Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mûködik amit írtam ott próbálgasd beállítgatni!
Szuperul mûködik nagyon szépne köszönöm szépen mégegyszer!<#vigyor2>#vigyor2>
na ez nekem valló hiba
amikor berakod a lemezt mi történik?
amikor berakod a lemezt mi történik?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Köszönöm, de így még mindig manuálisan indul az autóstart, én úgy gondoltam hogy mikor beteszek egy játékot akkor autómatikusan elindul és beadja a setup menut.
nem láttod? a #6126 raidéztem
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Sajátgép megnyitása---->jobb klikk---->tulajdonságok---->Automatikus lejátszás fül "#(6126)a "jobb klikk"-et (#6128) a cd vagy dvd meghajtóra értem!!!"minden levan írva nem értem mit hagytam ki!??
kihagytál valamit
Sajátgép megnyitása ---->optikai meghajto-->jobb egér klik
Sajátgép megnyitása ---->optikai meghajto-->jobb egér klik
Nagyon köszönöm!
a "jobb klikk"-et a cd vagy dvd meghajtóra értem!!!
A másik kérdésedre a válasz:
Valószínûleg valamilyen grafikus szerkesztõprogramot (Dreamweaver, Frontpage, Namo WebEditor, NVU,...) használsz WYSIWYG (What You See Is What You Get - amit látsz azt kapod) üzemmódban az oldal átszerkesztéséhez.
Amikor kitörlöd az eredeti szöveget, kitörlöd vele a gömb megjelenését szabályzó eseményt is.
Amit tehetsz, hogy a szerkesztõprogramot kódszerkesztõ (Code view) nézetben használod, vagy kódszerkesztõ szövegszerkesztõt (Notepad2, Notepad++, JEdit, PSPad,...) használsz, és csak azt cseréled ki amit csak szükséges.
Valószínûleg valamilyen grafikus szerkesztõprogramot (Dreamweaver, Frontpage, Namo WebEditor, NVU,...) használsz WYSIWYG (What You See Is What You Get - amit látsz azt kapod) üzemmódban az oldal átszerkesztéséhez.
Amikor kitörlöd az eredeti szöveget, kitörlöd vele a gömb megjelenését szabályzó eseményt is.
Amit tehetsz, hogy a szerkesztõprogramot kódszerkesztõ (Code view) nézetben használod, vagy kódszerkesztõ szövegszerkesztõt (Notepad2, Notepad++, JEdit, PSPad,...) használsz, és csak azt cseréled ki amit csak szükséges.
Sajátgép megnyitása---->jobb klikk---->tulajdonságok---->Automatikus lejátszás fül itt tudod beállítani ha itt nem megy vagy próbáltad már akkor nemtudom!
Szevasztok.
Win xp-m van és valamiért nem indítja autómatikusan a lemezeket, hol tudnám ezt beállítani, nem tudom mi miatt de tegnap még indultak automatikusan a setup menük.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Win xp-m van és valamiért nem indítja autómatikusan a lemezeket, hol tudnám ezt beállítani, nem tudom mi miatt de tegnap még indultak automatikusan a setup menük.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Köszi de már nem lényeg és a másik kérdésemra nemtudod a választ!
1. Nem betûstílusoknak, betûtípusoknak nevezzük amire te vágysz.
2. Weboldalra speciális betûtípusokat -szimplán alkalmazva (<font> HTML tag, illetve font-family CSS tulajdonság) - nem szokás rakni, mert:
* Nem minden böngészõ képes a betûtípusok letöltésére.
* Nem minden felhasználó fogja letölteni a két szép szemedért a speciális betûtípusokat.
* És végûl: nem mindenhol érdemes alkalmazni speciális betûtípusokat - csak menüpontoknál, címsoroknál - ugyanis könnyen nehezen olvashatóvá teszi a szöveget - ami a felhasználót (az oldal látogatóját) zavarja, és az oldal elhagyására készteti.
3. Betûtípusokat itt és itt találhatsz. Jó esetben találhatsz ékezeteset is, de ha nem akkor itt a fontszerkesztõ programok segítségével átalakíthatod õket megfelelõre.
2. Weboldalra speciális betûtípusokat -szimplán alkalmazva (<font> HTML tag, illetve font-family CSS tulajdonság) - nem szokás rakni, mert:
* Nem minden böngészõ képes a betûtípusok letöltésére.
* Nem minden felhasználó fogja letölteni a két szép szemedért a speciális betûtípusokat.
* És végûl: nem mindenhol érdemes alkalmazni speciális betûtípusokat - csak menüpontoknál, címsoroknál - ugyanis könnyen nehezen olvashatóvá teszi a szöveget - ami a felhasználót (az oldal látogatóját) zavarja, és az oldal elhagyására készteti.
