Segítséget kérek
-
Hello!
Lenne egy érdekes problémám, hátha tud valaki segíteni. Van egy Sony Handycam-em, minidvd-s. Milliószor vettem már fel rá, újraírható korongokra. Mindig ha felvettem vmit, lezárás, kiírás, gépre felmásolás, korong formázása. Sosem volt semmilyen gond. Szombaton ismét használtam, ugyanígy, teljesen leformáztam a korongokat, és videóztam. Három korongot teleírtam, az első kettő tökéletesen működik. De a harmadikon van egy chapet, a kb 10 közül amelyiket se a kamera, se a gép nem tud lejátszani. Ha kamerán akarom megnézni, egy nagy szürke alapon egy kérdőjel jelenik meg ott, gépre meg egyszerüen nem tudom felmásolni, megakad egy bizonyos sectornál a gép, és errort ír ki. Megnéztem a korong alját is, hátha karcos, de nem. Mindig vigyázok rá, kímélem. Tökéletesen karc és ujjlenyomat mentes a korong alja, tehát azzal nem lehet a gond. Megpróbáltam dvddecrypterrel is, hátha az feltudja vhogy vinni gépre a korong tartalmát de nem. Csak úgy, ha az a bizonyos chaptert kihagyom, de az pont a korong közepéről vagy 5 percnyi rész. Nincs valakinek, valami ötlete, mi lehet a gond, és hogyan tudnám megoldani, hogy lejátsza azt a részt a kamera, vagy legalább feltudjam gépre másolni, rosszabb minőségben vagy valahogy? mert elég hülyén jönne ki ha a film közepén van egy üres rész.. Ötlet valaki? Előre is köszi.