Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordonmail
figyelj két probléma van, vagy a tûzfalad nemjól van beállítva,
vagy nemjól adod meg az adatokat.

(O_o)

probald ftp klienssel ws ftp pl.
ha azzal megy rosszul van beallitva a total cmd
ha azzal se megy, a gepeddel/netkapcsolatoddal van gubanc

Miért nemtudok ftp-n feltölteni több szolgáltatónál is próbáltam de eggyiknél se tudok eddig mûködött!Mos miért nem????(atw és a cjb-t próbáltam Total Commander-el töltök fel)(bocsi hogy égegyszer beteszem a kérdésemet de nem válaszoltok rá)!!!!

ha adsl kell egy raspppoe nevu program.

ha kabeles, bedugod es hozzaadod a tcpip protokollt

a segítséget elõre is köcönöm, mert naon fontos lenne 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

hogy kell netkapcsolatot csinálni windóz 98 alatt ?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

a miniPE mondjuk több viruskeresot tartalmaz, mint a hiren's
http://jacksonian.ca/brian/info/miniPE.htm

de a hirens meg kisebb 63MB a miniPE 210 MB.

még annyit
itt talalsz linkeket a letotlesehez.

http://maxt.dk/archives/2006/06/29/hirens-bootcd-82/

na mégis eszembe jutott
Hiren's boot cd

hiren's boot cd

ezt szerezd be, van rajt viruskereso. szerintem netkapcsolatot is tudsz letesiteni vele, igy tudod a viruskeresot frissiteni.

es mivel a cdrol bootolva nem fut a virus, sztem jo esellyel ki is tod irtani.

sok szerencset.

( ha a geped annyira gatya , hogy mar nem is birod ezt letolteni, akkor egy haveroddal toltesd le)
ja es mindig legyen otthon ilyen rendszer, sosem lehet tudni mikor lesz szukseg ra.

esetleg szedj le egy cdrol futo windowst. tobb is van , sajna a nepszerubbek neve nem jut eszembe ( talan miniPE az egyik )

es azokban altalaban van viruskereso.
igy ki tudnad irtani a virust!

legyszi adjatok tippet neki, tenyleg nem jut eszembe a livecd windows neve... ( oregszem )

sajna már nem csak ott megy fel a proci 100% ra ha nem gépbekapcsolást követöen, s ez sajna a nagyob probléma ...nem tok se virust keresni, söt még a netemet is alig tudtam elinditani anyira levan terhelve a proci....egyébként garis laptopom van s nem tom elvinni a wincsit máshoz, ..

...ha leállitom az a folyamatot ami zabálja a cpu-t automatice átrakja a következö folyamatra a- feladatkezelöben ellenöriztem-csökentett módba ugyanez a helyzet-

Webes felületröl is kerestem rá a virusra (mert minden jel arra mutat hogy az) de az is lefagyot...aszem hiába is keresek CD röl irust mert már az sem fog elmenni ....
..viszont hátha tényleg java probléma(már csak ebben bizok)...de sajna egyfolytában jönek a virusos file-k egy bizonyos ip rõl.

Acer Aspire 3613WLMi (M370,512MB DDR2,Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family,15.4''WXGA)
mrzed001
Jó isten, van még olyan aki a windows firewall-al ki mer menni netre ????
Disable -> uninstall -> delete -> fertõtlenít -> fel egy tényleges firewall-t ez az elsõ és egyetlen tippem

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

sziasztok!
Most raktam újra a windowst, felraktam a service pack 2 t és azóta ha msn en küldenek vmit akkor a windows tûzfal blokkolja, le se menti a gépemre a fájlt, pedig a tûzfal beállításánál a messenger be van rakva kivételnek. Mi lehet ennek az oka? Légyszi segítsetek!! köszi
Sziasztok.Tegnap ota volt egy olyan gondom,hogy kiakartam csomagolni egy filmet,és lefagyott a gép.Ezt eljátszotta velem 3-szor.Aztán rányomtam a virusirtot,meg anti spyt.-de nem volt semmi.Utána megint ezt csinálta.Aztán ki a DDR-et vissza és müködött.Ma megint eljátszotta ezt a figurát.(amugy másnál nem fagyott le a gép egyáltalán).Ma megint kivettem a memot-meg vissza és megint müködik a kicsomagolás.Szerintetek mi a bibi? P4-es 2.0Ghz-es 768 Mb ram.
lck
Akkor próbáld ki ezt:
http://www.free-av.com/
Bár a legjobbakat már felsoroltad. Használtam ezt is egy darabig, nem volt vele gond.
cserre
Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan ingyenes virusirtót ajánlani, amihez nem kell net elérés a virus adatbázis frissitéséhez, nem lassitja a gépet és nagyon jó találati pontossággal dolgozik az alább felsoroltak kivételével:
- !avast
- AVG
- bitdefender

Ha nem tudtok, akkor az utolsó kettõ közül melyiket tegyem fel a gépre.

Köszi a segitséget!

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

"Ftp átvitel passzív módban van?"Igen persze eddig mûködött!"Milyen védelmi programok futnak a gépeden?"Semmi ami problémát okozna mert nem tettem fel újabb programot a legutóbbi ftp-feltöltés után!

Tomicsek
Ftp átvitel passzív módban van? Milyen védelmi programok futnak a gépeden?

Miért nemtudok ftp-n feltölteni több szolgáltatónál is próbáltam de eggyiknél se tudok eddig mûködött!Mos miért nem????(atw és a cjb-t próbáltam Total Commander-el töltök fel)

Helló mindenki! 😊
Valaki el tudná magyarázni hogy hogyan kell használni a letöltéseknél megtalálható
SMS Server Tools 1.7 programot?
valaki segítsen pls

Miért nemtudok feltölteni ftp-n atw-re minden bevan állítva eddig minden jól mûködött de most amikor felakarnák tölteni akkor csak kapcsolódik a kiszolgálóhoz és annyi nemtörténik semmi!miért???

mrzed001
cpl .. valami Control Panel applet? Talán Java? TweakXP-vel meg tudod nézni, hogy mi is ez a control panelen, és le is veheted onnan.
Próbáld uninstallálni a JAVA-t és megnézni hogy akkor is fellép ez a hiba

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Az MSI GeForce NX6600 VTD 128 Diamond kártyának a driver-ét nemtudom betelepíteni a WIN 98 SE-ba. A gond a driver telepítése alatt jelentkzik miután a rendszer azt írja ki, hogy nemtalált semien nVidia-s chipsetet a PC-ben, és ezáltal a telepítés meg is szakad. Probálkoztam már több vezióval is /mind WIN 9x/ME-re volt/ de eggyik sem mûködött. Köszi

Scott01
Az a baj h. mindig azt a progit terheli amit éppen használok,viruskeresésre vagy különbözõ kémprogikeresésre, és érdekesség a dologban hogy mindeggyi a windows/system32 file.ban éri el a 100% ot , s ot fagyle bizonyos file-nál :
( jpicpl32.cpl)
viszont megprobáltam kézzel keresni rá és onna elinditania viruskeresöt s rámentem az inzézöben a windows/system 32 mappára s lásd csodát az intézö is abban a pilnatban leállt mert elérte a 100% a cpu...

ja és még egy érdekesség START menü/keresés és megprobáltam rákeresni erre a file re s mihelyt odaért a windows/system 32 re annak is felnyomta 100% ra a cpu használatát..és lefagyott
Üdv a Kollégáknak!

MS Exchange 2000-hez keresek szerver oldali spam-szûrõt, lehetõleg free-t. Tud valaki valami ilyesmit?

Elõre is köszi!

mrzed001
Amikor 100%-ra megy a procid nézd me, hogy melyik progik terhelik a legjobban, ez már egy jó kiindulási alap.
Vírusirtónak tedd fel a NOD32-t, azza legjobb.

Mivel egyes vírusok a win-nel együtt töltõdnek be ezért javaslom bootolj CD/floppyról, majd egy víruskergetést neki (Hiren's BootCD erre is kivállóan alkalmas)

ráadásul csökknetett módban is 100 % on van a proci minden keresö proginál
trombita!

sajna nem jött be az ötleted...más?
SD456
Köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Dj Faustus
Ha nem játékra kell, keress rá a finite element analysis (végeselem-analízis) szókapcsolatra (lásd például a Wikipedia cikkét - fel van sorolva egy rakat ingyenes program).

SD456
Szaisztok!

Azt szeretném kérdezni, h valaki ismer olyan tech demót vagy valami kis ingyenes cuccot, h kocsi törés teszt? (Truck Dismount,Stairs Dismount-ot ismerem)

Elõre is köszönöm!

Tomicsek
Localsettings -Temp és TemporaryInternetFiles mappák ürítése.Rendszervisszaállítást kikapcsolni-csökkentett mód, vírus és kémprogramirtás.

HI !

Egy kis segítséget kérnék tõletek, mert feltételezem vmi vírus van a gépemen miután egy oldalt nézegetve a virusírtóm (avast) jelzett hogy "gáz" van.Kiléptem az adott oldalról mert többször bejelzett nekem , de 5 percenként már 1 napja folyamatosan ha fellépek a netre jönnek a virusjelzések hármasával.
Elinditottam a virusirtót de 40 % os teljesités után lelassul , s a cpu 100% van...s fagy a gép. több viusitót is lefuttattam ez a reakcio mindenhol s a végén ráadásul nem talál semmit 😞 Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....

Az asztalra feltelepedett pár reklám és kémprogi de leszedtem öket , de a hátérbe kitudja mi fut, bár megnéztem a feledatkezelöt és nem találtam nem oda illöt ,KIVÉVE egyet: wowexec.exe - ami állitólag 16 bites programot használ de nem jöttem rá melyiket s nem tom a futó folyamatok közül leállítani...lehet ezért áll be a gép procija 100% ra...
...ja és továbbra is jelez a avast hogy egy adott ip cimrõl virusos file-t akar letölteni...

Történt már régebben ilyen velem akkor egy trójai volt a bünös, viszont az avast megtalálta mert müködött...de most egy progi se megy végig
HELP ! thx
Dj Faustus
Ha meg akarod venni: tessék.
Ha csúnya módon megszerezni - filemegosztó hálózatok (Torrent, DC++, eMule,...)

HI ALL!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a Daance Ejay7 nevû proginak a demo-ját mindenhol megtalálom de a teljes verziót, sehol nem látom. Aki tudja honnan lehet letölteni az légyszi segítsen! De az is jó, ha mondasz egy helyet ahol meg tudom venni!
Válasz a fórumba, vagy a: [email protected] címre is jöhet.
Köszi elõre is!

Csá!
Dj Faustus
Ha a barnításon a színek átállítását érted - Image/Enhance colors.
Vagy Image/Effects/Sepia - így egy kicsit "régiessé" teszed a képet, és kap egy kis barnás (?) árnyalatot.

Irfanview -el hol lehet barnítani mert nem találom??:S

baajos
Itt http://www.mediachance.com/plugins/index.html is körül nézhetsz, egyszerü,de jól mûködik. sötétit-világosit, stb..

Pet

LSL
kössz megpróbálom

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Tomicsek
Link PhotoFiltre

Dj Faustus
"tud valaki olyan programot amivel képeket lehet barnítani??"
Erre bármelyik jobbacska képszerkesztõ/képnézegetõ alkalmas.
Irfanview, XnView, Gimp, Corel Paint Shop Pro, Adobe Photoshop,...

helló mindenki
tud valaki olyan programot amivel képeket lehet barnítani?? aki tud az szóljon pls! elõre is köszi!

Dj Faustus
Erre gondolsz?
Valószínûleg nincs hozzá. Egyrészt mert holland szoftver (elég volt neki angolul megírni), másrészt shareware (sajnos nem minden shareware szoftvert fordítanak le magyarra), harmadrészt célszoftver, negyedrészt nincsen mögötte felhasználói bázis.

Szerencsére angol nyelvû, így mivel angol-magyar szótár elérhetõ, másrészt az angol nyelvet oktatják is kis hazánkban, harmadrészt a számítástechnika nyelve angol, ezért nem annyira súlyos a használatának elsajátítása.

SD456
Sziasztok!

Nem tud valaki magyar tutorial oldalt a ThreeDimSim nevû progihoz?

Elõre is köszönöm!

mrzed001
Én már válaszoltam rá: #5875
Nem ajánlom, hogy mégegyszer feltedd ugyanezt a hülye részletszegény értelmetlen kérdést (kérdezni is tudni kell!)

Tudom csak nemválaszol rá senki!

Na most lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudom úgy megcsinálni hogy regisztrálni tudjanak az oldalamra és csak regisztráció után tudjanak letölteni akármit az oldalmaról!???

scak akkor fog mukodni, ha az .iso filet ( vagy .bin . cue ) burn as hd image opcioval irod ki. ( cd kep felirasa) altalaban a recorder regebbi nerokban a file menuben tanyazott ez az opcio.

LSL
hogy lehet xp telepítõt kiírni neroval, hogy bootoljon is végre a cd-rõl?
Mert ma hiába írtam ki a boot opcióval, nem mûködött. Isót kell ráirni vagy mi?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD