Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Eddig ez nem volt,a godfather és a most wanted simán ment,de most ezt írja.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Teamspeak-kel lenne gondom. TS RC2 Client van felrakva, és ha GW-vel játszom, egyszeruen irányíthatatlanná válik az egerem, ha TS-s is megy alatta. Logitech G5 (usb)-öm van, driver nincs hozzá telepítve, szal az nem zavarhat be. Mi lehet a gond? Elõre is köszi az ötleteket!
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
ebben a könyvtárban van "ventrilo2.ini" minden bent van de a kodot nem fogod megtudni mert titkositot de minden mást igen
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Egy DVD filmbõl szeretnék kivágni egy 5 perces jelenetet, de úgy hogy a kivágott részt asztali DVD lejátszón is meg tudjam nézni az eredeti DTS5.1-es hanggal.
Milyen programmal tudom ezt megcsinálni?
Segítség kéne!!! Letöltöttem a nérót, de nem bírom elindítani, mert állandóan valami kódot kér!!?? Mit kell ezekre a helyekre beírni, hogy végre használni is tudjam.
Company:
Serial no:
Elõre is köszi. Valaki segítsen már!!!!!
Nekem olyanba kéne help hogy a Ventrilo hova menti el a szerver címeket pass,szobák pass-jait, file (vagy valami ahova elmenti) gondolom van ilyen vagyis remélem😊,ha valaki tudja írja le kösszönöm !
PS3/X360 user: Infernohun
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hmmm....
Még mindg FREE-t keresek. De azért köszi.
Sóska Levél
Eper Termés
Torma Gyökér
Csalán Levél
Akkor ebben az esetben (ha nem kell külön ellenõrizni a szövegrészletet) a következõ függvény használható:
=ÖSSZEFÛZ(HA(B1="Levél";A1;"");HA(B2="Levél";A2;"");HA(B3="Levél";A3;"");HA(B4="Levél";A4;""))
Sõt, ha csak manuálisan kigyûjtöd az adatokat - soha nem fogják tudni, hogy Te a szûrés vágólapos megoldást vagy a manuális kigyûjtést használtad, s így el kell fogadni azt is <#beka2>#beka2>
Segédtábla valahová:
Gyûjtendõ
levél
majd írányított szûrõ -> szûrés más helyre (tábla, segédtábla, új pozíció)
Továbbra is javaslom: olvass vissza!
Idáig (#5158-as hozzászólásodig) ACCESS-rõl beszéltél:
"egy kérdésem ACCESBENf, ha azt írja a feladat, hogy a Budapestieket kéri, de a Budapestiek ilyenek: "Budapest, xyz. kerület...."
ma az érettségin volt 1 jó, amit nem tudtam: hogy kell kiíratni több nevet, ha az a feladat, hogy: Írasd ki azoknak a nevét, akik pl.:Budapestiek!"
Én arra válaszoltam (már megint).
Utólag vetetted fel az Exceles témát, így arra #5158 elõtti hozzászólásodra nem Excel-es, hanem Access-es választ adtam.
Újból olvass vissza, már megírtam.
A feltétel: InStr(
Ahol a Tábla1]!
Vizuális típusú embereknek:
http://href.hu/x/1e0r
http://href.hu/x/1e0s
Van egy táblázat, és abból a géppel kikell íratnod azokat a növényeket, akiknél a leveleket gyöjtik (levél van a táblázatban)! Én AB.Mezõ vel próbáltam, de utána rájöttem, hogy az csak 1-nél mûködik!!
Segítsetek plzzz....Olyan progit keresek amivel videóból ki lehet szedni képet, mert a a Print Sreen nem igazán mûködik videók esetében...
Ha vki tud az légyszi írjon!!!
Köszi!!!!
Select Distinct név
From tábla
Where cim Like '*Budapest*'
Azaz csak a nevét írja ki, csak a budapestieknek, csak egyszer
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Segítséget kérnék az xp-m önnállósította magát és a partíciók betûjelét átnevezte...
Kérdésem: hogyan és hol lehet visszaállítani a régi megszokott c. d. e. elnevezéseket?
Írasd ki azoknak a nevét, akik pl.:Budapestiek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy fenn van az Ubuntu Linux, és szeretnék parancssorosan dvd imagét kiirni, hogy azt miként is tudnám megvalósítani.
Válaszokat elõre is köszi, ha rossz helyre írtam akkor sorry! 😊
Like 'Budapest*' - ha mindig Budapest-el kezdõdik a szöveg, illetve
Like '*Budapest*' - ha valahol a szövegben szerepel a Budapest szó (azaz lehet benne pölö "XI.ker Budapest" is, ez akkor is kiadja)
A feltétel:
InStr(
Ahol a Tábla1]!
hülyefos gép bebuzult.
volt egy játék (lego racers), nyomatjuk néha tesómmal multiba, pár hete fennvan, azóta minden nap lejátszunk pár menetet. 5 perce próbáltam indítani, rámék parancsikonra, tököl pár percet, aztán kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll.
na most akko mi is van? 😮
Kuss!-magyarázta.
Olyan parancssorból opcionálható freeware tömörítõt keresek, ami tudja kezelni a 2G-nál nagyobb archívokat, vagy pedig tud szeletelni, illetve ami tud file-okat updatelni az archívba!
Köszi a segítséget elõre is!
1) nem érdemes a hangot és a képet egyszerre konvertálni, mert csúszás lehet belõle (szóval elsõnek a képet, aztán a hangot pölö)
2) XVid tökéletes neked való beállításához érdemes próbálkozni, azaz csak max pár pecet konvertálgatni, és nézni a különbséget
3) Bitráta igenfontos (bitráta kalkulátorral elõre saccolhatod mekkora lesz a file mérete), ki kell tapasztalni, hogy mekkora felbontás mellett, mennyire tiszta anyagnál mi a szebb
4) CSAK TFT-n nézd a teszt képminõséget, CRT összemossa a hibákat, és ettõl szebbnek látszik (bár nem az!)
5) MP3 tömörítõnek nekem a LAME MP3 codec-e jött be, más codec-ekkel elõfordult crash, illetve csúszás
6) MINDIG használj CBR-t (konstans Bitrate), mert VBR (változó bitrate) esetén csúszások fordulhatnak elõ
7) ha nagyon zajos a forrás, akkor DivX codec használata javasolt, ott van egy jó kis pre-processing Source beállítás
Én az XVID-et javaslom mert a betömörítõ kódekje teljesen ingyenes. Legújabb változata Windowshoz itt tölthetõ le.
Szükséged lesz egy videószerkesztõ/konvertáló programra is. Erre legalkalmasabb aa Virtualdub.
Feltelepíted az említett programokat.
A videókameráról átvett anyagot megnyitod (File/Open), a videótömörítést beállítod (Video/Compression, majd a megjelenõ ablakban kiválasztod az XVID-et), ezt beállíthatod a hangra is (Audio/Full Processing Mode, majd Audio/Compression, a megjelenõ ablakban érdemes kiválasztani az MP3-at), majd elmented egy új file-ba a tömörített anyagot (File/Save as).
Videokamerából átmásoltam egy felvételt a gépre, de pár másodperc is több tíz MB-t foglal. Lehet ezt tömöríteni?