3. Betûtípusokat itt és itt találhatsz. Jó esetben találhatsz ékezeteset is, de ha nem akkor itt a fontszerkesztõ programok segítségével átalakíthatod õket megfelelõre.
Hell! Nemtudjátok miért csinálja azt a NERO 7, hogy van egy 2,2gb os játékom egész dvd-re kiírva,és fel akarom tenni a gépre, de õ 4,5 gbos isot akar csinálni belõle, de 50%nál megál(kb 2,2gb) és írja hogy idõtúllépés!
a weblapot ez nem kell a hozzászólásomba szerkzeteni=szerkezteni akart lenni!Bocsi a kicsit értelmetlen írásomért!---->>>>
HTML-szerkeztés:ezt a weblapot a weblapot próbálgatom most szerkzeteni és amikor a menüben például átírom akármelyik eredeti szöveget akkor eltünik a kis kerek szines gömb.Miért?Mit tehetnek hogy ne tünjön el vagy hogy hozhatom vissza?Választ(okat)elõre is várom és köszönöm!(amúgy tudom hogy van olyan topic ami ezzel a témával foglalkozik,de ennek ellenére ide írtam,remélem nem gond.)
Szevasztok!Betûstílusok:Honnan lehet Ékezetes betûstílust(okat)?Mert én csak ékezetes mentest találtam!?Választ(okat)elõre is várom és köszönöm!(amúgy tudom hogy van olyan topic ami ezzel a témával foglalkozik,de ennek ellenére ide írtam,remélem nem gond.)
Virtualdubbal hogy lehet több darabra vágni egy videót?
HI ALL!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a freewebes tárhelyemre feltöltöttem a php-nuke69 extra telepítõcsomag html mappáját úgy ahogy kell. A html mappa tartalmát egy nuke nevû mappába raktam. ( Remélem eddig világos ) Utána nagy nehezen sikrült beállítani a config.php-t. Azért mondom, hogy nehezen, mert szinte teljesen kezdõ vagyok. És innentõl történnek fura dolgok. A freeweben belépek a phpMyadmin környezetbe onnan tovább az adatbázisba. Ott az Sql fülre kattintva eljutok egy olyan részhez ahol a saját gépemen lévõ a telepítõcsomagból az sql mappából a nuke filet tallózom! Bal oldalt meg is jelennek a cuccok! Amikor már elméletileg mindennek mennie kellene, akkor beírom az elérési utat: freeweb.hu/tizkportal/nuke/admin.php erre azt dobja ki a freeweb, hogy " A keresett állomány nem található a szerverünkön " ( 404-hiba )!
Segítsen valaki pls!
MSN címem: [email protected], vagy a válasz ide is jó a fórumba!
ELÕRE IS KÖSZI!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a freewebes tárhelyemre feltöltöttem a php-nuke69 extra telepítõcsomag html mappáját úgy ahogy kell. A html mappa tartalmát egy nuke nevû mappába raktam. ( Remélem eddig világos ) Utána nagy nehezen sikrült beállítani a config.php-t. Azért mondom, hogy nehezen, mert szinte teljesen kezdõ vagyok. És innentõl történnek fura dolgok. A freeweben belépek a phpMyadmin környezetbe onnan tovább az adatbázisba. Ott az Sql fülre kattintva eljutok egy olyan részhez ahol a saját gépemen lévõ a telepítõcsomagból az sql mappából a nuke filet tallózom! Bal oldalt meg is jelennek a cuccok! Amikor már elméletileg mindennek mennie kellene, akkor beírom az elérési utat: freeweb.hu/tizkportal/nuke/admin.php erre azt dobja ki a freeweb, hogy " A keresett állomány nem található a szerverünkön " ( 404-hiba )!
Segítsen valaki pls!
MSN címem: [email protected], vagy a válasz ide is jó a fórumba!
ELÕRE IS KÖSZI!
elemet kivesz. ha van cmos clear jumper azt is atrak masik allasba.
var 20 percet es kesz .
( aramtalanitsd a gepet )
var 20 percet es kesz .
( aramtalanitsd a gepet )
hi
nincs vmi bios jelszo feltörö progi?
mer van egy bios amit egyszer régen lejelszavasztak és nem lehet belépni
ha vki tudna vmit akkor elöre is
THX
nincs vmi bios jelszo feltörö progi?
mer van egy bios amit egyszer régen lejelszavasztak és nem lehet belépni
ha vki tudna vmit akkor elöre is
THX
\\__/) (O.o) ( } { )
Köszi a képet mûködik az ip.
KÖSZ
KÖSZ
Az elõzõ progihoz hasonló - ugyancsak parancssoros - windowsba beépített alkalmazás az nslookup.
