Segítséget kérek
  • arzi
    Szevasztok!!
    Az lenne a problémám, hogy a barátnőmnek elveszett a szakdolgozatából 20 oldal a végéről (a módosítás) hiába mentette le két helyre is Pendrive (PD) és vinyóra (W) ettől függetlenül, ha megnyitom a dokumentumot, nincs benne a hozzáírt 20 oldal. Megnéztem a fájl módosítási idejét, és a PD és W-re mentett változat közti időkülönbség 10 másodperc, tehát mentett, ez nem kétséges. Azonban nincs benne az a 20 oldal ami a lényeg lenne. ' perces mentésre van állítva a Word. Közben nem szállt el a gép ,nem merült le (laptop) nem történt semmiféle rendszerhiba.
    Azt szeretném megtudni, hogy mi módon tudom visszaállítani azokat az adatokat, van-e olyan program, amely segítségével vissza tudom pörgetni a wordben azt a részt ami előtt mentett. Minden rendben van, ért a géphez, tehát nem női butaság. Én komolyabban értek a géphez, de ez megfogott!!
    A getbackdata esetleg tud segíteni a dolgon? Vagy csak a manuálisan törölt fájlokat tudja visszahozni?
    Megpróbáltam mindenhogy előhozni a dok-ot, de az istennek nem sikerült. A Wordből, a könyvtárból a rejtett fájlokat lapozva, mindenhogy, de semmmmmi!!!!!

Legyetek szívesek, valaki mondjon valami okosat erre, mert holnap van a leadási határidő és ez most így eléggé necces!!

Bármi megoldást vagy ötletet szívesen fogadok!

Kösz a segítséget!

Üdv Vitya