mennyit érdemes rákölteni szerinted?
  • ajem kisa
    #727
    Ha nem érthető akkor bocs, kv mellett még nem fog jól az agyam, sem a billenytű! :D
    Tehát javítva kb. ez lett volna:

    "Helo,
    Kezdetnek jó lesz, ha első rendszered, akkor mindenképp!
    Aztán ha nem tetszik, akkor lecseréled majd az ajtóból...aztán a mélyet, az erősítőt, az egészet, és mikor már neked megfelel, na akkor mondd ki, hogy itt megállok (nem az autóval, hanem a költekezéssel!!)! :)
    Én most úgy állok, hogy az első ajtókban van egy pár 16,5cm + 10cm és a műszerfalban egy pár csipogó amit egy focal erősítő hajt (jelszűrővel/filterrel ki-hogy hívja), és egy lapos, ülés alá való 25cm-es focal mély beépített erősítővel. Itt azt mondtam, hogy kész, ennyi, nekem innen több nem kell.
    Ha nem teszed te is, akkor úgy jársz, mint a pc-sek, mert ebben is a csillagos ég a határ! :)

    Viszont ha első alkalom, első szett lesz tényleg, akkor (ha visszaolvasol, akkor volt róla szó), akkor mélyládát próba/hallás után válassz ott a kereskedőnél!
    Ha valamit magára adó bolt nem hajlandó kipróbálni, akkor menj tovább, mert ahány autó, annyi hang/tér...stb. különbség van! A füled válasszon, ne az ára!
    Ha a fővárosban vagy, akkor javaslom surányiékat (weboldalukon is vannak nagyon hasznos tanácsok, és a boltban is nagyon segítőkészek!!!), ha pedig vidéken, akkor sajna olvasnod kell sok-sok tesztet! :(
    Arra figyelj, hogyha a mélyet beteszed a kocsiba, akkor (ha nincs kierősítve az ajtóké), akkor az olyan halk lesz a mély mellett, hogy arra is kell költened! :D Aztán ha veszel azokhoz erősítőt, akkor lehet, hogy ahhoz a hangszórók gyengék, és hamar kiütöd vele, aztán azokat is cserélheted, aztán már alakul, aztán találsz egy olyat, hogy jobb legyen, aminek az a neve, hogy hangszigetelés = kárpitbontás, szigetelőanyag fel, kárpit vissza, nagy különbség jeee, aztán jön a....stb.stb...
    Én tavaly hálisten letettem a lantot, így megálltam a kocsi áránál, többet nem ölök bele! :D
    Gud lákk!"