Használata: nslookup www.sg.hu
Használata: nslookup www.sg.hu
A http:// protokollt, és a /jel utáni részeket (a / jellel együtt) ne írd bele a címbe, csak a szerver címét add meg.
Ha nem megy www elõtaggal, próbáld meg nélküle (tehát www.sg.hu helyett sg.hu).
Nálam mûködik. Ha nem mûködne, akkor két eset lehetséges:
1. Nálad van letiltva a tûzfalon a ping lehetõsége (ICMP echo-request).
2. A szerveren van letiltva a pingelhetõség (ICMP echo-reply).
Vagy itt találhatsz egy kicsi programot, ami a weboldal címébõl (pontosabban a hosztnévbõl) visszaadja az IP címet. Letöltöd, kicsomagolod, és parancssorba beírod: hostname www.sg.hu
Ha nem megy www elõtaggal, próbáld meg nélküle (tehát www.sg.hu helyett sg.hu).
Nálam mûködik. Ha nem mûködne, akkor két eset lehetséges:
1. Nálad van letiltva a tûzfalon a ping lehetõsége (ICMP echo-request).
2. A szerveren van letiltva a pingelhetõség (ICMP echo-reply).
Vagy itt találhatsz egy kicsi programot, ami a weboldal címébõl (pontosabban a hosztnévbõl) visszaadja az IP címet. Letöltöd, kicsomagolod, és parancssorba beírod: hostname www.sg.hu
nem nagyon mûködött a dolog a parancssorral
Ha weboldalra kell:
1. Ez inkább weboldalszerkesztéssel kapcsolatos kérdés, van erre másik topik.
2. A látogató IP-címének megjelenítéséhez nem programra, szkriptre van szükséged:
http://www.tutorial.hu/node/402
http://www.tutorial.hu/node/418
Ha egy adott weboldal IP-címe érdekel:
* Start menü/Futtatásba írd be: cmd (Windows XP esetén), vagy command (Win ME/9x esetén)
* majd a parancssorba írd be: ping -a www.sg.hu
ahol a www.sg.hu a weboldal címe.
1. Ez inkább weboldalszerkesztéssel kapcsolatos kérdés, van erre másik topik.
2. A látogató IP-címének megjelenítéséhez nem programra, szkriptre van szükséged:
http://www.tutorial.hu/node/402
http://www.tutorial.hu/node/418
Ha egy adott weboldal IP-címe érdekel:
* Start menü/Futtatásba írd be: cmd (Windows XP esetén), vagy command (Win ME/9x esetén)
* majd a parancssorba írd be: ping -a www.sg.hu
ahol a www.sg.hu a weboldal címe.
Hell Segitséget kérnék abban hogy : kellene nekem 1 olyan program ami kiírja az IP-címet weblapoknál és fórumoknál ha létezik ilyen program akkor segíthetnétek .
elõre is KÖSZ
elõre is KÖSZ
"Ha a Szoftverbázis-ról akarok letölteni akkor nem indul el a letöltés!Miért?(Eggyik böngészõvel se.Lehet nem ártana ha újraraknám a rendszer?Már elég régóta nem raktam újra?)"
Szerintem elsõ körben a tûzfal körül kell keresni a problémát.
A szoftverbázis ugyanis FTP-szerverrõl (ftp://download.axelero.hu/ - ha ezt sem éred el a böngészõvel, akkor ott a bibi) szolgálja ki a fileokat, lehet, hogy nincs engedélyezve az FTP-elérés.
Vagy másik lehetõség: nem indul el automatikusan a letöltés. Akkor katt a "kattintson ide ha nem menne a letöltés" opcióra.
Vagy harmadik lehetõség: a böngészõprogram hibája (nem mûködõ FTP-proxy megadása, megsérült valamelyik FTP-elérést biztosító összetevõ, stb...)
"Ha IE-rel böngészek akkor egy csomó reklám oldal "ugrik" fel!Beállítottam már hogy reklám ablak tiltása,meg ilyek!Miért?Mozillával semmi gond nincs!"
Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Adatvédelem fül/Beállítások gomb/Szûrõ szintje: Magas az összes elõugró ablak blokkolása van kiválasztva?
"Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy mire való ez a VIP-jog elolvastam amit ír!Kinek van már ilyan Vip joga vagy micsoda???"
http://www.sg.hu/forumxtreme.php
Szerintem elsõ körben a tûzfal körül kell keresni a problémát.
A szoftverbázis ugyanis FTP-szerverrõl (ftp://download.axelero.hu/ - ha ezt sem éred el a böngészõvel, akkor ott a bibi) szolgálja ki a fileokat, lehet, hogy nincs engedélyezve az FTP-elérés.
Vagy másik lehetõség: nem indul el automatikusan a letöltés. Akkor katt a "kattintson ide ha nem menne a letöltés" opcióra.
