Segítséget kérek
-
Van egy nagyon nagy problémám amit nem tudok megoldani.
Van egy HP PSC 1600 ( 1610 ) nyomtatóm. Van hhozzá szoftver meg minden. Eddig tökéletesen működött, de le kellet hogy szedjem, és újra kellet hogy rakjam. Mindent a leírás szerint csinálok, de nem jó.
Amikor az install elér egy olyan részig, hogy leellenőrzi az USB kapcsolatot ott megáll... Nem találja USB-n a nyomtatót. Megnézem a vezérlőpult Hardver hozzáadása részen a nyomtatót. Érdekes módon ott van, és azt írja hogy nincs semmi baj a működéssel.
Aztán ha a vezérlőpult Nyomtatók és faxok részében rámegyek arra hogy nyomtató hozzáadása, akkor sem tudom kicsikarni azt a kurva nyomtatót. Már nagyon felbaszta az agyamat, mert már fél nyolc óta ezt csinálom. Vagyis próbálom.
A HP programja egyébként feltelepülnek, de nem tudom sehogysem beállítani, hogy tudjak nyomtatni. Letöröltem MINDEN HP cuccot a gépről, meg minden kitakarítottam aztán rebbot majd újra megpróbáltam felrakni, és akkor sem sikerült. Pedig anno ( júliusban ) elsőre fel tudtam rakni, nem volt semmi baj.
Megnéztem a HP honlapján is hogy ott van e valami értelmes dolog, de semmi.
Újrarakni nem akarom a gépet. Tudom hogy az segítene valszeg, de karácsonykor üzembe helyezem az új gépet, és bőven eég lesz azon beállítani mindent, mitsem hogy most még ezen szórakozzak...
Ha valaki tud valamit esetleg ajánlani, hogy sikerüljön ezt a rakat fost megcsinálni, annak örülnék!