RuneScape
  • Taranov
    AZÉRT NEM HASZNÁLJA FÉLIG SE, MERT EGY DOMAIN NEVET NEM LÉEHET, AZAZ NEM LEHET HASZNÁLNI! MI A FRANCOT LEHET AZON HASZNÁNI?
    ő A DOMAIN NÉV FELÉT FIZETTE KI, DE A TÁRHELYNEK NEM FIZETTE KI A FELÉT!
    EZÉRT NEM HASZNÁLHATJA!
    A DOMAIN AZ EGY PASSZÍV DOLOG, NEM LEHET VELE SEMMIT SEM CSINÁLNI A CSAK AZ INTERNETEZŐ ELVTÁRS A BÖNGÉSZŐJÉBEN MEGNÉZHETI.
    CSAK A TÁRHELYET HASZNÁLHATNÁ, DE AZT AZÉRT NEM HASZNÁLJA, MERT EGYETLEN SZAR SZÁZALÉKÁT NEM FIZETTE KI. ÉN FIZETTEM KI, EZÉRT ÉN HASZNÁLOM.1
    Azért, mert egy doamin nevet nem véd jelszó, az egy névhez van kötve, akár te is vehetnél szerverbérletet a domainemhez, ebben senki nem akadályoz meg.
    Egy domainnen nem lehet változtatások at végrehajtani, addig van bejegyezve, amíg a tulajdonosa, azaz én :-) fizetem az éves fenntartási díját.
    De attól, hogy be van jegyezve, még nem lehet használni.
    Hogy lehessen használni, kell egy tárhely. Ez az ami remélem, hogy jövő héten lesz.
    Ha a Csont befizette volna a tárhely felét, akkor használhatná.
    Keresd fel a www.nic.hu/domainsearch címet, és írd be a domainnek, hogy versanus
    A tulajdonosa nem a csont, akkor lenne a tulajdonosa, ha a tárhely felét is kifizette volna. Akkor ő is jogosult lenne jelsavat kapni az InterWare-től, ő is tölthetne fel fájlokat.
    Már nem magyarázok többet mert lesülnek az ujjaim, a www.interware.hu oldalon megnézheted,. hogy egy webodal két dologból áll:
    egy domainból és egy tárhelyből.
    A domain az egy olyan dolog, amit a National Internet Companynél (www.nic.hu)
    vagyis a Magyar Nemzeti Internetvállalatnál kell regisztrálni.
    Egy domain nem a tiéd, csak béreled.
    A tárhely az ami az egésznek az "agya". Viszont tárhelyet a domain bejegyzésének kezdetétől számított 18 munkanapon belül kell venni, de a csont nem vett.