RuneScape
-
Na, tegnap jó kis kalandom volt.
Szépen elkezdtem tápolgatni kicsit a harcos karimat. Darkwizardokat irtottam, és a varázslatokat nyomtam jóval magasabb szintre (good 19, evil 17). Mikozben ezt csinálgatom, odajön egy LuckyC1024 (a szém nem biztos, hogy ennyi volt) és elkezd íjjal lövöldözni rám. Na én is varázsoltam rá árat, de nagyjából egyikünk sem sebezte a másikat (persze tréningnek jó volt :). Aztán közelharc lett. A gyerek (és volt egy haverja, csak az túl alacsony szintű volt, hozzám) majdnem meghalt. Elszaladtak. Később megint próbálkozott, ekkor is elszaladtak, de utánuk eredtem, majdnemmeghalt a hülyegyerek, de csak sikerült elszaladnia a városig, ahol nem lehet csatázni. Na, szóval nagyon gáz emberek voltak, le is loser-eztem őket :)).
Aztán visszamentem folytatni a tréninget. Ekkor egy Dark Archer8 nevű emberke kezdett el lőni rám, miközben egy 25-ös szintű Darkwizard-ot gyapáltam. De egyszerűen nem láttam, hogy mennyit sebez, és valahogy az életerőmre sem figyeltem, vagy nemtom. A lényeg, hogy azon vettem észre magam, hogy megaltam :((((. Baromira meglepett, mert télleg nem állt úgy a dolog. Szerintem ez a LuckyC gyerek küldhette rám ezt. De majd ma lenyomom őket, ha találkozok bármelyikkel :).
A gond csak az, hogy odalett az összes rúnám :(.