34579
RuneScape
  • Bith
    Jót TVztünk együtt :)).
    ROTFL
  • Pretorian
    >>>>>Rincewind
    Áh, még ráérek, de minél később felvételizek, annál táposabb leszek. Küldjem majd el újra a skilljeimet?
  • Lacc
    Ebbe a gémbe csak kovácsolással lehet pénzt keresni?! Ez nem ér.
  • Hangianix
    Idezet: Twy - I've got 1063k in the bank. (A srac asz'em 73 szintu kovacs...)
  • Rincewind
    Tanulékony a srác :D
  • Rincewind
    De megéri... :D
  • Atomy
    Ha valakinek kell kaja, csak szóljon!!!
    4 leltárkarim van tele almáspitével meg borral. (kb. 220 db) Ha jókedvem van adok ingyen is. Tulajdonkeppen majdnem mindig jókedvem van :-)
    Klántagok előnyben!
  • Nuki
    Bith>>>
    Erre valo Joy Raven és bandája :)
  • Atomy
    >>>Rince
    Jó lett az oldal :-)
    >>>Mindenki
    Ma csináltam kb 25 bor-t. Hát nem volt könnyű. 19*25=475 zónaváltás. Nem éri meg alkoholistának lenni :-(
  • Rincewind
    >>>Skullkeeper
    1. Nem nagyon pontosan emlékszem, de azért megpróbálom leírni. Beszélj a White knoght kastélyban a lovaggal az első emeletem.
    2. Szerezz egy salátát egy iron helmete meg egy medium helmetet. Menj a Black knight kastélyba es mond, hogy őr vagy te is. Ha viseled a cuccokat be fognak engedni! Ott egy titkos ajtón át (északon asszem az első szobában) felmehetsz és kihallgathatod a terveket a kémlelőnyíláson.
    3. Aztán menj be az ajtón, ahol a Black Knight-ok vannak (vigyázz, mert támadnak), és menj fel egészen a lyukig. Dobd a lyukba a káposztát aztán ugrás. Vissza a Lovaghoz es kesz! Nem biztos, hogy minden stimmel, de nagyjából ez a lényege :)
  • Nuki
    Én nem dőlnék be...
  • Rincewind
    >>>>>>>>>> Clan site <<<<<<<<<<
    http://www.tiszanet.hu/halozat/

Rászántam ezt a délutánt, így tudtam egy nagyobb lélegzetű frissítést végrehajtani! Íme:

1. Megcsináltam végre az új menüsort, amelyre régebben olyan sokan panaszkodtatok :)

2. Megvan a világtérkép a Térképek szekcióban.

3. Frissítve van a Segédletek szekció is.

4. Van egy új szekció Skillek címmel!!! Ez a kezdőknek hivatott segítséget nyújtani, de talán ti is találtok itt érdekességeket :) Viszont ezt az oldalt úgy csináltam, hogy nem tudtam mindent kipróbálni, főleg a cooking skillnél. Úgyhogy megkérek mindenkit, hogy olvassa át, és ha bármilyen hibát talál benne (nyelvhelyességi, helyesírási, értelmi, pontatlan valamelyik adat, stb.), akkor azt jelezze itt a fórumon vagy e-mail-ben, hogy javíthassam!!! Előre köszi, mindenkinek, és remélem nyújt némi segítséget!
    A további frissítést természetesen folytatom amint időm (és játékszenvedélyem) engedi :)

Rincewind

>>>LfoglaltJock
    Talál nézd meg a segédletek és a skillek szekciót. Talán segít az is... Egyébként, ha páncél kell, akkor szólj, mert tudok neked csinálni Teljes Iron páncélt.

