Segítséget kérek
  • balcsi70

Na sziasztok guruk.Mondom az uj fejleményt.Északa ujraraktam az ismerösöm vinyojára az XP-t,az én gépemben. (Ugye primary master-kén raktam a gépembe),és mikor megvolt még használtam is.Ma átvittem az ismerösömhöz és azzal a jamperolással ahogy nálam volt nem ismerte fel a vinyot.(létezik)???(ezek szerint igen).Aztán jamperoltam hogy lássa p.-masterként, és a dvd-t p.-slaveként.Hiába kértem hogy bootoljon a vinyorol,fojton ugye probálja,feljön a felirat ahol felismeri hogy mi az elsödleges meg másodlagos, azt irja hogy folytatáshoz nyomjam meg az F1-et, a setup-hoz meg a Del-tet. Ha F1-et nyomok megint probál de bejön az hogy Csökkentett modba meg stb.-akarom e inditani.Hát hiába probáltam végig mind visszajön hogy nyomjam meg az F1-et vagy a Del-t.Ha Del-t nyomok akkor bejön a bios-nál a boot állitás ott kérem hogy az 1-a vinyo legyen, F10 save,enter és kezdi elölröl. A vinyon rajta van az XP,-nállam ment.Szerintetek mi a szar lehet má 2-napja szenvedek,még sosem szivtam igy meg. A bios az Avard bios. Nemsokára hozzák a gépet legyen itt mellettem és ha tudtok segitsetek. Elöre is köszönöm. Ha addig is tuttok valami tippet köszönöm.

Ui: az F11-re nem reagál.