Segítséget kérek
  • Dj Faustus #8299
    "Nekem 1 olyan progi kellene, amivel 2 gép között tudok kapcsolatot létrehozni (már össze van kötve) és gyorsan tudnék másolgatni mindenfélét."
    Leírásodból lokális hálózatra tippelek - bár nem tudom milyen operációs rendszerek között, de valószínűsítem, hogy Windows (XP). Arra meg ott van a Windows fájlmegosztási lehetősége (Először is érdemes kikapcsolni az egyszerű fájlmegosztást: Sajátgép//Eszközök/Mappa beállításai menüpont/Nézet fül/Egyszerű fájlmegosztás használata elől pipa ki, majd jobb klikk a megosztani kívánt könyvtáron/Megosztás és biztonság).

"miben tér el a ddr és a ddr2es memória? inkább 512ddr2 vagyek vagy 1gb ddrt?"
    A DDR2-es modulok magasabb órajelen hajthatóak (Its primary benefit is the ability to run its bus at twice the speed of the memory cells it contains, thus enabling faster bus speeds and higher peak throughputs than earlier technologies. This is achieved at the cost of higher latency.), és a csatlakozójuk némileg eltér a DDR-töl (DDR2 DIMMs are not backwards compatible with DDR DIMMs. The notch on DDR2 DIMMs is in a different position than DDR DIMMs, and the pin density is slightly higher than DDR DIMMs. DDR2 is a 240-pin module, DDR is a 184-pin module.). Forrás: Wikipedia

Ha az alaplapod támogatja a DDR2-es RAM modulokat akkor vehetsz olyat.