Vizet a procira, sokat, s hideget!
  • Dikkma
    Erre sem 1, sem több mondattal nem lehet egyértelműen válaszolni. Ha elovasod a topicot az elejétől, sok képet találsz a blokkokról, egyik ilyen, a másik olyan... az a lényeg, hogy a mezei kis rézblokk és a cúcsszuper, számítógéppel tervezett, cnc-ve elkészített blokk között nincs akkora különbség, hogy megérné a a fáradtságot. Bilux képein is láthatod, hogy a külöböző hűtések között 1-2 fok különbség van. Nincs olyan blokk, ami 20-30%-l jobb a második legjobbnál. Ha ellátogatsz Ordasi Mester oldalára, akkor láthatod, hogy éppen most gyártott le egy kiló blokkot. Ilyen blokkom van nekem é Nebancsa-nak is, tőle rendeltük. Csinálattam volna magamnak, de 3200 ft-ért szinte az anyagot nem szerzem meg, és akkor még futkozni kell a készítés miatt. Csak ajánlani tudom azt a blokkot, mivel egyszerű és mégis nagyon jó. A legjobb eredmény 1288-on hajtott 600-as Celeron volt ezzel a blokkal.
    Mi itt több ötletet is felvetettünk, de az kérdéses, mikorra valósulnak meg ezek. Nekem totál nincs ilyenre időm... :-((

Ordasi honlap: www.tuningnet.hu

Egy hely, ahol az Ordasi-félék találkozhatnak: www.overlockers.com