Segítséget kérek
  • scorpeeon
    Vki tudna segíteni? A problémám a következő:
    Nemtom hogyan bekaptam vmi szép kis spyware-két, ami időnként mikor böngészgetek, random időközönként (van 10 perc van h fél óra), egy új tabban megnyit egy reklámoldalt (asszem ezt). Ha épp nem böngészek, iexlorert indítja el magától is ott nyitja meg. Mivel fut NOD32 a hattérben és egy Comodo firewall is így kicsit értetlenkedtem h ezt hogyan sikerült bekapnom, lefuttattam hát a NOD-ot, semmit nem talált. Felraktam egy spywareírtót (Spyware doctor), azt lefuttatom, talál vagy 20-30-40-50 spyware-t, ezeknek persze egy jórésze csak cookie vagy advertising, de akad amit komolyabbnak ír ki. (virtumonde, rogue antispyware products) Ezeket persze kiírtom vele ELMÉLETILEG. Ilyenkor ha utána lefuttatom, nem talál semmit és azt írja h tiszta a gép. Ettől függetlenül egy idő múlva megint vejön a szép kis b@szott reklámoldal és ha lefuttatom, megint talál 20-30-40-50 spywaret, és ez így megy a végtelenségig, és ettől már mindenem kivan. Ráadásul miután kiírtottam amit tudtam, minden egyes windows bootnál vagy 3 hibaüzenettel találkozok hogy baj van ezzel, meg azzal a fileal. Ha vki tudna segíteni, megköszönném.