Segítséget kérek
-
"Ha a Szoftverbázis-ról akarok letölteni akkor nem indul el a letöltés!Miért?(Eggyik böngészővel se.Lehet nem ártana ha újraraknám a rendszer?Már elég régóta nem raktam újra?)"
Szerintem első körben a tűzfal körül kell keresni a problémát.
A szoftverbázis ugyanis FTP-szerverről ( - ha ezt sem éred el a böngészővel, akkor ott a bibi) szolgálja ki a fileokat, lehet, hogy nincs engedélyezve az FTP-elérés.
Vagy másik lehetőség: nem indul el automatikusan a letöltés. Akkor katt a "kattintson ide ha nem menne a letöltés" opcióra.
Vagy harmadik lehetőség: a böngészőprogram hibája (nem működő FTP-proxy megadása, megsérült valamelyik FTP-elérést biztosító összetevő, stb...)
"Ha IE-rel böngészek akkor egy csomó reklám oldal "ugrik" fel!Beállítottam már hogy reklám ablak tiltása,meg ilyek!Miért?Mozillával semmi gond nincs!"
Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Adatvédelem fül/Beállítások gomb/Szűrő szintje: Magas az összes előugró ablak blokkolása van kiválasztva?
"Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy mire való ez a VIP-jog elolvastam amit ír!Kinek van már ilyan Vip joga vagy micsoda???"