Segítséget kérek
-
botoxdoctor #8075 Helló! Komoly problémám lenne, teljesen kiakszott ez a sz.r xp. A történet úgy kezdődött, hogy 9 giga hely van a c meghajtón, ami ugye azért nem kevés. Kb 2 hónapja újra húzták a rendszert, azóta működött. Aztán egy pár nappal ezelőtt elkezdte kiírni hogy kevés a lemezterület, szaabdítson fel helyez stb.. Ez elég meglepő volt mert szint az összes progit a d meghajtóra tettem. Tehát jött a registry cleanerrel a felesleges programok törlése stb.. Aztán nem lett több a hely. Olyan 190 mega maradt. Hiába használtam a karbantartót csak nem akart nőni a szabad hely..
Aztán kitisztítottam a registry-t gondolván hogy valami ott sem lehet rendjén.. És ekkor jött a legnagyobb megdöbbenés.. A rendszer belassult, a hang haldoklik. Ez azt jrlrnti hogy szól, de recseg, ropog, főkleg ha elindítok valami másik progit.. Iszonyat idegesítő!!! Aztán újratelepítettem a hangkártyaillesztőt meg a 3d illesztő progit is. De : minden maradt a régiben. Ami megdöbbentő, hogy nincs hibaüzi + emiatt kellett a rendszert kb 2 hónapja újrahúzni.
Valaki plz help!!!