Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
SHIFT+TAB -ra gondolsz ?
ALT+TAB visszafelé meg ALT+SHIFT+TAB

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

InfectedMann
szal amit az mp3ban mondanak azt kéne szöveggé alakítani???
hát nemhisze, hogy van ilyen progi, de azért nem kell feladni a reményt !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Sarapetike
van egy mp3 és azt kell leirni world dokomentomba de nem akarok irni kéne egy progi ami leirja mert progi van ami elolvassa a szöveget hátha van ami leirja....

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

InfectedMann
szóval a film hangsáváját szeretnéd kilopni???

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

gordonmail
nekem van egy MP3 Player-em, tudhatjátok, hogy milyen kaki, hogyha nincs mély...😊
Nos az ötletem, hogy erõsítõt varzsóljak, mégpedig rákötöm a Playert az erõsítõre hangkábelen, és az erõsítõbõl jönne ki a fülhallgató/fejhallgató.
Biztos van ilyesmi mini akkumlátoros erõsítõ direkt így kialakítva.
Csak nemtudom árban, hogy hogy számíthatok, meghát, hogy hol is nézelõdjek..:S

(O_o)

Sarapetike
mp3 kéne igy átalakitni

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

InfectedMann
Remélem valaki tud vmi tippel szolgálni majd...
Szal a lényeg az, hogy bmilyen böngészõvel akarom megnézni az iwiw -et újraindul a winfos... végüls nem is újraindul hanem olyan mintha resetet nyomnék...
lefutattok egy vírusírtót meg pár spyware írtót, de ha esetleg nemtudják kiírtani a hiba forrását akkor mit tudtok ájanlani mit tegyek???

köszi megvan😊

ikszdé XD

Ezt hogy érted? hallgatsz egy filmet és leírja a szöveget vagy mi?

ikszdé XD

Sarapetike
kéne nekem egy olyan program ami leirja a szöveget ami a mplayerben szól van ilyen?

lehet hülye kérdés, de van olyan bill. kombináció, amivel visszaTAB-ot lehet csinálni mondjuk böngészés közben?

Lazarus
Hi! Hálózatra van kötve egy WinXPs és egy Win Server 2003as gép. Mind2 gépen shareoltam a meghajtókat. 2003asról az XPset nézve jól mûködik. De ha az XPsrõl nézném a 2003ast usernevet és jelszót kér. Pedig sehol nem adtam meg jelszót az oprendszerben.
Valakinek van valami tippje hogyan lehetne ezt javítani? :S
Itt megtalálod az összes nVidia drivert:Link

Dj Faustus
Egyáltalán bekerül a vágólapra a kívánt tartalom?
Start menû/Futtatásba pötyögd be: clipbrd.
Ha nincs ott a beilleszteni kívánt tartalom akkor az a gond, hogy egyáltalán nem is kerül be.

Esetleg nincs letiltva a vágókönyv szolgáltatás?
Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások

Vagy esetleg Mozilla/Firefox böngészõ használatakor jön elõ a probléma?

NFP
Na most valami érdekeset tapasztaltam. Mintha elveszne a vágólap tartalma. Kimásolok valamit, de beilleszteni már nem tudom, mert mintha nem is történt volna másolás, a vágólap üresen marad.
Ez vajon mitõl lehet szerintetek?

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Jó Reggelt!

Tegnap lecseréltem a fx 6200-as videokártyámat egy geforce 4 TI 4200 as ra. De a csere nem ment ilyen egyszerüen, fizikailag hamar megvoltam, de a 81.xx-es detonator felrakásakor elsötétedett a monitor, újra inditás után sem jött vissza a kép. Ismét egy csere, a régi kártyát felismeri felraktam egy régebbi 65-ös detonatort,ismét csere ezzel is csak a windowsig juttottam, mert nem akartam piszkálni inkább egy játékon lemérni a de az NSF UNDGR2 betöltése közt ismét kikapcsol a monitor. Ami még zavaró hogy mikor az új kártya van bent akkor a honlapok olyan lapozgatosnak tünnek, ha le vagy fel gördítek.
Mit tegyek? Most az Nividia oldaláról próbálok letölteni valamit amit ellehetne inditani. Sajnos a gyári cd-je nincs már meg.

