Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelent a gépen ez a program. Nem tudok tõle semmit csinálni, de azt mondja tele vagyok vírussal!!
Mit csináljak??
Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"
THX!!!
Fákjúal!
Vannak olyan oldalak, amelyek külön ezzel a témával foglalkoznak:
mACSman oldala
Doom9.hu - Leírások rész
Van még sok oldal ezeken kívül, de a fenti kettõn legalább magyar nyelvû leírásokat találsz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
azt hogy ertetted van es csomo dvd iro - program vagy hardver? eloszor is ha TV akarod nezni akkor mpeg2 formatumu videonak kell lenni masodszor a DVDnek meg van a maga felepitese es erre is kulon progi van. ha csak ugy akarod felvenni DVDre, hogy el legyen archivalva es csak szamitogepen nezned, akkor mondjuk eleg a nero.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Az sem, ha nincs a TV tunerbe bedugva a kabel , mert attol meg az eszkoznek mukodnie kell, maximum nincsen kep.
A #2423-ban megtalalhato az eszkozhoz az XPs driver, amivel mukodnie kell a tunernek, a gyarto oldalarol szedtem le es jelenleg ez a legujabb driver az eszkozhoz.
Azt kellene feltelepiteni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1. Bemásolnám valahova a wincseszterre az egész driver CD-t, és onnan indítanám a telepítõt. ( autorun.exe vagy setup.exe vagy install exe )
ha így nem lesz jó:
2. Az eszközkezelõben meg kellene nézni hogy van e sárga kérdõjeles eszköz. Ha van akkor lehet hogy az a TV kártya. Válaszd ki és kattints az illesztõprogram frissítésére. A driver cd legyen a gépben. Automatkius kereséssel kerestesd a cd-n a hozzá való drivert.
Ha nincs sárga kérdõjeles eszköz akkor a hang video és játékvezérlõknél valószínüleg van "Pinnacle PCTV" ( vagy hasonló ) bejegyzés. Válaszd az illesztõprogram frisítését. Szintén kerestesd a drivert a cd-rõl.
Hátha.
Még hogy a kártya azért nem megy,mert nincs bedugva az antenna.......
Vazze azért ez nem semmi.
Egyébként szerény véleményem szerint valamivel ütközni a kárytád,de ez is csak egy tipp.
Elmeletileg csak le kell tolteni meg elinditani az exe-t.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
!
Ez nem mosógép vazzee.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#levele>#levele><#levele>#levele>
Elvileg a kártyához kellene lennie egy telepítõlemeznek. Beteszed, elindul és lépésrõl-lépésre követed, amit mond.
Ha ilyened nincs, akkor keresd fel a Pinnacle oldalát és ott a Products-nál keresd ki a kártyád típusát. Ha ott nincs, akkor a Support-nál.
Ha esetleg nem tudnád a pontos típust, akkor telepítsd fel az Everest-et, az majd kitalálja.
Szóval párhuzamosan két audió lejátszó programot szeretnék futtatni.(lejátszó 1, lejátszó 2)
Az egyiken(lejátszó 1) állandóan szólna a zene, a másikon(lejátszó 2) csak alkalmanként.
Viszont ha a "lejátszó 2" megszólalna, akkor a hangkártya kimenetésn a "lejátszó 1" hangja lehalkulna. És ha a "lejátszó 2" elhalgatna, akkor a "lejátszó 1" hangja ismét felerõsödne.
Valaki segitsen már mert nagyon fontos lenne.
Már kezdem azt hinni hogy nem lehet megcsinálni.
Tegyél be egy hjt logot!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A letöltés hozzáadásánál is csak 1 szálat adj meg.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
valaki megtudná mondani hogy hogy lehet a flasg gettel egymas után tolteni a fileket,es nem egymassal eggyidoben,,mert az oldalrol csak egyszerre egy file keleht letolteni!!!PLS
Le kell tiltani ha nem használod,és akkor nem ólálkodik a jobb sarokban.
Kuss!-magyarázta.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Egyébként,ha az adsl modem vagy a router nem megy,vagyis nincs áram alatt akkor is ugyanigy viselkedik a winfos.
bizti emezdosz 😊
ha lesz majd ilyen szólj nekem is....<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
mondana vki egy olyan oprendszert ami stabilabb mint az XP és fut rajta egy csomó ujabb játék is??????????????
\\__/) (O.o) ( } { )
Van egy problémám, ami egyelõre megoldhatatlannak látszik.
Szóval van egy képújság program, aminek pocsék a hangkezelése. Nem lehet normálisan zenét, és video hangot együtt, egyidõben kezelni vele.
Konkrétan ha megy mondjuk 1 órája egy zenei blokk, ami több óra hosszú, és következne egy videó(aminek hangja is van), akkor megszakad a zene lejátszása a videó idejére(ez normális), de utánna nem fojtatja a zene lejátszását.
Arra gondoltam, hogy a zene lejátszást egy a képújság programtól független lejátszóra bíznám, és csak a video hangot játszaná a képújság.
Most már csak azt kellene megoldani, hogy a zene lejátszó programból jövõ hang elhalkuljon, ha a képújság játszik hangot, majd újra felerõsödjön, ha a képújság befejezte a lejátszást.
Ez egyfajta prioritást jelentene a képújság programnak a hang kimenet felé.
Szóval nem egyszerû, de remélem tud valaki segíteni.
Elõre is köszi
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Van egy reklámprogi a gépemen ami mindig egy linket ad meg ami erre a honlapra mutat http://registrycleaner32.com/?hop=hvinh99..Nagyon idegesítõ mivel 5 percenként kiírja hogy kritikus hibát talált a Windowsban és hagyja abba mindent...Próbáltam a Norotn Antivirus 2005-tel, a CounterSpy-jal, az Avast! Antivirussal leszedni de egyik sem tud vele mit kezdeni...
Mit lehet ezzel kezdeni??
Elõre is köszi a segítséget!!
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
utana persze megszereztem DRM nelkul.
szerintem probald meg megnyitni windows media playerrel, az jobban kezeli a DRM, hai gy se megy bucsuzz el tole
Kuss!-magyarázta.
szerintem én itt ezt feladom!
köszönöm a segitséget..!😊
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Mindkét progira: NO <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Még nem inditottam újra a gépet...!
Letöröltem 1 könyvtárat és szükségem lenne rá újra..fontos adatok voltak rajta..
Persze a kukába már nincs...((
van valami progi amivel vissza tudom hozni....??
letöltöttem 1 mp3-mat és nem tudom megnyitni winampal.
ha wmp-vel nyitom akkor behoz 1 oldalt és kiírja hogy vmi download license kell neki, mivel ez a fájl protected....de letölteni nem tudom a license-t mert már 10en letöltötték.
nem tud vki 1 kiskaput hogy meg tudjam hallgatni?
Kuss!-magyarázta.
A routerekben is van tûzfal.