Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Le szeretném formázni a winchesteremet egy másik gépen, de elõtte le szeretném menteni a dokumentumokat ennek a másik gépnek a vinyójára. Azt gondoltam ez egy egyszerû dolog lesz, de azt írja, hogy nincs jogom hozzáférni a documents and settingsben a mappához. Lehetséges hogy vírus okozta ezt, de a víruskeresõ se tud hozzáférni a mappához, ezért szkennelni sem.. mi lehet a probléma, hogy tudom megoldani?
help plz thx! 😄
-the invisible-
Kérdésem az lenne, hogy a WinXp Professional oprendszernél 2 felhasználói fiókot hoztam létre. Az egyiknél le akarom tiltani a nethasználatot. Vagyis, ha a szegény pára belépne a "mindenkinek" fiókba nem használhatná a netet. Mert aztat meg én fizetem és a többieknek meg coki.
Na szóval, hogy a fenébe tudom úgy megoldani, hogy az én fiókomban legyen engedélyezve a nethasználat, de az õ fiókjukban ne?
A segítséget elõre is köszi mindenkinek.
Csövedék
magát a fordítás menetét sem tudom elkezdeni, be kell állítani egy halom funkciót,stb...
pedig a neurotran2000 a nyomába sem érhet,nagyon jó.
egyedül ijen profi a mobicat van egyedül,de annak tényleg kellene
a megprüzykölés mert csak 10 percewt engedélyez naponta!
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Ha ezek egyike sem áll fent, akkor marad a mikró. Az sem rosszabb, csak kicsit érzékenyebb az idõjárási zavarokra és más beltéri szerelést kíván. Elõnye, hogy a körzeten belül oda teszed, ahová akarod, csak a fõ antennára legyen rálátása. Az elõfizetése vszleg ennek olcsóbb, de az egyszeri beruházása biztosan drágább (tekintve a mostani ADSL akciókat).
Ki ért a trados fordító progihoz?
na nézem a demót, arra rájöttem hogy analize->translate a folyamat, sikerülr egy doc formátummal angolról-magyarra. de hova menti el? mert a doc fájl eredeti maradt??
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Az egyik kollégám megkért, hogy kérjek tanácsot az interneten:
Kis településen lakik, jónéhányan szeretnének ADSL internetkapcsolatot.
Önerõs volna a kapcsolat kialakításának fizikai része, két lehetõséget kínálnak nekik:
Mikrohollámú, vagy hagyományos telefonvonalas.
Melyik megoldás az elõnyösebb hosszútávon?
\"Never say never!\" W Churchill
A fragmentálódás azt jelenti, hogy az egy fájlhoz tartozó fizikai adatblokkok a diszken szétszóródnak. Ahogy dolgozol a gépen, fájlok törlõdnek vagy bõvülnek, új fájlok keletkeznek, stb., és elsõsorban az oprendszertõl függ, hogy ezeket a mûveleteket hogyan kezeli le.
Régebben az volt az elv, hogy ahol lyuk volt (pl. fájl törlés miatt), oda kezdõdött az új fájl írása. Ha az új fájl nagyobb volt, mint a lyuk, akkor átmászott a következõbe és így tovább. Ez rettenetesen generálta a fragmentációt, de mivel akkoriban elég kicsi fájlok voltak a jellemzõek és a diszkek amúgyis lassúak voltak, nem volt jelentõsége.
Aztán a W95-nél már kezdtek kiütközni ennek a hátulütõi (a szétdarabolt fájlokat nem lehet egy menetben beolvasni, újra és újra át kell pozícionálni a fejet), erre születtek az elsõ defrag programok. A W98 már annyiban okosabb volt, hogy megjegyezte, hol mekkora lyuk van és igyekezett az új fájlokat minél kevesebb lyukba begyömöszölni (elõnyben részesítette azokat, amelyekbe egybe belefért, de elsõsorban a diszk hátsó régióiba írt, aztán ha betelt, rátért a régi lyukakra).
Az NT vonal (és az NTFS partíció) már más technológia, egészen máshogyan viselkedik ilyen szempontból, a fragmentálódás jelentõsége minimális. Bár értelemszerûen itt is ugyanúgy elõfordul.
A W98 óta egyébként minden Win verzióban van defragmentáló (vagy töredezettségmentesítõ). Lehet, hogy a W95-ben is volt már, de erre nem emlékszem.
Tehát egy defragmentált partíción a fájlokhoz tartozó fizikai blokkok elvileg egymás után helyezkednek el, ami az újabb, elõolvasási cache-sel rendelkezõ diszkek esetén azt eredményezi, hogy a diszk elõre feltöltött memóriájából gyorsabban felolvashatók az adatok. Ha nincs cache, akkor pedig az oprendszernek nem kell újra és újra átállítani a diszk fejét, egy menetben, egymás után be tudja olvasni a blokkokat.
