Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guilty01
Mért nem tudok wordpadben .lcr formátumban menteni?

You\'ll never walk alone!

Gunner
Mivel-Hogyan tudom kideríteni, hogy egy adott fájlt milyen program használ? Pl. van egy mds fájlom és nem tudom letörölni, pedig nincs bemountolva...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Köszi,már müködik a dolog.
Én ezt most nem vágom.....gigatorrentsrõl szedem max sebességgel a cuccost, isohuntról meg alig szedi 20al....LOL...kösz azért!

Dying Soul
#3549 ^

Üdv! Bitlorddal töltök dolgokat (a többi torrent kezelõt már át sem enged a tûzfal), és nem tudom megoldani a köv. problémát:
Valamit, kisebb fájlokat akár max letöltési sebességgel is szed, a nagyobbaknál viszont 20-nál feljebb nem megy, pedig igen sok seed van. Az számít itt, hogy több trackerrel is dolgozik? Most 12 mûködõ trackeren dolgozik. Talán túl sok munka így neki és nem tud rendesen letölteni emiatt? Vagy mi itt a probléma? Elõre is kösz!

Dj Faustus
billblues
PROGRAMOT😄

billblues
Sziasztok...!Régi hangfelvételt szeretnék restaurálni és monóvá átalakítani....ehez keresek proigramot...Tud valaki segíteni?

biomage
boldog karácsonyt mindenkinek

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Kontrakcio
még annyíi kérdésem lenne.... hogy tudom aktiválni a háttéremet? nem tom beállítani!!! fenébe! kellett nekem viaskodni!!!! 😞

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
bocsi de nem tok segiteni krissz!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Lécci lécci vki nekem is segítsen!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Kontrakcio
köszi! hálás vagyok neked dester!! nem s tom kifejezni...
a system32-be kell berakni igaz?

hali!vki nem tudná megmondani nekem honnan lehet letölteni az msi core cell programot?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

dester
Innen letöltheted:

Link

Ja és a neve msvcp71.dll

Kontrakcio
Sziasztok! Lenne 1 kérésem!! majdnem +halt a gépem a ki****ott virusok miatt... most már tiszta de 1 dll hiányzik! a neve: mscpv71.dll
Ha vki elküldené nekem email-ben azt nagyon +köszönném XP-m van ! Jah és az utvonalnak is nagyon ürülnék hogy hova helyezzem be! Gondolom a System 32-be kell de azért jó ha te is elmondod!
Légyszives segitsetek! Elég szarul indult a karácsonyom!!!
sziasztok

Sziasztok

Egy kérdésem lenne 😊
A párom frissen vásárolt laptopján a gmail és yahoo oldalai állandóan a tanúsitványt kéri.

Már importáltam (vagy mi) de folyamatosan kér egy "igen" utasítást, h továbblépjen az oldalra.
Nem lehet ezt vhogy kivenni belõle? Rohadt idegesitõ 😞

Elõre is köszönöm

rushman
XP?
létrehoztál egy új kapcsolatot a hálózati helyeknél?

Sziasztok.
Havernak 2 problémája lenne: az egyik az hogy a gépe ok nélkül újraindul és mielõtt bejönne az xp, kiírja hogy ellenõrizni kell a lemez konzisztenciáját stb... Mi okozhatja ezt az újraindulást szerintetek?
A másik probléma meg az lenne, hogy ha berak 1 cd-t az olvasóba, felpörgeti kb 5 mp-ig, utána meg leáll a gépe. Az olvasója nem lehet rossz mert nálam tökéletesen mûködik...
biomage
látszik hogy nem értesz hozzá
letöltöted az iso fájl fogsz egy cdr vagy rwt és kép fájl ként az isot felmásolod, aztán újra inditod a gépet és a biost beállitod arra hogy a cd meghajtó legyen az elsö ha megvan és a cd is benvan a meghajtóba rakva bottold mint at win telepitöjét, ennyi

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok!

Elõször is én szintén szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni!

Másodszor pedig bocsássátok meg nekem amatõrségemet, de a memtest-nél ilyen van, hogy BOOT.CAT meg MEMTEST.IMG. Ez a kettõ. Na most én nem igazán vágom, hogy mit kezdjek ezekkel. Szeretnék tõletek egy kis használati utasítást kérni. (Az IMG-rõl elõször azt gondoltam, hogy képfájl, de a Daemon Tools nem látja.)
Köszönöm a segítséget igy már értem ghogy mért nem tudtam lejátszani.

Dj Faustus
A CDA kiterjesztésû file a Windows által generált (valójában nem létezik!) filekiterjesztése az Audio CD-k sávjainak megjelölésére. Nem tartalmaz hanganyagot (ugyanis 44 byte méretû). Ha lemásolod a vinyóra nem fog (az Audio CD nélkûl) mûködni (mint egy MP3, Flac, Wav, vagy Ogg file).

Audio CD lejátszásához a Winamp-ot vagy Foobar-t ajánlok.

Audio CD másolásához ajánlom az Exact Audio Copy-t, vagy az Audiograbber-t. Ezekkel a progikkal Wav-ot (tömörítetlen hangállományt), MP3-at/OGG-ot (veszteségesen - azaz kitömörítéskor nem kapod vissza az eredeti hangot 100%-osan - tömörített állomány), vagy Flac-ot/Ape-et (ezek veszteségmentesen - kitömörítéskor az eredeti hangot kapod vissza - tömörített állományok) tudsz készíteni.

Hali!Szereld magad adsl-t akartam beállítani egy ismerõsömnek,mindent jól összedugtam a rajz alapján,de nem tudtam csatlakozni a netre.Mit kell még beállítani a gépen,hogy müködjön a dolog?Aki tud segítsen!! Karácsonyi ajándék lenne a net!Elöre is köszike!
helló!Segítsetek nekem egy CDA /44/kiterjesztésû zenei filét szeretnék lejátszani.Mivel tegyem meg?Köszi:egy kezdõ

rushman
nincs, arra ott van a a pesonal firewall vagy egy csomagban az internet security.

Balo
Köszi!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Tudomásom szerint ebben csak vírus és spy írtó van.
de ha jót akarsz,akkor nem erõlteted a Nortont.

Symantec Norton Antivirus Corporate Edition v10.00 x64bit!!!

Ebben van virusírtó és firewall is?????????????????? Vagy csak ahogy a neve is mutatja, vírusírtó..,,,????

Vki erre?

zakika
egyre valoszinub a a memoriahiba

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Melyik az a symantec client security (virus+firewall), amely x64 alatt elmegy?
Illetve találtam 3.0 verzióval kapcs olyat, hogy fut x64 alatt. De ez a pontos verzió száma az x64 fajtának: 3.0?

Vki tudna nyomni egy "backup" (warez) oldalt, ahol található ilyen verzió????

Kedves Mindenki!
Nagyon kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Újévet Kivánok!
Köszönöm az egész évi segítségeteket, és kérlek, hogy jövõre is segítsetek. Üdvözlettel: Ágnes
Dj Faustus
PS2-es és soros porti egérhez innen.

Dj Faustus
Keress rá a gib32.rar file-ra, vagy a Gib/Scriptum szavakra. Ez a Scriptum által fejlesztett Gib nevû szótárprogram adatbázisa.

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban hogy honnét tudnék letölteni Dos-os egér és cd install-t????

Elõre is köszönöm!!!
dester
Talán futtass le egy memória-vizsgáló programot.

Pl.:Memtest86

Elõször is köszi a segítséget, de azt hiszem, h ennyi még nem elég, mert azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ilyen installáláskor is elõ szokott fordulni, ill mostmár nagyon sûrûn van ilyen. A memóri hibát hogy értetted? Úgy, hogy akkor, abban a pillanatban volt vele vmi gubanc v a memóriában vmi végleges hiba keletkezett és innentõl kezdve szar az egész?

Na mind1 a lényeg, h szar az egész. Van egyolyan baja is, h egyszer csak fogja magát és újraindul. Egy héttel ezelõtt még nem csodálkoztam rajta, mert az a rendszer már eléggé le volt fertõzve (szerintem), de ez a mostani csak 2 napos és az öcsém már jelezte, h megint csinálja, pedig a Windows után az elsõ két dolog a Nod32 és a Kerio4 volt. Lehetséges, h a bootszektorba íródott be vmi rohadék v a memória hibája okozza?

...Én már ki vagyok. Sose bántottam a gépem, nyugodt ember vagyok, de lassan elérem azt a szintet, h belerúgok egy óriásit. Mielõtt ez bekövetkezne légyszi segítsetek. Nagyon szépen köszönöm.

Aláírás: egy bánatos kockafej <#szomoru1>

EVERYBODY HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja a gépem: AMD 2600+, Radeon 9200, 2x256MB RAM, Samsung 160GB // Windows XP Pro SP2, NOD32, Kerio4
Bocs, a tiéd nem messenger hibaüzi<#whatever>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Messenger hibaüzenet, megoldás:
Start menü->Futtatás
services.msc
Megkeresed messengert és dupla klikk. Az új ablak közepe tájékán a felállás típusát tiltsd le.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

biomage
menj a "vezérlö pult,felügyeleti eszköz,szolgáltatások, és ott az üzenetkezelö szolgáltatást kapcsold ki

dester
Kapcsold ki az üzenetkezelõ szolgáltatást.

McGrady
jah és a kérdés
ez télegígyvan vagy csak vmi buziság?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
bizonyos idõközönként fejön egy ablak, hogy "System has encoutnerd an Internal Error Your registry is corrupted.
We recommend a complete system scan
Visit
http://FixReg32.net
To repair now
FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO SYSTEM FAILURE!

Kuss!-magyarázta.

SASboy
THX.

nice legs. what time to open?

dester
Link

Egyébként a netrõl töltötted le? Gyakran az oldal címe szokott a jelszó lenni.
pl. www.sg.hu

SASboy
Hi.

Van egy .rar filom, de jelszóval van védve és nem tudom a jelszót. Nem lehet valahoyg megcsinálni, hogy jelszó nélkül kibontani?

nice legs. what time to open?

ha xp van,és firewire kártyán keresztül viszed be az anyagot,akkor alapból a movie factory program bejön.

Balo
Üdv! Letöltöttem egy szótárprogramot, és a következõ fájlok vannak benne:

GIBGERMT.GDB 5.01 kB
GIBGERMT.IDX 13.30 MB
GIBGERMT.REF 11.32 MB
GIBGERMT.TDO 54.47 MB
VOICE.DAT 534.08 MB
VOICE.IDX 1.58 MB

Lehet, hogy én vagyok hülye, de nem tudom elindítani, légyszi segítsetek, köszi elõre is!

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson