Segítséget kérek
-
HELP!!!
Az a gondom , hogy ha elindítom a gépet, és bejelentkezek valamelyik fiókba, néhány percen belül a tálca és vele együtt a rendszer "lefagy." Azért idézőjelbe, mert dolgozni tudok, pl firefoxban tudom böngészni az sg-t, msn-be írni egynéhány embernek(csak azoknka akiket a fagyát előtt megnyitotam). De a megnyitott progik között csak alt+tabbal tudok váltani mivel a tálca le van fagyva.
start menü se jön be, és a fagyás után semilyne programot nem tudok elindítani.
Viszont két megoldás létezik az orvoslására:
1. megvárom a kb: 10 percet, mire hirtelen minden amit a fagyás közben próbáltam, egyszerre elindul, végrehajt. Utánna jó lesz a gép, de igy várni kell körülbelül 10 perceket mire elindul az Xp-m:(
2. bejelentkezés után egyből ctrl+alt+del, és valamelyik svchost bezárára, mikor elkezdődött a fagyás, és egyből jó lesz a gép. viszont ez azért nem jó, mert perceken belül el fog menni a netem:(
Újralett tv kétszer is az Xp, és amint ujra kellet indítani valami miatt, ujból jelentkezik ez a mocsokság. Virusirtó nem lelt semmit
Halottam oylan megoldást hogy egy progival az svchost egyik fájlát kell zárolni és akkor jó lesz, a net se fog elmenni, de ha újra kell tenni a gépet, akkor megint szar lesz:( szóval ez nem jó.
mit javasoltok????:(