Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
HELP!! Amióta feltelpítettem a Godfather DirectX9c-jét azóta beáll a hangkártyám. 1xrûen nem mûxik, pedig vagy 5x újra telepítettem. BIOS-ban is meg néztem, Enable-ra van kapcsolva, és másik win-n pedig mûxik(2 op.rend van a gépemen). Köszi szépen!!!!

Fákjúal!

units
Eseménynapló hibák? alkalmazás, rendszer fülön - esemény(szám), felhasználó?
Minidump?
Elõzmények?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

abit van 😞

REAL MADRID

pedestrian
Ha abit alaplapod van akkor kondenzátorcsere.

zakika
teszteld le a ramokat. felesegem nagynenjenek ezt csinalta a gep (ujonnan). utana 3 het szervisz es csere - ram, alaplap, video kari

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

hali!

olyan problémám lenne hogy a gép csak úgy ujraindul!

nem csinálok semmi különöset csak netezek msn mag ilyesmik ! a gép meg csak ugy ujraindul!

iszonyat idegesítõ

lehet tenni valamit ellene!?

reinstall egyenlõre nem megoldható

REAL MADRID

pedestrian
Ezen azért felröhögtem.

Dj Faustus
"itt nem is a lejátszó a probléma, hanem a hozzávaló plug-in hiánya."
Plug-in helyett inkább codec

arsene
itt nem is a lejátszó a probléma, hanem a hozzávaló plug-in hiánya.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

arsene
hi,
próbáld meg egy uninstall után a registry-t kipucolni, minden QT bejegyzést. esetleg másik verzióval is próbálkozhatsz.
arsene

arsene
Hali,
a Photoshop igen jó erre a célra, ugyanis tartalmaz egy tömeges fájlmódosító lehetõséget. Ezt a File->Automate->Batch alatt találod meg. Az asztalon, nálam jobb oldalt lévõ Actions palettán tudsz létrehozni akciót, ami elkészíti neked pillanatok alatt ezt a méretezést.
Bye: arsene

Hali. A problémám a következõ: Fel akarom telepíteni a directx9.0c-t. A telepítés elindúl, de a felénél azt írja ki hogy néhány fájlt nem tud átmásolni, és ezzel kilép a telepítõdöl. Megpródáltam több verzióval, de mindig ugyanaz történt.
Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.

bowari
A quick launch mappa már létezik. Ezt írja.Azt is kell neki?

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Tomicsek
Ezt próbáld meg.Újraindítás.

bowari
Hy.Valaki nem tudná megmondani nekem hogy miért tünhetnek el állandóan a gyorsindító ikonok?A gép pár nappal ezelött lett telepítve,4×512 ramom van,gondoltam hátha az a baj,mert elötte 2vel nem volt semmi gond.De úgy sem jó már.Elõre is köszönöm a segítséget!Ja és vissza sem lehet kapcsolni a gyorsindítást,csak ha újraindítom a gépet.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Hello!

Milyen programmal lehet egyszerre több képet lekicsinyíteni, szóval 1024x768-ból
800x600-at, mert van vagy 100 kép amivel ezt meg kellene játszani. (photoshop-om van)

köszönöm
nembaj valahogy megoldom ! kösz mindent

REAL MADRID

Közben felraktam az Office-ban benne van.
nem. ha eredetiben akarod megvenni elég zsíros összegeket kéne fizetned...ugye?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok.A microsoft Word az ingyenes? hol találom meg a letöltést? kössz
Tomicsek
Sajnálom <#nemtudom>

nahh énmár teljesen kész vok! 😞

ez a progi meg hibaüzenettel kilép 😞

REAL MADRID

scorpeeon
nah, most nekem kéne 1 kis segítség: a problémám az, hogy a QuickTime beszart. Fenn van a gépen, de ha el akarom indítani, egészen egyszerûen nem indul el, akkor se ha megnyitok egy mov file-t. Meg e neten Firefox-al is hasonló a helyzet oldalakon lévõ QuickTime file-oknál: az esetek nagy részében azt írja ki, hogy a bõvítmény (QuickTime plugin talán) szabálytalan mûveletet hajtott végre, néha meg az egész Firefox is beszarik tõle, úgy, hogy újra kell indítani. Uninstalláltam, reinstalláltam, repairral is próbálkoztam, de ugyanolyanan szar... h e l p

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

McGrady
hm a francba, biztos nincs más? nem akarom csak ezé 😞

Kuss!-magyarázta.

Evin
McGrady
Bár drasztikus megoldás, de ilyen súlyos hibáknál én reinstallt szoktam alkalmazni.

bandeszbiro
Nálad is win reinstall lehet a megoldás, vagy kontakthibás lehet az alaplapod és a gomb közti szakasz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tomicsek
thx! de nekem konvertálás után nagy feketeség lesz a avi m 😞

REAL MADRID

McGrady
sziasztok!
plz segítsetek!!
ha start/leállításra megyek van jó pár perc mire elõbukkan a kis ablak (addig gyakorlatilag lefagy a gép), és amikor ki akarom kapcsolni akkor is jó sok idõ amíg a "windows leáll..."
lécci segítsetek, hogykell ezt a problémát megoldani? köszi

Kuss!-magyarázta.

HI!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a gépemet amikor ki akarom kapcsolni nem kapcsol ki egybõl a " kikapcsol" gomb alkalmazásával! Csak a 6,7-dik nyomogatásra! És mikor már szinte teljesen kijelentkezik az Xp-m ( Sp2 ), akkor hallok egy, a windowsnál alapértelmezett " kritikus leállás " hangot. Végül már csak a " power " gomb segít. Ha valaki tudja mi a baj, akkor írjon ide: [email protected], vagy a fórumba. Elõre is köszi.
Csõ!
Tomicsek
kösz szépen mûködik!

már csak valami konvertáló progi kellene ami mp4 et konvertál avi ba!

REAL MADRID

quicktime nálam sajna nem! 😞

REAL MADRID

sajna ez pont a hivatalos oldalra linkel 😞(

De köszi!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tomicsek
© foxxi
Itt?

Evin
VLC Player talán, de a Quick Time viszi.(meg a PSP konzol<#vigyor3>)

Sziasztok! lehet rossz a hely de fontos lenne. Van egy Acer TravelMate 2410-es laptopom viszont nincs hozzá driverem. A hivatalos oldalról leszedtem a hozzávalót, de nem teljesen hozzávaló. A hang akad a driverrel, a vinyó csak PIO modban megy stb. Szal tudnátok az acer honlapján kívül mondani más helyet ahol "talán" frissebb drivert le lehet hozzá szedni?! Köszi

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Minap letöltöttem egy mp4 formátumú videjót! mivel nézhetném meg mert amit eddig próbáltam nem játszotta le! /powerdvd, windvd, MPClassic, WinfosMP, BSplayer/ 😞

REAL MADRID

fú ezt jó volt hallani, hasznos volt htx ^^ 😄

PetruZ
Nem a megnyitás sebessége fog változni (bár kisebb-nagyobb mértékben az is, alkalmazástól függ), hanem a nagyméretû adatok kezelése. Pl. Pinnacle-ben megnyitsz egy nagyobb fájlt, annak egyidõben nagyobb szeletével dolgozhatsz memóriából, és nem kell diszkre várni. A memóriaérzékeny alkalmazások (fõleg a grafikus, multimédiás, no meg az erõs 3D játékok / tervezõk) nagyon meghálálják, sok funkciójuk gyorsabban fut így. Másrészt egyidõben is több futhat ezekbõl, minimális swap-olás mellett. Próbálj megnyitni pár extra HQ (24 bites, a desktop méretnél sokszor nagyobb) képet több példányban, aztán váltogass a nézõkék között, és majd rájössz. 😊 Használj vmi többszálú p2p letöltõt (pl. emule) és próbálj mellette dolgozni mondjuk Photoshop-pal egy jó nagy képen. Van különbség az 512 és a 768 között (tapasztalatom szerint az XP 512-nél kezd normálisan élni, 256-al idõnként erõsen szüttyög).
A betöltés azért nem változik jelentõsen, mert amíg nincs az I/O cache-ben a keresett állomány (vagy annak gyakran használt részlete), addig mindenképpen hozzá kell nyúlni a diszkhez. Mivel az XP a lehetõ legtöbb memóriát lefoglalja a cache számára, és utána ebbõl lop, ha másnak is kell, jó esély van rá, hogy több memóriával több minden marad fent a cache-ben, mielõtt ki kellene pakolni a swap-be (vagy végleg eldobni).
párban kéne rakni a ramokat, és 1024 MB jobb lenne (ha nem beszélek hülyeséget)

Sziasztok.Van a gépembe egy 2 GHz-es proci és 2 db 256Mb-os kártya most az egyiket kivettem és tettem bele egy 512Mb-osat tehát igy 768Mb-t.Megnyitok egy progit mondjuk a Pinnaclet de semmivel nem nyitja meg hamarabb mint elötte.Esetleg hol fogom észre venni a változást hogy több benne a memoria?
megvan mükszik minden, kipróbálom még mielõtt továbbküldöm de aszongya hogy 3betüsöket megfejteni 2 óra :o és még számokat se használtam :ÐÐ
lehet felejtõs lesz a dolog <#hehe>

units
ott nézz körül ahonnan letöltötted.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

annyi hogy le lett töltve egy fím és be van tömörítve és annak kéne a jelszoja.

htx ^^

units
Ha nem magánjellegû akkor inkább mond meg mit szeretnél?

Nem lehet sem a zippet sem a rar-t feltörni. Csak a kipörgetés módszerét tudja használni minden erre specializálódott program. Ami mondjuk 4-8 karakterig oké, de ha már hosszabb és mondjuk nemcsak betûkbõl és számokból áll akkor évekbe is telhet mire kipörög.

lck
valaki tudna nekem rar-tömörítés-jelszó-feltörõt vagy valami taktikát hogy hogy tudnám én azt kicsomagolni? 😊

gordon 24
Köszi! Hál istenek sikerült.

Downhill!!

Evin
Winampban(minden alapon) nem mûködnek a gyorsbillentyûk(x,c,v,b). Hallott valaki már ilyenrõl?
Most raktam újra a rendszert, és most elõször próbálkozok a többmonitoros asztallal(6600gt). Lehet, hogy a 2 összefügg?