RuneScape
  • hungary
    Hadd írjam le néhány észrevételemet.
    ------
    Már ha valakit érdekel milyen is a memeber.
    A Willdernessben rengeteg új objektum van.
    pl. földön terem az aranyrög, a steel legs, több láva van és több a templom is
    (de ott erősebb PK-k vannak)
    Az elveszett város egy cookings guild.
    Van tojás, malom, egy mezőn gabona tehenekkel, meg birkákkal, természetesen kemence, az asztalon termő csokival. Van egy bank is (ahol nincs sorbanállás, meg egy GS (general shop) is.
    A másik végen van két ajtó, amelyik egy nagy terembe nyílik, de előtte őrök állnak és egy gyémántért engednek csak át.
    Viszont bent van egy stand és ott árulják a dragon longot, 100k-ért.
    Van egy másik stand, ahol 100gp-ért veszik a káposztát.
    Azon az ajtón amin bementem, nem lehet kijönni, (természetesen újabb gyémántért lehetne)
    A negyedik sarokban van egy létra, amin ki lehet jutni. A kijárat Al-Kharidban a furnace melletti partszakaszon. Nem lehet visszajutni.
    ------
    Viszont nem tudom, hogy a többi helyen is megtörtént, de itt a furnace mellet van egy bank.
    A skorpios bányából, ha valaki vasazik, azt megolvastva, rögtön berakhatja a bankba. (természetesen itt sins sorbanállás)
    ------
    Ja elfelejtettem, arra használtam fel az itteni nyugalmat, és tolongásmentes környezetet, hogy birkát nyírjak. És újabb Holy medálokhoz gyárthassak madzagot. És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy ha valaki ne talan tán Holy gyártásra adná a fejét

50 gp adok darabjáért a holy medáloknak.

És még mit láttam. Láttatok már GS-ben 23000 holyt? (Faladorban)