Segítséget kérek
  • trimre
    Sziasztok!
    Tudom, hogy ez nem szoftveres dolog, de ide is beírom, hátha a szoftvereseknek jut eszükbe valami okosság...

Naggyon nagy gondom van a gépemmel!
    Hogy milyen alkatrészek vannak a gépemben, az aláírásomban láthatjátok.
    Szal az utóbbi időben egyre lassabb lett a gép, gondoltam valami vírus vagy ilyesmi és nem nagyon foglalkoztam vele. De ma amikor bekapcsoltam egy kicsit, minden ok nélkül lefagytak a programok, csak a restart segített, vagy volt, hogy magától újraindult. Aztán újra és úrja. A legutóbbi indításkor a boot menü helyett (XP és Vista van telepítve) egy hibaüzenetet kaptam, amiben az volt, hogy a lemez olvashatatlan. Megpróbáltam reinstallálni a windowst, de a partícionálásnál megállt a telepítő, mintha nem tudta volna olvasni a winchestert, és nem látta volna a partíciókat. Azóta nem működik a gép. Szerintem leégett a winchester.
    Most mit csináljak hogy megmaradjanak az adataim??? Nagyon fontos lenne!! Plíííz segítsetek!!!

A második kérdés: van egy Samsung SyncMaster 765MB CRT-monitorom. Ha a Vista 20 perc után kikapcsolja a monitort, akkor színes csíkok jelennek meg, csak restart segít. Volt már XP-n is hogy játék közben színes csíkokat kaptam. Monitor hiba lehet????? (Ha a játékot tálcára teszem és újra vissza, eltűnnek a csíkok.) Egy TFT-monitorral ez megszűnne???

Huhh ez jó hosszúra sikerült... :) Akinek bármi ötlete van, kérem, segítsen!!!!! (A winchesteres dolog nagggyon fontos lenne)
    Előre is nagyon köszi mindenkinek!!!!!