Elõre is köszönöm a Segítséget!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Dj Faustus
Audacity - ingyenes, magyarul is tudó hangszerkesztõ program.
Windows hangerõ-vezérlõ-pultján (Start menû/Futtatás-ba beírod sndvol32.exe) a Felvételi vezérlõeszközöknél (Beállítások/Tulajdonságok menüpont Hangerõ beállítása: Felvételhez) kiválasztod a Stereo Mix What U hear vagy a Wave csatornát.

Így az éppen hallható zenét tudod rögzíteni.

Lenne egy swf kiterjesztésõ filem , amibõl kiszeretném nyerni az mp3at, találtam fizetõs programokat mi csak a zene 50%át fejti ki , szóval ha valaki tud egy ingyenes alternatívát az segítsen, köszi!

ikszdé XD

Tomicsek
Lehet, hogy nem jót írok, de sokak szerint média katalogizálásra ez tökéletesen megfelel.
http://www.jomagam.hu/programok/konyvtar.htm

Ioles
Az üzenetet InfectedMan-ek küldtem a #6962-es hsz-re nemtom miért Qwerty4-nek jelzi. Na mind1.

Qwerty4
OK

Qwerty4

Ioles
Újratettem az alaplap chipsetét és megoldódott a probléma. Nagyon szépen KÖSZ!

InfectedMann
köszi 😊

Qwerty4
erre a legjobb progi a Where Is It

Qwerty4

InfectedMann
Tedd fel újra az alaplapod chipkészletének a driverét.

Qwerty4
Sztem használd a windows Registry Editorját és minden erre a programra való regisztrált adatot törölj.
Tehát:WINDOWS mappa/Regedit.exe/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/program kiadója/programra vonatkozó adatok törlése.
Talán segít ez.

Qwerty4

InfectedMann
Helló
Olyan progit keresek amivel a vinyómon található könytáraka tudom valamilyen katalógusba szedni. Mondjuk a rengeteg zeném miatt (Winamp HTML Playlist most nem jöhet szóba) amik elsõsorban promo vinyl/cd "albumok".
Gondolom esélytelen, hogy létezik ilyen progi 😄 de azért megkérdeztem hátha !

Ioles
Sziasztok!
Leszedtem az új Forceware-t és feltettem(91.47), elõször leszedtem a régit. Na amikor feltettem akkor minden ok volt de állandóan kiírja hogy ez meg ez nincs telepítve. Aztán leszedtem és visszatettem a régit, ennél is kiírja hogy nincs minden telepítve. Bementem az eszközkezelõbe és sárga kérdõjellel jelzi az Egyéb eszközöket hogy nincsennek telepítve. Ez a 3: Egyéb PCI-hídeszköz, PCI memóriavezérlõ, SM buszvezérlõ. Mit csináljak hogy ezek újbólk fel legyenek telepítve és mûködjenek rendesen? Elõre is KÖSZ a válaszokat!

Black Hawk
heelp mee

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

[Jakuza]
Ne a jumpert variald, inkabb szedd le a CDex programot es grabbeld le vele a szamokat audio fajlokka, aztan azt ird a CD-re.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

HELP! HELP! HELP!

Hali!

Az lenne a problémám, hogy az írott (bizt. másolat) lemezeimen a zeneszámok 44 bájtos audió CD Trackek.
Nem tudom õket másolni (összeszerkeszteni adott albumokat) hisz egy teljes lemez sincs 1 egész kB.
Próbáltam már a dzsámpert variálni, de akkor is minden vinyóról Néróval kiírt MP3 fájlok ilyen 44 bájtos cd audio trackek lesznek.

Mi lehet a probléma?
Kérem, aki tud, segítsen.

Köszi:
Bea

Ui.:
ezeket a 44 bájtos fájlokat már nem tudom tovább írni.
Szeretnék végre újra egészséges méretû audiófájlokat látni a képernyõn! 😊
Nem tudom, hogy hol lehet a hiba, vagy mit rontottam el...

