Segítséget kérek
-
Üdv, igazából nem tudom hardver vagy szoftver problémám van-e, elmesélem, hátha tudtok segíteni .
Vettem egy routert (Wifis, de a szgép utp-n csatlakozik), telepítettem, működik, szép és jó . A különbség annyi az eddigiekhez képest, hogy automatikusan kapcsolódik netre Win boot után, a tálcán levő hálózat ikonról eltűnik a sárga felkiáltójel, viszont a "Telefon és VPN" résznél a csatlakozás jelenik meg, nem a kapcsolat bontása . Ergo mintha nem is lennék netre csatlakozva a Win7 szerint, közben meg mégis . És - gyanítom emiatt - a Win7 asztali (netes) alkalmazásai nem tudnak kapcsolódni, nem frissülnek, halottak .
Próbáltam a router admin felületél átállítani manuális csatlakozásra, de csak onnan az admin felületről tudok csatlakozni netre, Windowsból nem .
Valahogy meg lehet oldani, hogy Win-ben csatlakozzak manuálisan ahogy a router megléte előtt, vagy hogy legalább a gadgetek "lássák", hogy működik a net ?
Amit próbáltam:
Router reset, nem segített .
Gadget setting fájlok és cache törlése, ez megoldja, de csak a következő Win indításig, azaz megjegyzi az előző beállításait és mintha ugyanazt szeretné használni, sikertelenül .
Első routerem, nem vagyok otthon benne, megköszönném ha van ötlet .