>>>Black Moon klan members :)
    Péntek van!!! Látni akarom az oldalatok! Please... :)

>>>Steve és Lacc (vagy aki helyettesíti [modjuk Krisz])
    Rohadtul kéne már vizsgáztatni. Nagyon kérlek titeket, hogy írjatok egy időpontot, mikor ráértek egy 2 órára. PLEASEEEEEEEE

>>>Pretorian
    Bocsi a késésekért (én mindent megpróbáltam!), remélem azért még nem ment el a kedved a felvételtől:(

>>>Atomy
    Lassan megint lesz egy adag gold :)

Mára ennyi, majd este fent leszek, na csáá
    Rincewind
  • Lacc
    Ma este fent leszek. Majd szólok, mikor, és akkor gyere te is fel, Jock. Majd kicsit tápollak meg ilyenek. Ok?
  • Bith
    LOL :)
  • Bith
    Na fasza! (Disno és SteveH már tudja :)
    Szal, ÚJRA(!!!) meg kellett csinálnom a Goblinos questet! Így 34 QP-m lett. Így már beenged a CG, de ez +3 szinezett goblin armoromba került (szerencsére volt 2 készlet raktáron).
    De a Doric quest-et viszont nem kapom meg újra, és használni sem tudom az anvil-ját...

Bug, bug hátán... (pl. a message board-ra sem lehetett írni, de azt meg pont ebben a pillanatban javították ki)
  • Bith
    megkérdeztem egy faszit, aki bent dekkol, annak meg 34 van!!!
  • Bith
    Andrew elbaszott valamit, jóól!!! :((((((((
    Megvan minden quest, és így van 29 quest pointom! De 30 kell a champs guildbe!!!
    Sőt, egy fickónak mellettem 30 van, és azt sem engedi be!
  • Bith
    Mé olyan nagy szám az a Mithril pajzs? :)) Főleg, ha csak sqare. Bocs, nem leadni akarom, de télleg nemtom :).

KKrisz, én tudok neked csinálni stell kite shieldet, ha akarod. Bar-t mondjuk adhatsz, de, ha nagyon nem megy, akkor anélkül is adok 1-et :). (de azért próbélj meg szerezni, ha lehet...3 steel bar :)
  • Bith
    jajaja
    és az a jó, hogy a magasabb lett amit átvettek! :))
    így 19-es a magic szintem, cool
  • Lacc
    Jeee! Összevonták a varázslatokat. Úgy látszik, nemsokára értelmet adnak a prayereknek.
  • Bith
    Hoppá, ide linkelek 3 shot-ot, érdemes meglesni oket! :)))) Kicsit beszartam tole, de aztán olvastam az RS oldalán az IMPORTANT felhívást :).
    Ezeket lessétek! shot1 shot2 shot3
  • Rincewind
    Ne emlegess semmiféle lomtár karit, jó?
    Kiráz tőle a hideg...
  • Rincewind
    Amíg áll a szerver addig leírom a tapasztalataim a CRAFTINGről. Ez egy nagy átbaszás! Bizony. Az ember tápol, tápol és tápol. Erre egy nyamvadt gold neklence alig ér 300 aranyat. Egy fuvarral kb. 3000-t lehet keresni, de akkor már inkáb smithing. Csak akkor éri meg eladni, ha gemet is teszel bele. De ekkor meg nem éri meg az időt ráfordítani a gem megszerzésére. Szóval én többet vártam. Az amuletet nem tudom hordani, mert nincs hozza lanc. A gyűrű meg alapból nem hordható :((((( Ha potteryket csinálsz az nem ér semmit 0 aranyat érnek. Szóval kérdés: megéri ez valakinek a fáradtságot???
  • Atomy
    Már megint upgrade!!!
  • Bith
    Jaja! Nagyon megtetszett nekem is a varázslás! :)) szerencsés esetben 10-es sebzést is beviszek ;). Csak az a baj, hogy egyelőre nagyon nehézkes a használata, míg mondjuk egy íjat ugye egyszerű. Illetve a runa sem olcsó dolog, mivel nagy mennyiségben kell (mondjuk ez nekem szerencsére nem olyan nagy gond, mert ott a kovácsom, ha pénz kell :), de azért elég gyorsan felemészti a készletet még így is).
  • Bith
    Ja, és nemtom tudjátok-e, mert itt még nem láttam közölve, hogy a Dark Angels klán oldala felkerült a tipp oldalra a linkek közé :).
    http://www.tip.it/runescape/index.php3?page=links.htm
  • Bith
    Na, tegnap jó kis kalandom volt.
    Szépen elkezdtem tápolgatni kicsit a harcos karimat. Darkwizardokat irtottam, és a varázslatokat nyomtam jóval magasabb szintre (good 19, evil 17). Mikozben ezt csinálgatom, odajön egy LuckyC1024 (a szém nem biztos, hogy ennyi volt) és elkezd íjjal lövöldözni rám. Na én is varázsoltam rá árat, de nagyjából egyikünk sem sebezte a másikat (persze tréningnek jó volt :). Aztán közelharc lett. A gyerek (és volt egy haverja, csak az túl alacsony szintű volt, hozzám) majdnem meghalt. Elszaladtak. Később megint próbálkozott, ekkor is elszaladtak, de utánuk eredtem, majdnemmeghalt a hülyegyerek, de csak sikerült elszaladnia a városig, ahol nem lehet csatázni. Na, szóval nagyon gáz emberek voltak, le is loser-eztem őket :)).
    Aztán visszamentem folytatni a tréninget. Ekkor egy Dark Archer8 nevű emberke kezdett el lőni rám, miközben egy 25-ös szintű Darkwizard-ot gyapáltam. De egyszerűen nem láttam, hogy mennyit sebez, és valahogy az életerőmre sem figyeltem, vagy nemtom. A lényeg, hogy azon vettem észre magam, hogy megaltam :((((. Baromira meglepett, mert télleg nem állt úgy a dolog. Szerintem ez a LuckyC gyerek küldhette rám ezt. De majd ma lenyomom őket, ha találkozok bármelyikkel :).
    A gond csak az, hogy odalett az összes rúnám :(.
  • Rincewind
    Akkor rohadt jo lesz :)
  • Zsooo
    Hello Sotet Angyalok & mindenki

