RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidden Beks - Adreania - Commando
a klánosoktól kérdezd, vagy tekerd vissza a fórumot cirka 15000 üzi 😞(
kpd-hungary
ha kell olcson atado
iranyar 30gp per db
( én 50/db vettem a holyt, még madzagolás elõtt)
szóval felmadzagolva 30gp/db
kpd-hungary
Repatarurgyán
de ezt már leírtam
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Repatarurgyán
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Nembaj,legalább már tudom, mire fogok most gyûjteni 😄
Repatarurgyán
Viszont itt a kite-hoz hasonlítunk vagyis az már 17 :-)
»»»Rince:
Nincs!

Repatarurgyán
itt a fórumon is valaki emlitette korábban az egyik játékot, aminek a grafikája is jobb.
kpd-hungary
members, nem members, van egy észrevételem.
ha "holy"-t gyárt valaki, akkor a free világban az elsõt 80-ért a többit olcsóbban, akár negyvenért veszik.
ha felmadzagoljátok ugyanannyiért.
ha megáldatjátok a madzagosat, akkor az elsõt 120-ért, a 2-dikat 111-ért a többit olcsóbban veszik
------
de ha valaki memberses, akkor Ardougne belvárosában az ezustárusnál, 160-ért veszik az elsõ madzagost. és még az 5-diket is 120-ért.
------
tehát fel a fejjel, ha free vagy, szerintem féluton meg lehet egyezni egy membersessel 120-ért meg tudtok alkudni. Fõ, hogy ne legyen rajta madzag
kpd-hungary
Rune kite helyett sztem elég lesz neked rune square is, mert 'csak' 8 armor a különbség, és a squarét 100k-ért is meg tudod szerezni míg a kite-ot 500k-ért
Meg kéne Rune Kite is és ez fontosabb, mint a helm!
Kezdenek is szivárogni vissza az emberek. Bár a 9esen még csak 170 csákó van...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nem, nyakláncokat, inkább zsetonra megyek mint xp-re
»»»Hagane:
Csak tájékoztatás a jelenlegi árakról :-)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?