RuneScape
  • Rincewind
    >>>>>>>>>> Clan site <<<<<<<<<<
    http://www.tiszanet.hu/halozat/

Rászántam ezt a délutánt, így tudtam egy nagyobb lélegzetű frissítést végrehajtani! Íme:

1. Megcsináltam végre az új menüsort, amelyre régebben olyan sokan panaszkodtatok :)

2. Megvan a világtérkép a Térképek szekcióban.

3. Frissítve van a Segédletek szekció is.

4. Van egy új szekció Skillek címmel!!! Ez a kezdőknek hivatott segítséget nyújtani, de talán ti is találtok itt érdekességeket :) Viszont ezt az oldalt úgy csináltam, hogy nem tudtam mindent kipróbálni, főleg a cooking skillnél. Úgyhogy megkérek mindenkit, hogy olvassa át, és ha bármilyen hibát talál benne (nyelvhelyességi, helyesírási, értelmi, pontatlan valamelyik adat, stb.), akkor azt jelezze itt a fórumon vagy e-mail-ben, hogy javíthassam!!! Előre köszi, mindenkinek, és remélem nyújt némi segítséget!
    A további frissítést természetesen folytatom amint időm (és játékszenvedélyem) engedi :)

Rincewind

>>>LfoglaltJock
    Talál nézd meg a segédletek és a skillek szekciót. Talán segít az is... Egyébként, ha páncél kell, akkor szólj, mert tudok neked csinálni Teljes Iron páncélt.

>>>Black Moon klan members :)
    Péntek van!!! Látni akarom az oldalatok! Please... :)

>>>Steve és Lacc (vagy aki helyettesíti [modjuk Krisz])
    Rohadtul kéne már vizsgáztatni. Nagyon kérlek titeket, hogy írjatok egy időpontot, mikor ráértek egy 2 órára. PLEASEEEEEEEE

>>>Pretorian
    Bocsi a késésekért (én mindent megpróbáltam!), remélem azért még nem ment el a kedved a felvételtől:(

>>>Atomy
    Lassan megint lesz egy adag gold :)

Mára ennyi, majd este fent leszek, na csáá
    Rincewind