mennyit érdemes rákölteni szerinted?
  • ajem kisa
    #726
    Helo,
    Kezdetnek jó lesz, ha első rendszered, akkor mindenképp!
    Aztán ha nem tetszik, akkor lecseréled majd az ajtóból...a mélyet, az erősítőt, az egészet, és mikor már neked megfelel, na akkor mondd ki, hogy itt megállok (nem az autóval, hanem a költekezéssel!!)! :)
    Én most ógy állok, hogy az első ajtóban van egy 16,5cm + 10cm és a műszerfalban egy pűr csipogó amit egy focal erősítő hajt (jelszűrővel/filterrel ki-hogy hívja), és egy lapos ólés alá való 25cm-es focal beépített méllyel. Itt azt mondtam, hogy kész, ennyi, nekem innen több nem kell.
    Ha nem teszed te is, akkor úgy jársz, mint a pc-s-ek, mert ebben is a csillagos ég a határ! :)

    Viszont ha első szett lesz tényleg, akkor (ha visszaolvasol, akkor volt róla szó), akkor mélyládát próba/hallás után válassz ott a kereskedőnél!
    Ha valamit magára adó bolt nem hajlandó kipróbálni, akkor menj tovább, mert ahány autó, annyi hang/tér...stb. különbség!
    Ha a fővárosban vagy, akkor javaslom surányiékat (weboldalukon is vannak nagyon hasznos tanácsok, és a boltban is nagyon segítőkészek!!!), ha pedig vidéken, akkor sajna olvasnod kell sok-sok tesztet! :(
    Arra figyelj, hogyha a mélyet beteszed a kocsiba, akkor (ha nincs kierősítve az ajtóké), akkor az olyan halk lesz, hogy arra is kell költened! :D Aztán ha veszel azokhoz erősítőt, akkor lehet, hogy ahhoz a hangszórók gyengék, és hamar kiütöd vele, aztán azokat is cserélheted, aztán már alakul, aztán találsz egy olyat, hogy jobb legyen, aminek az a neve, hogy hangszigetelés = kárpitbontás, szigetelőanyag fel, kárpit vissza, nagy különbség, aztán....stb.stb...
    Én tavaly hálisten letettem a lantot, így megálltam a kocsi áránál, többet nem ölök bele! :D
    Gud lákk!