Segítséget kérek
  • scorpeeon
    Ezen a problémán kívül mostanában elő szokott jönni egy másik probléma is, egy olyan hiba amitől kékhalállal meghal a gép így prntscreen-t sem tudtam róla csinálni, csak digicammal lefotóztam. Én 90%-ig biztos vagyok abban, hogy ez nem is szoftveres, hanem hardveres baj, de azért ide teszem be először. Nem jön elő nagyon sűrűn, pár hete jött elő talán először, aztán pár napja (filmnézés közben) aztán a rákövetkező napon (böngészés közben).
    Mostanában a gépem hardveréről:még nyáron lett véve bele +512MB RAM, október-november körül egy 7600GT (9600XT-ről). Az USB pár hónapja meghalt teljesen hirtelen (értsd: semelyik port nem működik a 8-ból: sem az első 2 sám a hátul lévő 6) előtte vettem pár nappal USB-s nyomtatót és hozzá volt kötve, de ennek nemtom h mennyi köze lehet az usb halálához. Ezután formáztama gépemet, szétszedtem, kifújtam, de semmi nem javult, tehát hardveres a probléma. Éppen PCI-os USB kártyát készülök venni. Naszóval amikor a probléma először előjött, azthittem h talán az a baj, hogy engedélyezve van az USB, pedig nem működik, BIOS-ban letiltottam az egész USB-t de ugyanúgy előjött a hiba a rákövetkezendő napon. Íme a gyönyörű kis hiba amiről beszélek:
    alapállapotban
    Ilyen is volt egyszer