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Sikerült,de hogy lehetne megoldani hogy használhassam az MSN-t ?<#conf><#wilting>

Tomicsek
Ne a pipát vedd ki hanem az autoruns progival töröld.

De én szeretném még használni az MSN em <#wink>,hiába veszem ki a pipát,mikor kilépek a programból akkor berak egy ujabb hivatkozást,szoval ugyanaz mintha nem csináltam volna semmit.

Tomicsek
Azért írja a hibaüzenetet, mert nem törölted. Töröld ki!! az automatikus indításból. A Nortonnal nem foglalkozom, bûnös, inkább ne engedte volna be. <#nevetes1>

A spywereTerminator exe most kitörölte,de amikor bejön a windows,hibaüzenet van hogy ezt a mssglsnt.exe t nem találja,az autorun progi ban meg azt írja hogy az exe összefüggésben lehet a felhasználói profilokkal,és ezért nem ajánlatos kivenni,nem fog most összeomlani a rendszerem?
A hiba mgoldódott vagyis be tudok lépni a Norton Antivírusba,csak én elõzõleg a programok hozzáadásánál eltávolítottam,onnan kiment de a program file s ban még mindíg bent van,ha onnan kitörlöm akkor megfog szûnni a tûzfal védelme?csak mert az MSN nem enged be mert A norton Antivirus blokkolja a portját

Tomicsek
Ezzel is megpróbálhatod leszedni, vagy http://www.spywareterminator.com/dnl/files/9/SpywareTerminator.exe

Csökkentett rákereshetsz (MSSQLSNT.EXE).

A C:/Windows/Prefetch könyvtárban találtam a fájlra egy hivatkozást de a system32 ben nincs bent.

Már megoldottam!

Tomicsek
Csökkentett módban csinálj egy vírusírtást. A bûnös C:/WINDOWS/SYSTEM32/mssqlsnt.exe, vagy töröld kézzel.Utánna szedd ki az automatikus indításból.

És most vettem észre hogy hiába veszem ki a pipát elõle,mert utánna elindítottam az autoruns progit mégegyszer és azt láttam hogy létrehozott a vírus még eggy hivatkozást,az elõl is ki vettem a pipát de amint bezárom a progit mindíg létrehoz mégeggyet!

Ott megtaláltam,de addig szerintem nem érdemes ujarindítanom a gépet amíg a prevx1 et nem tudom beüzemelni,azt hogy tudnám megcsinálni.
Azt írja hogy nem tud aktiválódni és hogy gyõzõdjek meg arról hogy van e net elérésem

Tomicsek
Autoruns ezzel nézd meg.

És az hogy nekem nincs bent az msconfigban az a bejegyzés amit elvileg ki kéne iktatni

Csak az a baj hogy amikor ebben a bizonyos prevx1 programban arra megyek hogy free trial,akkor azt írja hogy nem észleli az internetes kapcsolatomat,ilyenkor mit kell tenni? WLAN on keresztül megy a netem

Trubadur,igazad lehet,szerintem is az MSN es vírusról van szó,köszönöm a segítséget.

Tomicsek
Lehet, hogy ez a megoldás? http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1045698393 #39

zolo
Én mostanában MSN-en kaptam egy vírust,amivel a gépem hasonló problémát mutatott.Se a nodot, se a Spybootot nem lehetett elindítani, windows biztonsági központot letiltott, netrõl nem lehetett letölteni vírusírtót, stb.
Próbáld meg a Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Szplgáltatások menüben visszakapcsolni, ha nem megy, nekem csak a win újrarakása szedte le a vírust.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Van egy ISO fájlom amit IsoBuster-el szeretnék kibontani de van egy MAPS nevû mappa(persze a MAPS nevû mappán kívül több fájl is van de azzal semmi gond) és abban van 9 fájl és a 8.9. fájl hibás!Mit lehet tenni?Kilehet javítani vagy kilehet valahogy bontani a fájl-t.hogy mûködjön is?!???

zolo
Hali
Word, Excel és Acrobat dokumentumokból lehet konverzióval txt formátumú fájlt csinálni?

http://flickr.com/photos/zolika90/