Sajnos a vizsgaidoszaknak koszonhetoen, az elkovetkezo masfel honapban meg az eddiginel is ritkabban tudok csak majd jatszani. De azert lattok meg neha remelem.

>>> harcrendszer
    Pont az lesz a lenyege, hogy nem lesz (elvileg) PK es NKP kategoria, csak a terulettol fugg majd, hogy tudsz e tamadni valakit, es hogy hogyan.
  • Rincewind
    >>>Atomy!!!

Tudok aranyat bányászni! Ha, odaadom neked beolvasztod nekem? Te is jól jársz meg én is. Te fejlődsz én meg gazdagszom! :)
  • Lacc
    40 rongy egy páncél?? Nem semmi. Amúgy én már ellőttem a két lehetőségemet a PK-változtatásra. De az új rendszernek éppen az a lényege, hogy megszabott helyeken bárki tud bárkit ölni, még ha nem is PK.
  • Rincewind
    Mondjuk, ha bejön az új harcrendszer...
  • Rincewind
    Valaki úgy is ki fog nyírni!!!
    Már most léteznek 70-es és nagyobb Attackú karakterek...
  • Rincewind
    Hogyan tudsz a szerverek közt válogatni???
  • Rincewind
    Basszus!
    Bejártam az egész világ összes mining siteját és sehol nincs gem. Állítólag törölték az összes sziklát, és ezentúl nem bányászni, hanem nyerni lehet majd a gemeket az új Arena PK rendszerben! :(
    Nagy szívás. Én ugyanis soha nem akarok PK-s lenni!
  • Rincewind
    Letöltöd a client-t és elindítod!
  • Rincewind
    Ez egy csak online játszható RPG!
    Nézz el ide:
    http://www.tiszanet.hu/halozat/
    itt minden linket megtalálsz!
  • Rincewind
    Valami gáz van!
    Nem lehet efelcsatlakozni és a web-oldal sem érhető el!
    Megint frissítenek???
  • Rincewind
    Hé Steve
    Ez ám a megszállottság :)
    Egész este fent voltál?
  • Rincewind
    Nem vagy egyedül!!!
    Atomy meg én is bent vagyunk, mi látunk is téged csak üzenni nem tudunk :(