Vizet a procira, sokat, s hideget!
-
Kicsi Sidem, mi szél hozott mondsza erre?
Mindjárt húzhatod is le a fejed, mert száll feléd egy nagy láda teli ZX-chipekkel.
Vazzeg, ha neked csak fele annyi cuccod meglenne a vízhűtésedhez, mint nekem, akkor már régen menne a géped. Persze más kérdés, hogy te sehogy sem fogod elérni az én gépemnek az ALAPÓRAJELÉT sem, még ha nekem csak egy "szar rézdarabom van, amibe lyukat fúrtak"!
HÁHÁHÁHÁ!!!!
Azt most meg sem említem, hogy a videókártyámon nagyobb hűtőborda van, mint neked a cpu-n. HÖHÖ KÚL.
Amúgy a processzorom Coppermine magú, FCPGA-tokozású, ezt te is tudod, még ha neked nem is az van :-))))))))) HÁHÁ, úgyhogy abszolút nem fog a blokk méretétől semmi sem jobban vagy szarabbul hűlni.
Ja és CuSpacert is fogok használni, majd ha megtudod mi az, jelentkezz, Szittya :-))))
Ja ennek a plexis ocsmányságnak mi az alja? Mert az én blokkom 4-es tisztaságú réz, 99.99%-os... És a furatok mérete tényleg fontos, az pont jó. Na majd meglátjuk, kié lesz a jobb.
"ablaktörlővizpumpával?" Elég érdekes egy szó, Béci. Merthogy 7 szótagtól kötőjellel írjuk az összetett szavakat. Mielőtt más mondja, hogy " bööö mivel másba nem tudsz belekötni, ezért a helyesírásommal vacakolsz " , jelzem, hogy a Tomcat ( aki holnaptől mint " Az Üldözött " néven fog "jeleskedni" az UT-ben ) nagyon gyatrán ír helyesen. Tehát: ilyen hülye ötletet még nem hallottam. Ablaktörlő vízpumpája? Hahh, ez hülyeség. A tesóm bemegy a haverjához az akvarisztikába, és hoz egy két hetes, újan 15000-be kerülő 6-700 liter/órás szivíttyút, elhozza 6-ért.... ennyit erről.
A köznépnek meg azt mondom, nem láttatok ti még blokkot!!! Ezt nézzétek ( bár biztos van, akinek nem új ):
Azok felháborodott hozzászólásait, akik esetleg nem tudják, milyen alapon ugorhatok én neki Sidnek és Tomcatnek, priviben várom a szövegelését, mert ha nem bírnak velem élni, akkor fakadjanak ki, de erről másnak nem kell tudnia.
*sznipp*
Ja Sid, ha kell maratógép, akkor szólj, mert van az is, tehát nekem még ilyen irányú akadályaim sincsenek, ha valami a föntihez hasonlót akarok csinálni ( bár ehhez egy CNC nem lenne rossz :-(( )