ Bobonak azért nem szokása annyira énekelni :-D
    De régebben még elviseltem [média szennyezése]...
    "régi Rock" asszem ez a Progressiv Rock :-D En is szeretem. Bikini, Prognozis [ismered?], Queen, elhallgatom őket
    Krisz Rudit én a Zámbó Jimmys kategóriába sorolom szal én hagyom a Rudi témát :-D

Mostanában metált hallgatok meg MC Hawer feat Tekknőt :-D [Jajj de jo jajj de finom+Szüreti nóta RLZ :-D]
  • Taranov
    Reagáljál az üzeneimre! Kell coal?
  • Taranov
    Nah, kell coal?
    És egyébként nem tudom szponzorálni a Hungert, mert amaradék 12000 Ft-omata www.versanus.hu domainre költöttem :)
    Egyébként most mopbilra gyűjtök, legkésőbb karácsonyra lesz is, de milyet vegyek?
    Nokia 6310-est vagy 5210-est?
    Az 5210 kisebb, ütésálló, van rajta teljes képernyős digitális óra, infraport, automata billentyűzár és HŐMÉRŐ! :)
    A 6310 nagyobb, vékonyabb, és van rajta GPRS, HSCSD, meg minden amivel internetezni lehet meg infraport, de ninbcs rajta teljesképernyős óra, hőmérő :)
    MElyik a jobb?
  • Taranov
    Szerintetek Nokia 6310-est vagy 5210-est vegyek?
  • Disno
    ezzel kezdtem most ugyanide lyukadtunk ki :-D
  • Taranov
    Ebben igazad van, a magyar csajjal lealacsonyította magaát, az egy akkora nyálas szám lett. PFFFFF, ki nem állhatom!
    Fújj, rosszabb, mint Kozsó! :-D
    Én a Blink 182-től csak 9-10 számot hallottam, de úgy részletesen csak a The Rock Show-t vizsgáltam, elemeztem, de nem tetszett. :)
    A Limp Bizkittől nem mionden szám tetszik, de ami tetzsik az tetszik még mindig :)
    A Linkin Parkot nagyon bírtam, de 3-4 nap hallgatás után, már az esküdt ellenségem lett!
    A füleim gyilkosa! :)
    DJ Bobo-tól nekem a Play című szám a kedvencem, és megvan CD-n a World In Motion album, az nagyon jól sikerült szerintem, de van néhány rossz szám, ami félresikerült, szerintem DJ Bobo jó éneked, meg minden de nincs ízlése, sok számot elront.
    De kedvencem DJ Bobotól az I Want To Brake Free, mert ott végülis Freddie Mercury énekel, DJ Bobo csak reppel, és azért tetszik nekem az, mert DJ Bobo-t amúgyis szeretem Freddie Mercury meg az egyik kedvencem :-)
    Egyébként a kledvenc zeném a régi Rock, mondjuk a Europe, Survivor, Queen, Bikini, aztán nem rossz DEmjén Rózsi néhány rokkosabb száma :), elmegy Cher, Irigy Hónaljmirigy, VArga Miklós, Krisz Rudi, de az utóbbiakból csak néhány szám tetszik, elég sajátos az izlésem, mert pl. Krisz Rudi teljesen elkülöníthető a rokkktól és az ígényes zenétől, de pl. a Szállj című száma sztem jó, meg a legújabb is, na tehát vanak jó számai.
    Meg tetszik a Fly is, ami Krisz Rudiban Szállj, de nekem az angol verziója tetszik, amit Krisz Rudi dolgozott fel.
    --
    Zámbó Jimmyről ne is beszéljünk :)
  • Taranov
    ehhe :-D
  • Disno
    Az én ízlésem szerint a Blink182 jó.
    Limp Bizkitnek 2-3 száma jó, mostmá kalap szar SE :-D
    Linkin Park az régebben elment, de má nem igazán jön be [Korn utánzat, a Kornt meg kifejezetten utálom]
    DJ Bobo az igénytelen zene nagyon eltűnt :-D
    volt azzal a magyar csajjal duett, na azzal jól lealacsonyította magát, oszt el is tűnt a színről :-D
  • Disno
    nah akkó beindultunk again :-D
  • Disno
    'kkó szpemmeljünk :-D
  • Disno
    zsetonügyileg :-D
  • Taranov
    Be-e-e-e-e-eszélgessünk, Márk! :-D
    Te nem unatkozol?
  • Lord Marcus
    1 oldal kicsivel több mint fél nap alatt...
  • Taranov
    Az én ízlésem szerint a Blink182 egy nagy kalap szar.
    Én a Limp Bizkitet sokkal jobban szeretem, de a Sláger Rádiót szoktam hallgatni :-)
    Mert a Limp Bizkitet már kimerítettem, a Linkin Parkot meg nem szeretem.
    A DJ Bobo-t is elhallgatom, ha muszály.
  • Taranov
    Itt vagyok!
  • Taranov
    Milyen téren? :)
  • Disno
    nah megnézem Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-et addig nyugi lesz nektek tőlem :-D
  • Disno
    20perce csak szemetelek ide...most jön majd az hogy szákszolhatok :-D
  • Disno
    vaki jöjjön szpempartnerként mert egyedül unatkozok
  • Disno
    háháá 298 üzi a 20k-ig :-D
    [fogadjunk hogy jönni fognak oszt elcsórják...]
  • Disno
    van ám a Blink182 [feloszlott már nem?] től a Damnit, régi, de fasza szám, nemtom olyan kissé punkos de fasza
  • Disno
    meg osztán Black & White [neem, nem a Static-X szám :-D] és Dungeon Keeper 2-t is leszedtem de gondolom majd csak pár hónap múlva fogok hozzájuk nyúlni... :-D
  • Disno
    csak még eggyet se hallgattam meg :-D az In Flames en kívül de az fasza is
  • Disno
    leszedtem minden skandináv és egyéb metál muzsikát
  • Disno
    áá vmi normális Paradise City kéne...
    tuggyátok...

Take me down to the paradise city
    where the grass is green and the girls are pretty
    I WANT TO PLZ TAKE ME HOME YEIIYE-EEE :-D
  • Disno
    ismeritek a Buli az élet/I cant hardly waitet? fasza film szedek le pár soundtracket :-D
  • Disno
    töltök mindenféle szart a Kazáról. ma és tegnap majdnem 1 gigát minden lófaszt törölni kellett a vincsiről
  • Disno
    szpemmeljük a fórumot. mert most nem RSezek
  • Disno
    én mindig mindenhol csak mosolygok :-D
  • Disno
    ahhoz kell a szponzoráció :-D
  • Taranov
    Nem bírom tovább ezt a hangulatot... beszélgetni akarok!...
    Nincs valakinek kedve eljönni pk-zni?
    És deesno: Nincs kedved megvenni a coalomat? :)
  • Taranov
    grrrrrrr...
  • Taranov
    POFÁZZATOK, MERT UNATKOZOM!

Énekelek:

Ó egy igazi kártya mindent tu-ud,
    Ó egy igazi kártya lót és fu-ut.
    Óh egy igazi kártya, állja a számlát, s mindent tu-ud :-D
  • Taranov
    De te a legtöbbet! :-D
    Uncsi a mai nap, neked nem?
  • Taranov
    Még nem maradtak le semmiről, még vehetnek!
  • Disno
    banyek, mindenki csak mosolyog :-D
  • Disno
  • Disno
    de nem vettek :-D
  • Taranov
  • Taranov
    Én tudom melyik az. De nem járok oda :-)