Vizet a procira, sokat, s hideget!
-
Sid #19 Mi van dIKKMA? Nagyon el vagy szállva magadtól mi? :)
Tomcat-tel egyetértve én is azt mondom, hogy egy 400-as Celeron nehezen érné el egy 700-as P3 teljesitményét.
Az ablaktörlőpumpáról annyit, hogy nincsenek mindenkinek ilyen kapcsolatai, nekem annyi van, hogy ilyeneket tudok olcsóbban szerezni,pl. zetor hűtőtest....
Tomcat helyesirásáról annyit, hogy néha halálra röhögöm magam rajta amit ir, de ki szokta javítani a hibáit, csak rohadt sokáig tart amig begépeli a szöveget.
Én mondtam valami olyat, hogy a blokk méretétől(térfogatától) függ a hűtés hatásfoka? Én azt mondtam , hogy a felülettől.
A négykilences rezedről annyit, hogy amig nincs meg az elég hűtési teljesitmény, addig akár aluminiumból is lehetne, bőár szerintem valamivel nagyobb felület esetén - ami a vizzel érintkezik -nagyon király lenne.
A blokk alja abból van amiből megcsinálom, tehát akár lehetne négykilences rézből is.
Én is hozzáférek maratógéphez, ugyhogy ne ugass, esetleg még CNC-hez is, de az már körülményes.
A felvázolt blokk nekem sem új, mivel nálad már láttam, csak a belsejét nem.
Még most is kitartok annál, hogy az én általam felvázolt hűtőborda is legalább olyan jó mint a tied.
Az " én vagyok a fény" hozzászólásról annyit, hogy aki ilyet állít az matekból, meg fizikából kettes felett legyen.