Vizet a procira, sokat, s hideget!
-
< topic off >
Hmm mi ez a felmordulás? Az a hozzászólás a Sidnek szólt, nem Vampire-nek, meg nem kowajano-nak, nehogy már ők húzzák fel magukat.
Magyarázkodom, pedig nem muszáj. Csak hogy Vampire (is) lássa, hogy javulok. Mert ez a határozott célom... az szomorú, hogy egy hozzászólásból megint fél évre bebarrikádozza magát avval, hogy Dikkma hülye meg szar.
A fényes idézet Gengszter Zoltán egyik számából van, és a Sidet hergelve be is illik ide.
Hogy nem tudom, mi az a CuSpacer.. hmm, ezt nem tudom, miért kaptam, szerintem nem derült ki, hogy tudom-e, vagy sem. Eddig azt hittem, tudom, de most elbizonytalanodtam. Na majd biztos kapok rá egy békülékeny hangvételű választ, hogy mi a hiba abban a sorban.
Azt hiszem, hogy kb. 12-13%-os mértékig van sejtésem arról, hogy egy Cel400-as nem fog 700-on menni... vagy nincs? Nem is tudom.
Bécinek:
a "by Sid" aláírásból megint csak képes voltam következtetni arra, hogy nem te írtad az ablaktörlővízpumpát ( egybe, kiegyezhetünk egy döntetlenben, eléggé fáj a Vampire-féle hozzászólás, úgy érzem, régi önmagamhoz képest már több hónapja feleannyit bunkózom csak.. és mégis mozog a Fföld ).. na mindegy, félreértések vannak is, lesznek is.
Jenőnek üzenem, hogy nem baj, ha megver UT-ben, mert ha meg is tudna, akkor a könnyes szemeimet a tavaly széttépett képregénye cafatjaival törölném meg, attól ő is elszomorodna egy picit.
NA AZT, HOGY NEM OLYAN ROSSZ, AMIT Ő AKAR MEGCSINÁLNI, AZT VISZONT MÁR AKÁRMENNYIRE IS BÉKÜLNI AKAROK, MÁR NEM LEHET MEGEMÉSZTENI. KÉRDEZZÜK MEG VAMPIRÉT, mint abszolút nem párttatlan külső szemlélőt, HOGY SZERINTE A TYÚK VOLT-E ELŐBB VAGY A TOJÁS :
"2001. jan. 27. 23:07 nem csak egy szar rézdarab amibe lyukat furtak. by Sid"
"2001. jan. 30. 15:50 Ja ennek a plexis ocsmányságnak mi az alja? "
Szóval, Dzsudzsi, azon kívül, hogy te leszaroztad az én blokkom, még te vagy vérig sértve, hogy visszakaptad. Szerintem egy kicsit tágabb látókörre volna szükséged, mert ez így nagyon szűk. Te kezdesz valamit, erre ha visszakapod, jön a felháborodott " van olyan jó mint a tied " (!)(jó! nem "olyan szar, mint a tied" ) szöveg. És ezt sem sértésnek szántam, mint ahogyan a múltkorit sem, ezt mint jótanács mondom, mert így az életben sem számíthatsz sok jóra.
Majd mindjárt megnézem azt a képet. Meg majd felkutatok egy képet, amit az UT magyar oldalán láttam, egy klántag készítette magáról. A címe :
" A Végtelenséget már legyőztem. Mi jöhet még?"
Szal nem csak én vagyok "fényes"... mint mondtam, Ganxta Rossz vér...
Jenőt meg télleg megcsapom majd.
Na jön Sid pontokba szedett hozzászólásának helyreigazítása.
Sok primitív, 14 éves emberrel volt már vitám, mindnek a legelső védekezési reakciója volt, hogy a nevembe kötött bele. Nem minősít, hogy te is ezt tetted. Főleg, hogy szerepel ott lenn egy "Szittya" szó... szóval : bocsánat. Jó?
SZVSZ télleg nem éri el. Ezért nem kell leszaroznod a blokkom... mert ha nem is olyan, mint aminek a képét beraktam ide, nekem elég lesz.
Tudnék én is szerezni Zetor-hűtőtestet, csak tudod, én nem 220%-al szeretném meghúzni a procim, hanem kb. 40%-al. Tehát nincs szükség ilyenre, ablaktörlő-vízpumpára, plexi-oldalú IZÉ-kre. Csak egy "szar rézdarabra, amibe lyukat fúrtak"-ra, meg egy kisebb szivattyúra. Képzeld.
Tomcat hibáiról annyit, hogy a net nem helyesírás-továbbképző "köszpont". De a hibából tanul az ember, örüljön neki, hogy szólok.
A hűtés hatásfoka a hőátadó felületről szól egyrészt a proci és a blokk, másrészt a blokk belseje és a víz közt. Én is ezt mondtam... azt, hogy a proci felületét úgysem lehet növelni.
Nagy felület, négykilences réz rulez, csináld abból, ha jól esik, és kész.
Mondom, ha kell marógép, szólj, a CNC nálam sem garantált ( nem is mondtam ).
Addig én is eljutottam, hogy láttad már nálam a blokkot, amit beraktam. De a köznépnek raktam be, nem nektek, felülemelkedett matek-zseniknek.
És itt most megint két ponton támadhatnék, ha nem megszeppenős bocsánatkérést játszanék. 1. Ne aggódj te miattam, megvan a matek ( fizika meg nincs, ezt raktározd el jövőre, majd akkor b*szogathatsz vele )( mármint: idén nem volt ) 2. A Béci aztán kurvára jöhet a matekkal. Te még megértem. Bár... A 2 támadási felület 3-ra módosult: 3. khömm a töri & egyebek szerintem reciproka az előbb említett tárgyak csoportjának, ami a tudásunkat illeti, ezt soha ne felejtsd el, légy szíves.
Ja, Béla, azt hiszem, ezentúl egy kicsit kevesebb időt fogok rád szánni, az msn-ben. Elég rosszul esett ez az egész. Mint a telefonban is mondtam, nem örülök neki, ha találkozom a Siddel akárhol, erre valami olyannal jön, amit Neked, mint beszélgetőpartneremnek előző napokban bizalmasan elmondtam.
Ennyi. Azért kowajanot még megkérném, hogy a #22-est egy kicsit írja körbe, mert nem tudom, mire jött.
< topic on >
Peltier tényleg nem jó. Alattunk egy hűtőgépekkel foglalkozó manusz lakik, olaszból hoz ipari hűtőket meg minden vackot, majd egy kicsit megkérdezgetem, honnét lehet olcsón, üzembiztos vapochill-alapanyagot hozni.