RuneScape
-
Te is logikusan látod a helyzetet, de kitisztítom az agyad :-)
A megállapodás szerint 50% az övé, 50% az enyém.
Ezt két részletben kell kifizetni.
Nekem 25%-os, neki 25%-ot.
Ez megtörtént.
De ahhoz, hogy a domain megjelenjen az interneten, elő kell fizetni tárhelyre, szakkkipfejezéssel WEBSzerver bérletre, vagyis arra, hogy az InterWare Rt. szerverén kapjunk helyet a fájlok elhelyezésére.
Ha valaki befizeti a domain-t, annak a bejegyzése 18 munkanap, mivel a domain nevet egy .hu domain neveket kezelő cégnél/alapítványnál regisztrálni kell.
Vagyis bejegyezni.
Úgy állapodtunk meg, hogy 18 napon belül még fizet 25%-ot és én is 25%-ot.
18 napon belül nem fizette be, tehát az domain-t bejegyezték Taranovné Dévényi Éva névre, magyarul nem az ő nevére. De én nem akartam szemét lenni, és mondtam neki, hogyha még nincs meg a 6 K-ja, akkor még várok vele 18 napot, hogy ne maradjon ki a bluliból.
Pár nap múlva mondta, hogy ő nem fizeti be.
Magyarul, ő nem vett részt a TÁRHELY, szakkifejezéssel webszerver bérlet befizetésében.
Magyarl ez az én nevemre került, vagyis az anyám nevére, nem közös tulajdonba lett bejegyezve.
Tehát az enyém, nem pedig 75% az enyém és 25% az övé, mert a tárhely és a domain az ÉN ANYÁM nevére lett regisztrálva, de nem azért, mert elloptam, hanem azért mert ő nem fizette be, ettől én még ígénybe vehetem azt amiből én 50%-os fizettem be, ő csak 25%-ot. Én vagyok többségben.
És én azért nem vagyok köteles kifizetni az ő részét, mert a domain és a tárhely nem százalékokra van osztva, hanem egy van belőle. 18 nyolcad :-)
Matematikai kifejezéssel, tehát 1 egész darab.
És nem lehet félbevágni, mert az úghy már nem domain.
De vannak olyan domainek, amik két névre vannak bejegyezve, olyat akartunk mi, de mivel ő 18 napon belül nem fizette be, nem én voltam a gonosz, hanem az InterWare Rt. az én anyám nevére jegyeztette be.
Egy domain vagy közös, vagy nem. Ezt közösnek akartuk, de nem lett közös, mert ő nem fizette be.
De ne veszekedjünk, mert a végén köztünk is harag lesz, és azt nem szeretném.
Én így látom a dolgot, te úgy. Én innen nézem te onnan. Én jobbról, te balról :-)
És fenntről, te lentről :-)
Te északról, és délről. :-)
A csont nyugatról. :-)
Az igazság, pedig keletről. :-)
Na mindegy, félre a viccet, ne vesszünk össze, oké? Bennevagy? :-)
Viccen kívül, van egy gyerek az osztályban akinek a matek dogája egyes lett.
Elmondta a tanár a hibáit, ő meg azt mondta, hogy nem igaz az, hogy neki van igaza, mert a 18+6x=6x+18
egyenlet nem egyértelmű, mert ki innen nézi, ki onnan :-)
Ki jobbról, ki balról. :-)
---
Egyébként az iskola ártalmáról az jut az eszembe, hogy a Nagy Balázs, mikor volt nálunk 3-4 hete, mondta. hogy ő "úgy másol CD-t, hopgy van egy üres, meg egy teli. Nah hogy is értessem meg érthetőbben...Tehát... Van egy alany és aegy állítmány!" :-)
Ez idézet volt.
:-)