Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
Írtam Dikkmának nem tudom vállaja-e, Borggal meg már megbeszéltem.
A moderálást ellenzőinek írom: csak és kizárólag a hardware fórumban lesz moderálás, mert itt zavaró leginkább a "csakazértisAMDakurvaanyád" típusú beírás. A többi fórumban ez még elfér sőt ritkán szórakoztató is. A
A moderálást nem úgy kell elképzelni, hogy a moderátorok kedvük szerint mától minden második hozzászólást kitörlik. Csak a fentebbi típusú megnyilvánulásokat illetve a céltalan offtopic flameket fogják kivágni. Minden moderátori tevékenység loggolva van, tehát nem kell attól félni, hogy "moderátori diktatúra lesz". Az egész célja a színvonal emelése, mivel a hardware fórum konstruktív tagjai jelentős értéket halmoztak és halmoznak itt fel, amelyet nem szabad pár buta beírással pusztulni hagyni.