Segítséget kérek
  • Sil78
    Rendben, letöltöm és kipróbálom a Maxthont, bár általában a programok leírását ill FAQ-okat átolvasva, a screenshot-okat megnézve, több oldalon utánakeresve elég jól el szoktam tudni dönteni, mit érdemes letöltenem. Ami így telepítés előtt feltűnt (már persze azon kívül, amit eddig is tudtam, hogy tudja a ma már alapnak számító dolgokat, mint füles böngészés meg hasonlók), hogy nincs neki magyar verziója (illetve egy régi verzióhoz van csak magyar fordítás - bár tudok angolul, szeretem, ha a programjaim magyar nyelvűek, pl a Firefox kiterjesztéseim többségét is lefordítottam magamnak), hogy a letöltendő fájl nagyobb, mint a Firefox telepítője (pedig ez még csak nem is egy önálló böngésző, hisz a gépen már meglevő IE motorra épül rá), és hogy igencsak hiányos a dokumentációja, különösen egy kezdő szemével nézve. Belekukkantottam a rendelkezésre álló pluginekbe is, eddig nem vagyok elájulva (ráadásul a telepítésük is szükségtelenül bonyolultnak tűnik a Firefox jó kis .xpi fájljaihoz képest).