Vagy harmadik lehetõség: a böngészõprogram hibája (nem mûködõ FTP-proxy megadása, megsérült valamelyik FTP-elérést biztosító összetevõ, stb...)
"Ha IE-rel böngészek akkor egy csomó reklám oldal "ugrik" fel!Beállítottam már hogy reklám ablak tiltása,meg ilyek!Miért?Mozillával semmi gond nincs!"
Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Adatvédelem fül/Beállítások gomb/Szûrõ szintje: Magas az összes elõugró ablak blokkolása van kiválasztva?
"Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy mire való ez a VIP-jog elolvastam amit ír!Kinek van már ilyan Vip joga vagy micsoda???"
http://www.sg.hu/forumxtreme.php
az ie fos ilyen szinten, vagy leszedsz vmi popup blokkoló progit, vagy használsz mozzillát
Kuss!-magyarázta.
van olyan opció h. "kattintson ide ha nem menne a letöltés", odakattintasz, aztán mennie kell
Kuss!-magyarázta.
akinek van VIP-je, az kap pár extra beállítást (nagyobb logó, üzenetek törlése/szerkesztése, stb.)
Kuss!-magyarázta.
Ha a Szoftverbázis-ról akarok letölteni akkor nem indul el a letöltés!Miért?(Eggyik böngészõvel se.Lehet nem ártana ha újraraknám a rendszer?Már elég régóta nem raktam újra?)
Ha IE-rel böngészek akkor egy csomó reklám oldal "ugrik" fel!Beállítottam már hogy reklám ablak tiltása,meg ilyek!Miért?Mozillával semmi gond nincs!
Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy mire való ez a VIP-jog elolvastam amit ír!Kinek van már ilyan Vip joga vagy micsoda???
köszike én is ezt írtam, csak szabadabb stílusban<#beka3>#beka3>
Elõször szétnéz a piacon, mit lehet kapni (még nem vásárol, csak érdeklõdik), majd összehasonlítja a tulajdonságaikat (hogy azért mégse vegyen gagyit).
Elõbbire vannak magyar honlapok, utóbbira nem biztos (a gyártó általában nem mindig beszélni magyar...)
Elõbbire vannak magyar honlapok, utóbbira nem biztos (a gyártó általában nem mindig beszélni magyar...)
most elöszõr vásárolni akarsz, vagy vizsgálódni.
mert én az utóbbival szoktam kezdeni.
mert én az utóbbival szoktam kezdeni.
ki mondta hogy kevés???
max nem jó.
max nem jó.
Nekem villámvédelem, zárlat, túláramvédelem kellene a 220V-os hosszabbítókra meg a Számítógépes-vezetékes hálózatra, nemtudnátok ajánlani termékeket?
(O_o)
Az Internet sebessége az nem a géptõl függ, néhányan azt mondják, de ez hülyeség. Az már mástészta, hogy ha egy 200mhz-es géped van...😄 nade egy 2000es szeleroncsot simán elmegy minden net, ami MO-n van ADSL, Wi-Fi és a többi..egyébként is egy 2000es ilyen gép egyáltalán nem drága, aki nem szán rá, az az Internetre se szánjon.
(O_o)
ajánlom az ingyenes LeechFTP.
az egyik legjobb ftp program.
ha megszakad bármikor folytatja ha a szerver ismét válaszol.
az egyik legjobb ftp program.
ha megszakad bármikor folytatja ha a szerver ismét válaszol.
Sziasztok!
Minnél hamarabbi segítséget szeretnék kérni valakitõl...
Tehát!
A Cod-ban vettem fel videót, aztán azt át vettem AVI-ba...
Csak hogy én egy saját készítésû videót csinálok azokból amiket így föl vettem...
És az AVI ezért nem jó nekem...
A kérdésem az-az hogy mijen igaziból normális és használható convertáló programokat tudtok ajánlani??
Elõre is köszi mindent...a válaszaitokat a [email protected] - ra várom!
köszi:tusca
Minnél hamarabbi segítséget szeretnék kérni valakitõl...
Tehát!
A Cod-ban vettem fel videót, aztán azt át vettem AVI-ba...
Csak hogy én egy saját készítésû videót csinálok azokból amiket így föl vettem...
És az AVI ezért nem jó nekem...
A kérdésem az-az hogy mijen igaziból normális és használható convertáló programokat tudtok ajánlani??
Elõre is köszi mindent...a válaszaitokat a [email protected] - ra várom!
köszi:tusca
Sziasztok Ftp-zni szeretnék ami nem is olyan nagy gond Total Commanderrel szoktam spec én. Viszont nagyon instabill lett a netem és ha megakad a TC nem folytatja a letöltést.
Van olyan Ftp progi amelyik ezt az opciót tudja???
köszi
p
Van olyan Ftp progi amelyik ezt az opciót tudja???
köszi
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit