Segítséget kérek
-
zserrbo #7092 Nem biztos, hogy a legalkalmasabb helyre írok, de remélem tud valaki segíteni.
Van 1 nagy problémám! Először próbáltam ki levelező programot, ráadásul az outlook expressel kezdtem. Nem mondom, hogy nem jó, de szerintem nem a legjobb. Nem is tudom, hogyan kezdhettem egy levelező programot éles kipróbálni, anélkül, hogy alaposan át nem nézem a beállításokat és bejelölöm a levelek másolatát hagyja a szerveren funkciót.
Na mindegy szóval beállítottam az egyik freemail-es e-mail fiókomra. A gond ezzel csak az, hogy az összes bejövő e-mailemet letöltötte és letörölte a fiókomról. Ez nagyon nem jó, mert ha máshonnan nézem meg a fiókomat, akkor nem látom a régebbi tartalmát. Utánakérdeztem a freemail ügyfélszolgálatánál és közülték, hogy a levelek visszatöltésére nincs lehetőség. Erre én is számítottam. Főleg, hogy miért is menne minden simán . Aztán megkérdeztem, hogyan lehetne úgy először egy másik e-mail címemre feltölteni a leveleket aztán meg vissza, hogy a feladók címe és a tárgya maradna az eredeti állapotban. Úgy, mintha eredeti címről érkezett volna.
Ez volt a válasz: "Ha a levelezoprogramjaban van bounce funkcio, azzal ezt megteheti"
És még megkérdeztem nincs-e valami kiskapu: "Levelezoprogram kikerulesevel, az SMTP protokoll kozvetlen hasznalataval ez megoldhato, bar sok, esetleg mellekleteket is tartalmazo level eseten tobb, mint nehezkes."
Igen sok levélről van szó számszerint 280db-ról.
Aztán ma jött 1 újabb levél a válaszomra:
"Az ujrakuldes funkciorol van szo, amely a levelet valtozatlan feladoval, datummal es targgyal kuldi el ujra egy uj cimzettnek (tehat egybol sajat freemailes cimere kuldhetne a leveleket). A levelezokliensprogramok funcioit illetoen sajnos nem tudunk Onnek segiteni, a UNIX operacios rendszerek alatt nepszeru PINE levelezesi programban letezik ez a funkcio, ennek pedig PC-s valtozata is van.
Hogyan csináljam ezzel a programmal meg és honnan tölsem le az XP-s változatát?
Előre is köszönöm.