Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy nemjól adod meg az adatokat.
(O_o)
ha azzal megy rosszul van beallitva a total cmd
ha azzal se megy, a gepeddel/netkapcsolatoddal van gubanc
ha kabeles, bedugod es hozzaadod a tcpip protokollt
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://jacksonian.ca/brian/info/miniPE.htm
de a hirens meg kisebb 63MB a miniPE 210 MB.
itt talalsz linkeket a letotlesehez.
http://maxt.dk/archives/2006/06/29/hirens-bootcd-82/
Hiren's boot cd
hiren's boot cd
ezt szerezd be, van rajt viruskereso. szerintem netkapcsolatot is tudsz letesiteni vele, igy tudod a viruskeresot frissiteni.
es mivel a cdrol bootolva nem fut a virus, sztem jo esellyel ki is tod irtani.
sok szerencset.
( ha a geped annyira gatya , hogy mar nem is birod ezt letolteni, akkor egy haveroddal toltesd le)
ja es mindig legyen otthon ilyen rendszer, sosem lehet tudni mikor lesz szukseg ra.
es azokban altalaban van viruskereso.
igy ki tudnad irtani a virust!
legyszi adjatok tippet neki, tenyleg nem jut eszembe a livecd windows neve... ( oregszem )
...ha leállitom az a folyamatot ami zabálja a cpu-t automatice átrakja a következö folyamatra a- feladatkezelöben ellenöriztem-csökentett módba ugyanez a helyzet-
Webes felületröl is kerestem rá a virusra (mert minden jel arra mutat hogy az) de az is lefagyot...aszem hiába is keresek CD röl irust mert már az sem fog elmenni ....
..viszont hátha tényleg java probléma(már csak ebben bizok)...de sajna egyfolytában jönek a virusos file-k egy bizonyos ip rõl.
Acer Aspire 3613WLMi (M370,512MB DDR2,Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family,15.4''WXGA)
Disable -> uninstall -> delete -> fertõtlenít -> fel egy tényleges firewall-t ez az elsõ és egyetlen tippem
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Most raktam újra a windowst, felraktam a service pack 2 t és azóta ha msn en küldenek vmit akkor a windows tûzfal blokkolja, le se menti a gépemre a fájlt, pedig a tûzfal beállításánál a messenger be van rakva kivételnek. Mi lehet ennek az oka? Légyszi segítsetek!! köszi
http://www.free-av.com/
Bár a legjobbakat már felsoroltad. Használtam ezt is egy darabig, nem volt vele gond.
Tudnátok nekem olyan ingyenes virusirtót ajánlani, amihez nem kell net elérés a virus adatbázis frissitéséhez, nem lassitja a gépet és nagyon jó találati pontossággal dolgozik az alább felsoroltak kivételével:
- !avast
- AVG
- bitdefender
Ha nem tudtok, akkor az utolsó kettõ közül melyiket tegyem fel a gépre.
Köszi a segitséget!
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Valaki el tudná magyarázni hogy hogyan kell használni a letöltéseknél megtalálható
SMS Server Tools 1.7 programot?
valaki segítsen pls
Próbáld uninstallálni a JAVA-t és megnézni hogy akkor is fellép ez a hiba
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Scott01
( jpicpl32.cpl)
viszont megprobáltam kézzel keresni rá és onna elinditania viruskeresöt s rámentem az inzézöben a windows/system 32 mappára s lásd csodát az intézö is abban a pilnatban leállt mert elérte a 100% a cpu...
ja és még egy érdekesség START menü/keresés és megprobáltam rákeresni erre a file re s mihelyt odaért a windows/system 32 re annak is felnyomta 100% ra a cpu használatát..és lefagyott
MS Exchange 2000-hez keresek szerver oldali spam-szûrõt, lehetõleg free-t. Tud valaki valami ilyesmit?
Elõre is köszi!
Vírusirtónak tedd fel a NOD32-t, azza legjobb.
Mivel egyes vírusok a win-nel együtt töltõdnek be ezért javaslom bootolj CD/floppyról, majd egy víruskergetést neki (Hiren's BootCD erre is kivállóan alkalmas)
sajna nem jött be az ötleted...más?
Azt szeretném kérdezni, h valaki ismer olyan tech demót vagy valami kis ingyenes cuccot, h kocsi törés teszt? (Truck Dismount,Stairs Dismount-ot ismerem)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Egy kis segítséget kérnék tõletek, mert feltételezem vmi vírus van a gépemen miután egy oldalt nézegetve a virusírtóm (avast) jelzett hogy "gáz" van.Kiléptem az adott oldalról mert többször bejelzett nekem , de 5 percenként már 1 napja folyamatosan ha fellépek a netre jönnek a virusjelzések hármasával.
Elinditottam a virusirtót de 40 % os teljesités után lelassul , s a cpu 100% van...s fagy a gép. több viusitót is lefuttattam ez a reakcio mindenhol s a végén ráadásul nem talál semmit 😞 Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....
Az asztalra feltelepedett pár reklám és kémprogi de leszedtem öket , de a hátérbe kitudja mi fut, bár megnéztem a feledatkezelöt és nem találtam nem oda illöt ,KIVÉVE egyet: wowexec.exe - ami állitólag 16 bites programot használ de nem jöttem rá melyiket s nem tom a futó folyamatok közül leállítani...lehet ezért áll be a gép procija 100% ra...
...ja és továbbra is jelez a avast hogy egy adott ip cimrõl virusos file-t akar letölteni...
Történt már régebben ilyen velem akkor egy trójai volt a bünös, viszont az avast megtalálta mert müködött...de most egy progi se megy végig
HELP ! thx
Ha csúnya módon megszerezni - filemegosztó hálózatok (Torrent, DC++, eMule,...)
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a Daance Ejay7 nevû proginak a demo-ját mindenhol megtalálom de a teljes verziót, sehol nem látom. Aki tudja honnan lehet letölteni az légyszi segítsen! De az is jó, ha mondasz egy helyet ahol meg tudom venni!
Válasz a fórumba, vagy a: [email protected] címre is jöhet.
Köszi elõre is!
Csá!
Vagy Image/Effects/Sepia - így egy kicsit "régiessé" teszed a képet, és kap egy kis barnás (?) árnyalatot.
Pet
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Erre bármelyik jobbacska képszerkesztõ/képnézegetõ alkalmas.
Irfanview, XnView, Gimp, Corel Paint Shop Pro, Adobe Photoshop,...
tud valaki olyan programot amivel képeket lehet barnítani?? aki tud az szóljon pls! elõre is köszi!
Valószínûleg nincs hozzá. Egyrészt mert holland szoftver (elég volt neki angolul megírni), másrészt shareware (sajnos nem minden shareware szoftvert fordítanak le magyarra), harmadrészt célszoftver, negyedrészt nincsen mögötte felhasználói bázis.
Szerencsére angol nyelvû, így mivel angol-magyar szótár elérhetõ, másrészt az angol nyelvet oktatják is kis hazánkban, harmadrészt a számítástechnika nyelve angol, ezért nem annyira súlyos a használatának elsajátítása.
Nem tud valaki magyar tutorial oldalt a ThreeDimSim nevû progihoz?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Nem ajánlom, hogy mégegyszer feltedd ugyanezt a hülye részletszegény értelmetlen kérdést (kérdezni is tudni kell!)