\"Never say never!\" W Churchill
A VLC innen letölthetõ:http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
A VirtualDub pedig innen:http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/virtualdub/VirtualDub-1.6.3.zip
Végül is sikerült megoldanom a problémát a DaemonToolssal, amit ma mutattak meg a kollégák.
Sajnos a létrehozott fájl mpeg2, még a PowerDVD(más meg se nyitotta)is igen gyatra minõségû lejátszást produkált. Pedig DVDRip a film neve szerint.
Mpeg2 decodert meg nem merek telepíteni, nehogy összeakadjon a többivel.
Vagy merjek?
Mi a fenétõl, ha egyszer beállítom???
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
a norton personal firewall ua. mint a norton internet security??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Itt van hozzá sorozatszám:http://www.crackdb.com/get_10999_IsoBuster.Pro.v1.6.0.19_crack.html
Nem boldogulok a NeroExpressel!
Ha eljutok addig, hogy "LemezCD/DVD-Kép vagy elmentett Project ( merthogy a KÉP szó csak itt szerepel), lenyílik egy ablak, ahol meg kellene nyitni a kívánt fájlt, de az általam megjelölt könyvtárban nem lát semmit.
http://www.honositomuhely.hu/ism/kat8/cd/isobstr.php
Esetleg a Nero-val ki tudod írni cd-re. NeroExpressben pl. a CD-Kép írása.
"Bin-t kíván megnyitni. Ezeket az operációs rendszer és a programok használják. A fájlok szerkesztése, vagy módosítása a rendszer károsodását okozhatja."
Fölkínál még társítási lehetõséget az üzenet, de így nem mertem tovább lépni.
Van-e lehetõségem mégis megnézni a filmet?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
http://www.majorgeeks.com/download3623.html
illetve online:
http://wigwam.sztaki.hu/varazslatok/kombinalt.shtml
Ezt a titkot nem tudom megfejteni, ezért hozzátok fordulok. A köv.-rõl van szó: újmappát hozoklétre a vinyómon és elviszem a vinyót egy másik géphez és az már nem tudja megnyitni, de látja azt a újmappát, amit én létrehoztam. Kiírja azt, hogy: hozzáférés megtagadva, és törölni sem lehetett. Sajnos fordítva is igaz, azaz a vinyómon másik gépen lértehozott újmappát azt a sajátgépemen szintén nem tudom megnyitni, ugyanaz a bibi! Ha tudtok vmit segítsetek, elõre is kösziszépen
Fákjúal!
HTX!!!4
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
IP keresõ progit tudna nekem valaki linkelni ahonnan le lehetne tölteni!
Fontos lenne!
Nagyon szépen köszönöm!
Egy mobil csengõhang progit szeretnék letölteni (Mobile Music Polyphonic), de sajnos otthon nincs saját gépem, itt a munkahelyemen viszont a netszerveren le van tiltva (blokkolva) az ftp kapcsolat, így nem tudom letölteni.
Tudtok valami más megoldást?
Pl. ha valaki megtenné azt a szivességet, hogy email-hez ([email protected])csatolva elküldené nekem, azt nagyon megköszönném, vagy bármilyen más segítséget is.
Üdv. Zenekaloz
koszi
tudnatok segiteni abban, hogyan tudok cd-rol egy DOS-t, prompt-ot
boot-olni
Koszi
Tudna nekem valaki mondani vagy linkelni 100%-an jól mûködõ emulátort win XP alá ami régebbi oprendszert emulál? (win 95,98/ME..stb.)
Mert a "kompatibilitási mód" semmit nem segített..az Ultima IX-et szerettem volna installálni és semmi...semmijen kompatibilitási módban :-(( és sok más régebbivel is ez van. Ha van rá megoldás azt megköszönném!
Köszi
http://www.calvinclark.com/The_hardware_book.htm
külömben itt találsz bekötéstõl-kezdve mindent:
www.hardwarebook.net
Nem lehet valami féreg/vírus, mert most hogy velem is megtörtént beugrott, hogy egy ismerõsöm (aki kevéssé ért a géphez) kérdezte nálam van-e nálam net (ugyanaz a szolgátatónk, díjcsomagunk, kábelmodemünk...), mert nála beszart. És õ is az explorerre panaszkodott, mert az MSN-je meg mûködött.
Nem tudom, hol érdeklõdjek, digitális mûholdvevõ dekódolásában jártas valakit keresek. Számitógépen názem a digitális mûhold adást, de külsõ PCTV digitalizálón keresztül.??