Vizet a procira, sokat, s hideget!
-
Ez az Ordasi nem normális :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szerintem megbuggyant :-))))
Idézek pár mondatot:
"Gondoltam egy nagyot és kipróbáltam mi történik, ha a processzorom tetejébõl lecsiszolok egy kicsit
Az ok nevezetesen az, hogy a szilícium "vastag" és a tetején valamilyen bevonó anyag van. Ez adott vastagságú, a hõvezetés szempontjából ez hátrányos. A szilíciumnak nyílván ott kell lennie, hiszen azon alakították ki az elektronikát
De elvileg a bevonó réteg felesleges. Nagyon sokáig kutattam az Interneten, hogy információt találjak arról, hogy mennyit lehet lecsiszolni. De nem találtam semmit.....
Nem volt más hátra, mit a vak szerencsére bíztam magam és elkezdtem a processzor tetejét gépi polírozóval csiszolni
Hát nem volt valami nagy élmény, mert amikor a közepét csiszoltam, akkor egy gödör keletkezett, amikor a széleit, akkor pedig a közepe lett púpos. Aggodalmam tovább fokozódott, lassan elkopik a mag és akkor annyi.
Nekem az a véleményem, hogy nem is egy réteg van a proci magján, hanem legalább kettõ, mert csiszolás közben még egyszer színt váltott. Nagy valószínûséggel az már a szilícium volt, de nem mertem tovább faragni a tejét. A csiszolóvászon már egy is egy tenyérnyi darabon "celeron poros" lett. "
Hát ez nem komplett :-))
Előtte:
Utána:
www.tuningnet.hu